03 Ekim 2015, Cumartesi 11:50:48

Trabzonsporlu futbolcu gözaltına alındı

Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.
  • Hobi : türkiyedeki yasalarda herkez için geçerli dimi torpil le işliyor bu ülke yorum atmış olmak için yazıyorsunuz ...
  • Gangster ayağına yatmış şımarık bir futbolcu olabilir ama oradaki görevlilerin sırf fenerbahçeli oldukları ve bu oyuncunun Trabzonsporlu olduğu için ortalığı ayağa kaldırdıklarını hatırlatmak isterim. fenerli olsaydı böyle yapmazlardı
  • Gitsin bidaha donmesin
  • haddini bilecek gereken yapılmalı yasalar ne diyorsa herkese eşit şekilde uygulanmalı
  • Bu olaydan sonra pasaport kontrolden gectim, pasaport polisleri aralarinda yumruk attigini konusuyorlardi.
  • Bu memleket bir tek sizi adam yerinie koyuyor başımızın üstüne hakketmediğiniz değeri görüyorsunuz ondan sonrada avrupada amerikada yapmaya cesaret edemiyeceğin tarzda davranışı bize yapa bilmeyi saygısızılığı bize reva görüyorsun.ama hakkettiğiniz gibi davranınca da kedi gibi oluyorsunuz çünkü ben biliyorum sizin anladığınız dili..ve her fırsatta o dili kovulmayı göze alarak konuşmaya devam edecem.(cümleler devrik oldu mazur görün)
  • Her yabancıya o kadar çok değer veriyoruz ki adamlar şımarıp küstahlaşıyor.
  • Ucusunu kacirsin da gorsun gununu. ! Derken vatandasi oldugu ulke nota verir bizimkilere ve saliverirler. Ne de olsa dis politika oldu fis politika.

Alınan bilgiye göre, Constant, yurtdışına gitmek üzere sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na geldi. Ekonomi sınıfı bileti bulunan Constant, pasaport kontrolü işlemleri için Business noktasından geçmek isteyince görevlilerle tartışma yaşadı.

Tartışmanın büyümesi ve görevlilerin durumu polise bildirmesi üzerine gözaltına alınan Constant, sağlık kontrolü için Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.  

Trabzonsporlu oyuncunun ayrıca polisle de tartıştığı ve polise hakaret ettiği iddia edildi

Trabzonsporlu futbolcu gözaltına alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

beko... ~ 8 yıl önce
Hobi : türkiyedeki yasalarda herkez için geçerli dimi torpil le işliyor bu ülke yorum atmış olmak için yazıyorsunuz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 8 yıl önce
Gangster ayağına yatmış şımarık bir futbolcu olabilir ama oradaki görevlilerin sırf fenerbahçeli oldukları ve bu oyuncunun Trabzonsporlu olduğu için ortalığı ayağa kaldırdıklarını hatırlatmak isterim. fenerli olsaydı böyle yapmazlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksz insan ~ 8 yıl önce
Gitsin bidaha donmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 8 yıl önce
haddini bilecek gereken yapılmalı yasalar ne diyorsa herkese eşit şekilde uygulanmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yumruk ~ 8 yıl önce
Bu olaydan sonra pasaport kontrolden gectim, pasaport polisleri aralarinda yumruk attigini konusuyorlardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Bu memleket bir tek sizi adam yerinie koyuyor başımızın üstüne hakketmediğiniz değeri görüyorsunuz ondan sonrada avrupada amerikada yapmaya cesaret edemiyeceğin tarzda davranışı bize yapa bilmeyi saygısızılığı bize reva görüyorsun.ama hakkettiğiniz gibi davranınca da kedi gibi oluyorsunuz çünkü ben biliyorum sizin anladığınız dili..ve her fırsatta o dili kovulmayı göze alarak konuşmaya devam edecem.(cümleler devrik oldu mazur görün)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgsli ~ 8 yıl önce
Sizin ağzınız bozuk zaten, kimbilir Nasıl davrandılar Adama. Ezik ler
. ~ 8 yıl önce
gene suçlu bu millete kesti tgsli..asıl ezik sensin içinde yaşadığın ülkenın insanına sahip çık ..yabacılar avrupalısı amerikalısı hepsi her zaman kendi insanına ilk sahip çıkıyor bızımkiler ilk firsatta hemen bu yukardaki tgs li ezikler hemen turki suçlar...
Cargo ~ 8 yıl önce
Her yabancıya o kadar çok değer veriyoruz ki adamlar şımarıp küstahlaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 8 yıl önce
Ucusunu kacirsin da gorsun gununu. ! Derken vatandasi oldugu ulke nota verir bizimkilere ve saliverirler. Ne de olsa dis politika oldu fis politika.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000