10 Kasım 2018, Cumartesi 09:14:52

Trabzon-KKTC arasında direkt sefer talebi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Trabzon-KKTC direkt uçak seferleri yeniden başlatılmalı. Bu hepimizin ortak dileğidir." dedi.
  • Tabi Batum modasi geçti yeni kumarlara açılmak lazım
  • Kumarcılar bu sevdi
  • Ercan'a sefer yapılacaksa adres OGU'dur. Samsun ve Trabzon'un ortasında bulunması nedeniyle, talebin az olması muhtemel hatlarda doluluğu en yüksek olacak alan Ordu-Giresun'dur. Samsun ve Trabzonlular 1 saatlik kara yolculuğu ile OGU'ya ulaşır. Sefer yapan havayolu da asgari seferle azami yolcu taşır. Ayrıca OGU'nun daha fazla yolcuya hizmet vermesi için sefer sayısının artırılması gerekmektedir. Pegasus İzmir ve Ercan seferlerini kaldırdı, neden? Sen hem Samsun'dan hem Trabzon'dan İzmir'e günlük sefer yaparsan haftada 2-3 kez sefer yaptığın OGU rakamları tabii ki seni tatmin etmez. Uçuş tarihi esnek olmayanlar Samsun veya Trabzon'u kullanmak zorunda kalır. Zaten bu Trabzonlulara kalsa OGU'nun aleyhine olan herşey mübah.
  • Terminal binasi degil sanki samanlik veya tavuk kümesi önce adam akilli bir havalimani yapin
  • Siz önce trabzono dogru dürüst adam akilli bir havalimani yapin, sanki terminal degilde tavuk kümesi veya samanlik
  • Nisan-kasım arasında haftalık 3 uçuş olsa yeter.Hem turizme hem de Kıbrıstaki Trabzonlu göçmenlere yarar.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Trabzon-KKTC direkt uçak seferleri yeniden başlatılmalı. Bu hepimizin ortak dileğidir." dedi.

Hacısalihoğlu, beraberinde TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren ve yönetim kurulu üyeleriyle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Trabzon Başkonsolosu Zalihe Erden'i ziyaret etti.

Başkonsolos Erden ile bir süre sohbet eden Hacısalihoğlu, burada yaptığı konuşmada, KKTC'ye heyet olarak geçtiğimiz yıllarda ziyarette bulunduklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, KKTC ile yakın ilişkilerin bundan sonra da devam etmesini dilediklerini belirterek, "Trabzon- KKTC direkt uçak seferleri bir süre öncesine kadar karşılıklı yapılıyordu. Trabzon-KKTC direkt uçak seferleri yeniden başlatılmalı. Bu hepimizin ortak dileğidir." dedi.

"DİREKT UÇAK SEFERLERİ TURİZM HAREKETİNİ ARTIRACAKTIR"

Erden ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorumlu oldukları bölgedeki insanlara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Erden, Trabzon-KKTC direkt uçak seferlerinin karşılıklı ziyaretçi sayısını ve turizm hareketini artıracağını kaydetti.

Trabzon-KKTC arasında direkt sefer talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Zaaaaaa ~ 5 yıl önce
Tabi Batum modasi geçti yeni kumarlara açılmak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacıbaba ~ 5 yıl önce
Kumarcılar bu sevdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 5 yıl önce
Ercan'a sefer yapılacaksa adres OGU'dur. Samsun ve Trabzon'un ortasında bulunması nedeniyle, talebin az olması muhtemel hatlarda doluluğu en yüksek olacak alan Ordu-Giresun'dur. Samsun ve Trabzonlular 1 saatlik kara yolculuğu ile OGU'ya ulaşır. Sefer yapan havayolu da asgari seferle azami yolcu taşır. Ayrıca OGU'nun daha fazla yolcuya hizmet vermesi için sefer sayısının artırılması gerekmektedir. Pegasus İzmir ve Ercan seferlerini kaldırdı, neden? Sen hem Samsun'dan hem Trabzon'dan İzmir'e günlük sefer yaparsan haftada 2-3 kez sefer yaptığın OGU rakamları tabii ki seni tatmin etmez. Uçuş tarihi esnek olmayanlar Samsun veya Trabzon'u kullanmak zorunda kalır. Zaten bu Trabzonlulara kalsa OGU'nun aleyhine olan herşey mübah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen ~ 5 yıl önce
Abicim sen neden bahsediyorsun ? Açıp bi OGU istatistiklerine erişebilir misin ? OGU’nun derhal kapatılması lazım.Çocuk gibi yok Trabzon’lular öyle demiş Samsun’lular öyle demiş.Aaa yeter ama bu kadar cehalet.
OGU ~ 5 yıl önce
OGU kapatılması gereken tamamen zarar ve siyasi bir havaalanı. Oradan KKTC ye kim sefer yapar allah aşkına ?
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Terminal binasi degil sanki samanlik veya tavuk kümesi önce adam akilli bir havalimani yapin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Siz önce trabzono dogru dürüst adam akilli bir havalimani yapin, sanki terminal degilde tavuk kümesi veya samanlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX / ECN ~ 5 yıl önce
Nisan-kasım arasında haftalık 3 uçuş olsa yeter.Hem turizme hem de Kıbrıstaki Trabzonlu göçmenlere yarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000