19 Nisan 2011, Salı 15:19:50

TRABZON-İZMİR UÇAĞINA BOMBA İHBARI!

Trabzon'da bir kişi, kardeşinin Trabzon-İzmir uçağına geç kalması üzerine havalimanına bomba ihbarı yaparak uçağın kalkışını engelledi.
  • Öncelikle kişinin serbest bırakılması şaşılacak bir durum değil. Serbest bırakılması hakkında kamu davası açılmadığını veya beraat ettiğini göstermez. Sadece kişi tutuksuz yargılanacaktır. Bu da son derece normal. Sonunda da ceza alacağını düşünüyorum. Diğer yandan havayolu şirketinin bu kişiye dava açıp zararını tazmin etmesi gerekir. Yoksa her aklına gelen böyle ihbar yaparsa işler yürümez.
  • görevini layıkıyla yapan bas savcı dediklerinin görevleri basındayken sahip oldukları ideolojik siyasi görüsün altında çalıştıkları hemen o partiden aday olmalarıyla bir kez daha gün yüzüne cıkmıstır, böyle siyasi savcılardan kurtulmak dileklerimle, yalaklık bitsin artık.
  • muhahahhahaaa..ne de olsa laz.....herşey beklenir...
  • BAZILARI"SERBEST BIRAKILMASINA"PEK ŞAŞIRMIŞ.NİYE ŞAŞIYORSUNUZ KARDEŞİM ADAM GÖREVİNİ LAYIKI İLE YAPAN """CUMHURİYET BAŞSAVCISI""" MI Kİ TUTUKLANSIN ? BU ÜLKEDE TAŞLAR BAĞLI;KÖPEKLER SERBEST.
  • Bu yaptigi isin cezasini siddetli bir sekilde cekmeli. Yoksa bu tip 'geri zekali' insanlari baska turlu engelleyemezsiniz...
  • izmir-trabzon-izmir seferi yapan 2 havayolu var. istersen inanmayabilirsin.
  • BU OLAY BASİT DEGİL EL KOYMALISINIZ
  • lütfen anlayarak okuyun.Herhangi bir havayolunun ismi gecmiyorum yukarıdaki yazıda.
  • bu adamı serbest bırakmayacaksın ve tayyarenin tüm rötar masraflarını bu kendini bilmeze ödeteceksin!! aklı başına gelsin...
  • pardon ama pegasus trabzondan izmire uçmuyor ki biz bu habere nasıl inanalım:)

Trabzon'dan İzmir'e gidecek olan özel bir havayolu şirketine ait uçağa yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.40 sıralarında "155 Polis İmdat" telefonunu arayan bir kişi Trabzon'dan İzmir'e hareket edecek olan özel bir havayolu şirketine ait uçakta bomba olacağı yönünde ihbarda bulunmasının ardından polis harekete geçti. Yapılan araştırma sonucu ihbarın M.G. tarafından yapıldığının tespit edilmesinin ardından M.G. Vakfıkebir ilçesinde gözaltına alındı. M.G.’nin ifadesinde, İzmir’e gidecek olan kardeşinin özel bir havayoluna ait uçağa geç kaldığı için alınmadığını duyunca moralinin bozulduğunu ve 155 Polis İmdat Telefonu’nu arayarak Trabzon Havalimanı'ndan İzmir’e gidecek olan uçakta 'bomba olacak duyumu aldığı yönünde' ihbar yaptığını ve 1 dakika sonra tekrar 155 nolu telefonu arayarak 'biraz önceki yapmış olduğum ihbar yanlış yapılmış, bana böyle bilgi geldi' diye telefonla aradığını söylediği öğrenildi.

M.G ifadesinde sadece duygusal davrandığını ve olaydan pişman olduğunu belirtmesinin ardından hakkında "Halk arasında korku ve panik oluşturmak amacıyla ile tehdit" suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı

TRABZON-İZMİR UÇAĞINA BOMBA İHBARI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle kişinin serbest bırakılması şaşılacak bir durum değil. Serbest bırakılması hakkında kamu davası açılmadığını veya beraat ettiğini göstermez. Sadece kişi tutuksuz yargılanacaktır. Bu da son derece normal. Sonunda da ceza alacağını düşünüyorum. Diğer yandan havayolu şirketinin bu kişiye dava açıp zararını tazmin etmesi gerekir. Yoksa her aklına gelen böyle ihbar yaparsa işler yürümez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
görevini layıkıyla yapan bas savcı dediklerinin görevleri basındayken sahip oldukları ideolojik siyasi görüsün altında çalıştıkları hemen o partiden aday olmalarıyla bir kez daha gün yüzüne cıkmıstır, böyle siyasi savcılardan kurtulmak dileklerimle, yalaklık bitsin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
muhahahhahaaa..ne de olsa laz.....herşey beklenir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BAZILARI"SERBEST BIRAKILMASINA"PEK ŞAŞIRMIŞ.NİYE ŞAŞIYORSUNUZ KARDEŞİM ADAM GÖREVİNİ LAYIKI İLE YAPAN """CUMHURİYET BAŞSAVCISI""" MI Kİ TUTUKLANSIN ? BU ÜLKEDE TAŞLAR BAĞLI;KÖPEKLER SERBEST.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yaptigi isin cezasini siddetli bir sekilde cekmeli. Yoksa bu tip 'geri zekali' insanlari baska turlu engelleyemezsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
izmir-trabzon-izmir seferi yapan 2 havayolu var. istersen inanmayabilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU OLAY BASİT DEGİL EL KOYMALISINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lütfen anlayarak okuyun.Herhangi bir havayolunun ismi gecmiyorum yukarıdaki yazıda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu adamı serbest bırakmayacaksın ve tayyarenin tüm rötar masraflarını bu kendini bilmeze ödeteceksin!! aklı başına gelsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pardon ama pegasus trabzondan izmire uçmuyor ki biz bu habere nasıl inanalım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000