12 Nisan 2022, Salı 15:05:23

Trabzon'da uçuş öncesi kargoya verilen kedi kayboldu

Ankara'dan Trabzon'a tatile gelen Sude Selin Hindistan'ın, dönüş yolunda Trabzon Havalimanı'ndan kargoya verdiği 8 aylık kedisi kayboldu.
  • Yolcuyu suçlayanlar akıllarını kullanmıyor. Kedi o kafesle belli ki aylarca seyahat etmiş. Yani kafesin zayıf olduğu iddiası mantıksız. Şut altında kafes kazaya uğramış ve kırılmış olabilir, ya da kasten kırılmış ve kedi çalınmış olabilir. Bu ikisi dışında ihtimal yok. Havacılık sektöründe çalışmayanlar konu hakkında boş yorum yapmasın. Ama her iki durumda suçlu havayolu şirketidir.
  • Yorumları okuyunca şaşırdım kaldım. Üç beş günlük adamlar pet konusunda ders veriyor. Yok 8kg yok kafes vs. Bu kötü bir zihniyet tarzı. Artık bu kafayı değiştirin. Kadının kedisi kaybolmuş mu? Evet. Sen neden nasıl kaybolduğunu düşünsene. İlla hakı çıkacacağım diye kıvırtmanın ne anlamı var. Bu zihniyet büyük olasılıkla tgs zihniyetidir. Bilgi sıfır ama fikir yüzlerce
  • Neden Kargoya verildi hani Yolcu bilmiyor görevli de de bilmiyor mu
  • Gel pisi pisi miyavvv
  • Normaldir.
  • Boyle bır mallıgı hangı hy yapar
  • Sokakta bir sürü kedi var sahiplensin abartılacak bir durum yok
  • Hırsızın hiç mi suçu yok? Elbette yer hizmetlerinin hatası var ama zaten kafes ile birlikte belirli bir ağırlıktan düşük hayvanları uçağın içine alabiliyorsun. Neden kargoya veriyorsun ki? Kafes kırılmasa bile; hayvanın soğuktan veya havasızlıktan ölmeyeceği garanti değil. Hiç bir sorun olmasa bile; yer personelinin bavullara nasıl davrandığını herkes bilir. Kafese çok dikkat etseler bile; Kafesin sağlam olması gerekir, dandik kafes ile taşırsanız ki burada öyle olmuş, kafes kırılmış
  • 8 aylık kedinin kafesiyle birlikte 8 kg dan ağır olmasının imkansız olduğunu düşünüyorum. Bilinçsiz yolcu ve beceriksiz görevlilerin kurbanı olan kediye üzüldüm. Umarım şimdi arkadaşlarınla daha mutlusundur güzel çocuk.

Ankara'dan Trabzon'a tatile gelen Sude Selin Hindistan'ın, dönüş yolunda Trabzon Havalimanı'ndan kargoya verdiği 8 aylık kedisi kayboldu.

Trabzon Havalimanı'nda kargoya verilen kedi, sırra kadem bastı. Tatilini geçirmek üzere Ankara'dan memleketi Trabzon'a gelen Sude Selin Hindistan'ın, dönüş yolunda kargoya verdiği 8 aylık kedisi kayboldu. Uçaktan indirilip, kedisinin kaçtığı söylenen genç kız, şikâyetçi oldu

Kedinin kaçtığı söylendi

Trabzon Havalimanı'nda 8 Nisan günü ilginç bir olay yaşandı. Hacettepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Sude Selin Hindistan, memleketi Trabzon'a geldi.

Kedisiyle birlikte tatilini Trabzon'da geçiren genç kız, 8 Nisan günü Ankara'ya gitmek için Trabzon Havalimanı'na geldi. Kedisini özel kafesle kargoya veren genç kız uçağa bindi. Bir süre sonra görevliler Sude Selin Hindistan'ın yanına gelerek, kedisinin kaçtığını söyledi ve uçaktan inmesini istedi.

Sude Selin Hindistan, iddiaya göre uçaktan indiğinde kedisinin kafesinin kesilmiş olduğunu gördü. Genç kız, kendisini uğurlamaya gelen ablasıyla birlikte polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

O kadar küçük kedi kafesi nasıl kırar?

Kedisinin 8 aylık olduğunu belirten Sude Selin Hindistan, "Beni uçaktan indirip kedimin kaçtığını söylediler. Kameraları izlemediler. Polis karakoluna kedimin fotoğraflarını teslim ettim. Boynunda tasması var, siyah beyaz renkte. O kadar küçük bir kedi kafesi nasıl kırar? Kedimin kafesini kırması mümkün değil. Kafes kesilmiş. Açıkçası kedimin kaçırıldığını düşünüyorum. Kamera kayıtlarına bakıldığında sonuç ortaya çıkacaktır. Belki de kedimi aldılar, havaalanından çıkardılar. Şu anki talebim kamera kayıtlarına bakılması ve hukuki sürecin işlemesi" dedi. (Habertürk)

Trabzon'da uçuş öncesi kargoya verilen kedi kayboldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

isim ~ 2 yıl önce
Yolcuyu suçlayanlar akıllarını kullanmıyor. Kedi o kafesle belli ki aylarca seyahat etmiş. Yani kafesin zayıf olduğu iddiası mantıksız. Şut altında kafes kazaya uğramış ve kırılmış olabilir, ya da kasten kırılmış ve kedi çalınmış olabilir. Bu ikisi dışında ihtimal yok. Havacılık sektöründe çalışmayanlar konu hakkında boş yorum yapmasın. Ama her iki durumda suçlu havayolu şirketidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar ~ 2 yıl önce
Yorumları okuyunca şaşırdım kaldım. Üç beş günlük adamlar pet konusunda ders veriyor. Yok 8kg yok kafes vs. Bu kötü bir zihniyet tarzı. Artık bu kafayı değiştirin. Kadının kedisi kaybolmuş mu? Evet. Sen neden nasıl kaybolduğunu düşünsene. İlla hakı çıkacacağım diye kıvırtmanın ne anlamı var. Bu zihniyet büyük olasılıkla tgs zihniyetidir. Bilgi sıfır ama fikir yüzlerce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar ~ 2 yıl önce
Değerli kardeşim yüzde yüz haklısın balık baştan kokmuş zaten. Enflasyonu bile dış güçler yaptı diyen ve buna inanan bir kitle var ne yazık ki
Yazik ~ 2 yıl önce
Neden Kargoya verildi hani Yolcu bilmiyor görevli de de bilmiyor mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pisi pisi ~ 2 yıl önce
Gel pisi pisi miyavvv

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX ~ 2 yıl önce
Normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamgı hy sırketı ~ 2 yıl önce
Boyle bır mallıgı hangı hy yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 2 yıl önce
Sokakta bir sürü kedi var sahiplensin abartılacak bir durum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nur ~ 2 yıl önce
Sen de o zaman kendi çocuğunu bırakıp dışarıdaki kimsesizleri sahiplen!!
Vıcdansız ~ 2 yıl önce
Ya sen ne kadar vıcdansızsın.Kadının kedısı kacmıs.Beynın yok senın bellı
Baksen ~ 2 yıl önce
Çözüme bak...dahihane
Uzalan ~ 2 yıl önce
Keşke zamanında senide sahiplendirselermiş.
Kedi ~ 2 yıl önce
Hırsızın hiç mi suçu yok? Elbette yer hizmetlerinin hatası var ama zaten kafes ile birlikte belirli bir ağırlıktan düşük hayvanları uçağın içine alabiliyorsun. Neden kargoya veriyorsun ki? Kafes kırılmasa bile; hayvanın soğuktan veya havasızlıktan ölmeyeceği garanti değil. Hiç bir sorun olmasa bile; yer personelinin bavullara nasıl davrandığını herkes bilir. Kafese çok dikkat etseler bile; Kafesin sağlam olması gerekir, dandik kafes ile taşırsanız ki burada öyle olmuş, kafes kırılmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 2 yıl önce
Birbirlerinin dogal dusmani olan hayvanlar beraber kabine alinamaz. Yani kopek vardir belki kabinde o yuzden asagi vermek durumunda kalmislardir. Bu durumda ucmayi kedi sahibi biri olarak ben kabul etmezdim. Kafeste o canlarin neler yasadigini gorseler zaten eminim cogu kisi tercih etmez bunu.
Biri ~ 2 yıl önce
Kedinin kaybolmasına çok üzüldüm lakin sahibinin beyanları bana biraz mantıksız geldi. Kedisi herhangi bir hırsızlık olayına sebebiyet verebilecek, cins bir kedi değil. Veterinerde çok vakit geçirmiş bir insan olarak hayvan sahiplerinin kafes seçimi konusunda bilinçsiz ve eli sıkı davrandığına çok kereler şahit oldum. Sağlam bir kafes yerine ucuz bir kafes tercih edildiği için yükleme esnasında kırıldığını ve kedinin o panikle kaçtığını düşünüyorum. İnşallah bir an evvel bulunur yavrucak.
Limit ~ 2 yıl önce
Yorum yapmadan konu hakkında bilgi sahibi de olsak fena olmaz tabi. Kedi ve kafesi ağırlık olarak uygun olsa dahi kabin içi alınan total hayvan sayısı ve cinsleri çapraz uygunluğa da bakılarak eğer limit dışına çıkıyorsa aşağı gönderiliyor. Hiç bir hayvan sahibi zaten hayvanının uçak altına gönderilmesini istemiyor zaten
Kediye ~ 2 yıl önce
Uçak kabininde kaç kedi taşınabilir biliyor musun. Belki daha önce rezervasyon yapmış başka kediler vardı. Hadi yoktu diyelim, kargoya verilen kafes kırılmak zorunda mı.
Ağzın varya; ~ 2 yıl önce
Bilip bilmeden konuşuyorsun, yok soğukmuş, yok havasızmış siz bu işleri ne sanıyorsunuz ?
Garip ~ 2 yıl önce
8 aylık kedinin kafesiyle birlikte 8 kg dan ağır olmasının imkansız olduğunu düşünüyorum. Bilinçsiz yolcu ve beceriksiz görevlilerin kurbanı olan kediye üzüldüm. Umarım şimdi arkadaşlarınla daha mutlusundur güzel çocuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000