25 Nisan 2008, Cuma 15:17:57

Trabzon'da havacılık kulübü!

Trabzon Sportif Havacılık Kulübü tarafından Meydan Parkı’nda açılan tanıtım standında vatandaşlara sportif havacılıkla ilgili bilgi veriliyor.
  • Türk havacılığı neden gelişmediği, hele sportif alanda tarifeye bakıldığı zaman çok büzel belli oluyor.Bazı kalemlere baktığımızda, örneğin günlük pano çekim,sanki SHGM şirket ortağı gibi para alıyor. Afferin, aynı şekilde devam edin...Fakat Avrupa'lı şirketler neden ayakta duruyor ve bizimkiler bir türlü kazanç sağlayamıyor sormayın. Dalı kesen testere nasılsa sizin elinizde.

Kulübün tanıtım faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı Kutsal Özsoy, Sportif Havacılık Kulübü’nün Trabzon ili ve çevresinde havacılık sporları alanında çeşitli faaliyetler yürüttüğünü söyledi. Meydan Parkı’nda açtıkları stand ile halka sportif havacılık konusunda bilgi verdiklerini dile getiren Özsoy, “Standımız halkımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Burada kulübümüzün faaliyetlerini tanıtıyoruz. Bunlar arasında yamaç paraşütü eğitimi, yamaç paraşütü gösteri uçuşları, yamaç paraşütü gösteri ve reklam uçuşları, Radio Control model uçak eğitimi bulunuyor” dedi.

 
Kulüp faaliyetlerine verdiği destekten dolayı Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür'e teşekkür eden Özsoy, şehrin tanıtımına katkı sağlayacak olan sportif havacılık faaliyetlerine Trabzonlu olan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın da bu anlamda desteklerini beklediklerini ifade etti.

Trabzon'da havacılık kulübü!

Yorumlar

cenap kahyaoğlu ~ 16 yıl önce
Türk havacılığı neden gelişmediği, hele sportif alanda tarifeye bakıldığı zaman çok büzel belli oluyor.Bazı kalemlere baktığımızda, örneğin günlük pano çekim,sanki SHGM şirket ortağı gibi para alıyor. Afferin, aynı şekilde devam edin...Fakat Avrupa'lı şirketler neden ayakta duruyor ve bizimkiler bir türlü kazanç sağlayamıyor sormayın. Dalı kesen testere nasılsa sizin elinizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000