09 Nisan 2009, Perşembe 23:17:42

TRABZON'A ZORUNLU İNİŞ

Birleşmiş Milletler askerlerini taşıyan uçak, Trabzon Hava Limanı'na acil iniş yaptı.
  • yapma be lale::::)
  • lem lale sayende laleyi de sevmemeye başladık zaten günümüzde hollanda lelesi meşhur akıllarda.bizi unttuk gitti.sende güzel bi cevher var belli.ilk yorumuda sen yapmışsın ne güzel kaç defa kabile gittin kaç defa lufthansa da bulundun hangi apronları gezdin camia olarak merak içerisindeyiz.bizi bi aydınlatıver..
  • işin aslı obama dan. ya afganistan'a asker gönderirsin, trabzon'da abd üssünü veririsin,ermenistana anadolunun kapılarını sonuna kadar açarsın. YA DA TEPENE BÖYLE İNERİZ. NE YAPABİLİRSİN ey başbakan. orda burda istediğin kadar ötebilirsin ama seni türkiyenin başına biz oturttuk aynı şekilde ipini de çekeriz. yoksa neden iki gün kayıplara karıştın acaba? kimse bilmiyor mu sanıyorsun?
  • kastettiğin ima insan olmanın gereklerine ters düşüyor... hareketlerine dikkat et... bayrak...
  • SIZ COK BILIYORSUNUZ BASKA YORUM YAPMAK GEREKSIZ LALESIZLER
  • Amsterdam Havayollari olmasin ?
  • BM istifa! BM pilotları ahırda mı yetişiyor? BM'nin uçakları bakımsız, altimetreleri de bozuk. BM'nin aldığı ödüller zaten yalan, hepsi parayla alınmış ödüller. Hem BM genel sekreterini terlikle görmüşler. Zaten BM, apronda gergedan keserse işte böyle olur, keşke hipopotam kesselerdi. Hem BM niye Erzurum'a sefer koymuyor? Pardon yaa, yanlış yere, yanlış kurumla alakalı oldu. Gerçi klişeler tuttu ama... :)

Afganistan'ın başkenti Kabil'e gitmek üzere Norveç'ten havalanan Birleşmiş Milletler askerlerini taşıyan uçak, yakıt ikmali için indiği Trabzon Hava Limanı'ndan kalkış yaptıktan hemen sonra teknik bir arıza dolayısıyla geri döndü ve aynı havaalanına acil iniş yaptı.

Uçaktaki askerler ile mürettebatın Trabzon'daki bir otele yerleştirildi. 

TRABZON'A ZORUNLU İNİŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
yapma be lale::::)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lem lale sayende laleyi de sevmemeye başladık zaten günümüzde hollanda lelesi meşhur akıllarda.bizi unttuk gitti.sende güzel bi cevher var belli.ilk yorumuda sen yapmışsın ne güzel kaç defa kabile gittin kaç defa lufthansa da bulundun hangi apronları gezdin camia olarak merak içerisindeyiz.bizi bi aydınlatıver..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
işin aslı obama dan. ya afganistan'a asker gönderirsin, trabzon'da abd üssünü veririsin,ermenistana anadolunun kapılarını sonuna kadar açarsın. YA DA TEPENE BÖYLE İNERİZ. NE YAPABİLİRSİN ey başbakan. orda burda istediğin kadar ötebilirsin ama seni türkiyenin başına biz oturttuk aynı şekilde ipini de çekeriz. yoksa neden iki gün kayıplara karıştın acaba? kimse bilmiyor mu sanıyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kastettiğin ima insan olmanın gereklerine ters düşüyor... hareketlerine dikkat et... bayrak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SIZ COK BILIYORSUNUZ BASKA YORUM YAPMAK GEREKSIZ LALESIZLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Amsterdam Havayollari olmasin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BM istifa! BM pilotları ahırda mı yetişiyor? BM'nin uçakları bakımsız, altimetreleri de bozuk. BM'nin aldığı ödüller zaten yalan, hepsi parayla alınmış ödüller. Hem BM genel sekreterini terlikle görmüşler. Zaten BM, apronda gergedan keserse işte böyle olur, keşke hipopotam kesselerdi. Hem BM niye Erzurum'a sefer koymuyor? Pardon yaa, yanlış yere, yanlış kurumla alakalı oldu. Gerçi klişeler tuttu ama... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000