25 Nisan 2019, Perşembe 10:24:55

Trabzon uçuşlara kapatıldı

Türkiye'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında yer alan ve yılda 29 binin üzerinde uçağın iniş kalkış yaptığı Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı, pist bakımı nedeniyle 8 saat süreyle uçuşa kapatıldı.
  • 8 saat dendi aama cuma sabah 6'ya kadar uçuş yok.Allah tgs ve çelebi havaş personeline sabır versin.Trabzon yolcusu orayı yıkar.
  • 2004 den beri (15.senedir) bilinen bir olay...
  • trabzonda pistin doğu tarafında taksi yolu yapılabilmesi için karayolunun tünele alınması gerekiyor. Gazipaşada ve sabiha gökçende olduğu gibi. keşke ülke olarak 50 yıllık planlar yapabilsek o alan havalimanı gelişme alanında kalsaydı. o karayolu belki de hiç bir zaman o şekilde planlanmayacaktı.
  • ben omu,uzdeki ey;ulde trabzona ucamam gerekiyor, bu kapama beni etkilermi? lutfen bilgi verin zira biletimi trabzon yerine samsuna alayim

Türkiye'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında yer alan ve yılda 29 binin üzerinde uçağın iniş kalkış yaptığı Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı, pist bakımı nedeniyle 8 saat süreyle uçuşa kapatıldı. Havalimanı pistinin 400´üncü metresinde eğim oluşan yaklaşık 30 metrekarelik alanda onarım çalışması başlatıldı.

Türkiye'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında yer alan, Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı pistinin 400´üncü metresinde yaklaşık 30 metre karelik alanda eğim oluştu. Uçakların iniş kalkış güvenliğini tehlikeye sokabileceği öngörülen eğimin ortadan kaldırılması için havalimanı pist bakımı nedeniyle 8 saat süreyle uçuşa kapatıldı. Son uçakların kalkışının ardından saat 10.00 itibariyle uçuşlara kapatılan havalimanında onarım çalışması başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla saat 18.00'de havalimanının yeniden uçuşlara açılması planlanıyor.

Trabzon uçuşlara kapatıldı

Yorumlar

TZX ~ 5 yıl önce
8 saat dendi aama cuma sabah 6'ya kadar uçuş yok.Allah tgs ve çelebi havaş personeline sabır versin.Trabzon yolcusu orayı yıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX ~ 5 yıl önce
2004 den beri (15.senedir) bilinen bir olay...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taksi yolu ~ 5 yıl önce
trabzonda pistin doğu tarafında taksi yolu yapılabilmesi için karayolunun tünele alınması gerekiyor. Gazipaşada ve sabiha gökçende olduğu gibi. keşke ülke olarak 50 yıllık planlar yapabilsek o alan havalimanı gelişme alanında kalsaydı. o karayolu belki de hiç bir zaman o şekilde planlanmayacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucus ~ 5 yıl önce
ben omu,uzdeki ey;ulde trabzona ucamam gerekiyor, bu kapama beni etkilermi? lutfen bilgi verin zira biletimi trabzon yerine samsuna alayim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000