01 Kasım 2017, Çarşamba 13:33:30

Trabzon Havalimanı'nda tadilat çalışmaları başladı

Trabzon Havalimanı’nda pist başı dönüş cebinin büyütülmesi projesi kapsamında çalışmalar bugün başladı.
  • Geçen cuma ve cumartesi apronda bekleyen lacivert kuyruklu,gövdesi sütbeyaz,isimsiz,logosuz 747 neyin nesiydi,tzx yazabilirmi?
  • Burada 29 pisti sonundan aprona taxi yolu şarttı.Son zamanlarda Trabzon'un trafiği iyice arttı,backtrack yapıldığı zaman gelen hold atıyordu,kalkacak uçaklar da uzun süre bekliyordu pistin boşalması için.
  • kaptan isimli korsan insan: karayolu mu gece yapılsın? gece uçuş yok mu? :) bayılıyorsunuz her şeyi eleştirmeye :)
  • Reisime bin teşekkür.
  • Medeni ülkelerde bu işler gece saatlerinde yapılır. Dolayısıyla o şehrin insanları günlük uçuşlarını normal insanların uyanık olduğu saatte yapar. İnşaatın gündüz uçuşun gece saatlerinde olması çok saçma ve iş bilmezlik. ayrıca bu mevsimde gece saatlerinde yoğun sisler başlar. uçaklar Divert eder benden söylemesi. Umarım bir aklı selim bu yanlışı düzeltir.
  • Kiskananlar catlasin trabzonumuza hayirli olsun!

Trabzon Havalimanı’nda pist başı dönüş cebinin büyütülmesi projesi kapsamında çalışmalar bugün başladı.

Havalimanında bu sabah saat 10.50’deki son uçağın kalkışının ardından çalışmalar bugün saat 11.00 itibariyle başlarken, 30 Kasım’a kadar Trabzon Havalimanı saat 11.00-16.00 arası uçuş trafiğine kapanacak.

Çalışmaların başlamasının ardından giden yolcu bölümü en sakin gününü yaşarken, konuyla ilgili Trabzon Valisi Yücel Yavuz, yaptığı açıklamada havalimanında belirlenen saatler arasında zorunlu olmadıkça iniş ve kalkış yapılmayacağını söyledi. Yavuz “Trabzon Havalimanımızda DHMİ Genel Müdürlüğünce ihale edilen şekliyle bir takım iyileşmeler yapılıyor. Herhangi bir şekilde uçuşu aksatmadan yürütülen çalışmalar belli bir noktaya geldi. 1-30 Kasım arası her gün saat 11.00 ile 16.00 arasında çok özel bir çalışma yapılacak. Pist genişletmesi ve dönüş imkânını daha geliştirecek bir özel çalışma yapılacağından çok zorunlu olmadıkça uçuşa iniş ve kalkış yapılmayacak. Yani uçuş trafiği olmayacak. Ancak Trabzon’a geliş ve gidişlerdeki uçuşları veya yolcuların buraya geliş gidişini de engellemeyecek. Havayolu şirketlerimiz bununla ilgili tedbirlerini aldılar. Tarifeyi ya öne aldılar veya ötelediler. Sadece birkaç uçuş iptal edildiği bahis edilebilir ancak onlarda zaten sezon gereği çok yoğun olmayan saatlerdeki uçuşlar idi. Hem özel hem de kamu sektöründeki uçak şirketleri bu konudaki düzenlemelerini yaptılar” dedi.

Trabzon Havalimanı'nda tadilat çalışmaları başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Arabica ? ~ 6 yıl önce
Geçen cuma ve cumartesi apronda bekleyen lacivert kuyruklu,gövdesi sütbeyaz,isimsiz,logosuz 747 neyin nesiydi,tzx yazabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX ~ 6 yıl önce
Burada 29 pisti sonundan aprona taxi yolu şarttı.Son zamanlarda Trabzon'un trafiği iyice arttı,backtrack yapıldığı zaman gelen hold atıyordu,kalkacak uçaklar da uzun süre bekliyordu pistin boşalması için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Riziko ~ 6 yıl önce
29 pist başıyla Rize karayolu arasında 100 m. mesafe var,taksiyolunu nereye sığdıracaksın;olsa bile güvenlik riski oluşur,hariçten saldırı,atış gelebilir.Orası tzx.
inşaat müh. ~ 6 yıl önce
kaptan isimli korsan insan: karayolu mu gece yapılsın? gece uçuş yok mu? :) bayılıyorsunuz her şeyi eleştirmeye :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 6 yıl önce
birde mühendismişsin yazık. internet kullanmayı biliyorsundur o zaman. bir araştır bakalım. dünyayı yöneten, insana değer veren ülkelerde gündüz insanların yaşadığı saatlerde bu işler yapılıyormu yapılmıyormu. ben sana bakabileceğin örnek bir kaç ülke söyleyeyim. japonya.almanya.fransa.ingiltere.isveç.isviçre v.s. bak bakalım gündüz havaalanı onarımı yapan varmı hiç. ha yok sen diyorsan biz bu ülkelerden daha iyisini biliriz o başka. o zaman sana laf anlatamayız zaten.
Reisci ~ 6 yıl önce
Reisime bin teşekkür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Medeni ülkelerde bu işler gece saatlerinde yapılır. Dolayısıyla o şehrin insanları günlük uçuşlarını normal insanların uyanık olduğu saatte yapar. İnşaatın gündüz uçuşun gece saatlerinde olması çok saçma ve iş bilmezlik. ayrıca bu mevsimde gece saatlerinde yoğun sisler başlar. uçaklar Divert eder benden söylemesi. Umarım bir aklı selim bu yanlışı düzeltir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsan pilot ~ 6 yıl önce
Vay be bu akillan bir paltaya sap olamadin ya ,yazik olmus sana, bence seni DHMI ye müdür yapmak lazim, yoksa ziyan olursun
CEO ~ 6 yıl önce
Kaptan üzme kendini en fazla iptal ederler.
Medeniyet ~ 6 yıl önce
almanyada inşaat işleri trafiğin yoğun olduğu zaman başlar ve trafiğin yine yoğun olduğu zaman biter. Yani durum daha beter, sen rahat ol yeter
Fatih ~ 6 yıl önce
Kiskananlar catlasin trabzonumuza hayirli olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000