10 Ocak 2009, Cumartesi 08:12:27

Trabzon Havalimanı iddialarını yalanladı!

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Metin Güneş, Trabzon Havalimanı’nın yeni açılan İç Hatlar Terminal Binası’nda çalıştırılmak üzere 108 kişilik güvenlik elemanı alımı ihalesiyle ilgili AK Parti üzerinden yapılan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını söyledi...
  • açıklama bekliyoruzz..aylar geçti gerekli olan tüm evrakları verdik ancak bi sonuç yok hala..sonuçlrın en kısa zaman da açıklanması tüm başvuran adaylar için bir rahatlamadır..beklemekten yorulduk..para yok iş de yok napalım bizler.
  • akp kendi adamlarını sokamayınca zorlandılar ya kendişirketleri olsa dışardan bi adam alırlarmı tek tek incelerler hangi partiden diyeee hertarafı sömürdünüz bırakında başkalarıda iş yapsın siz türkiyenin geleceğini elinizde tutun bakın türkiye nereye gidiyo allah yardımcımız olsun
  • güvenlik alımı bencede kura ile olmalı herkes dayısının oplunu işe laırsa dayısı olmayan ark. ne yapmalı 3 bin kişi baş vurmuş buraya ne yapmaka gerek herkes akrabasını mı alsın tabiki kura ile alım olmalı saygılarım la
  • Sadece Trabzon'da seğil,ihale yapılan tüm havaalanlarında bu sıkıntı var.Sebepse gayet sarih;Akp'nin herkese mavi boncuk dağıtması,listelerin kabarması,ihaleyi alan şirketin bile adam yerleştirmeye takatsiz bırakılması.Kimse kıvırmasın bu iş böyle.İhaleyi alan şirket bu kadrolaşma çabaları akabinde oy olarak nemalanmak isteyen Akpliler yüzünden ihaleyi aldığına alacağına bin pişman oluyor.Öyle ya durmak yok,yola devam!
  • Baskalarina akil vereceklerine kendileri böyle bir uygulama yapmislarsa örnek olarak göstersinler.Bu özel sirket onlarin adamlarina öncelik tanimayinca,Noterde kura cekilmesini öne sürmüsler.Önce o hava alanina cöp kutulari konulmusmu?AKP liler birde onu kontrol etsinler.

AK Parti olarak adalet ve kalkınma temel ilkesinden hareketle, Türkiye’de her alanda istihdamın arttırılması ve gençlerin işsizlik sorunlarının en aza indirilmesi için azami gayret sarf ettiklerini belirten Metin Güneş, kamunun hizmet alımlarının da gençler için önemli bir iş fırsatı oluşturduğunu kaydetti. Trabzon Havalimanı’nın yeni açılan İç Hatlar Terminal Binası’nda çalıştırılmak üzere 108 kişilik güvenlik elemanı alımı yapıldığını hatırlatan Güneş, yoğun başvuru neticesinde bir takım spekülasyonların ortaya atıldığını ifade ederek şöyle konuştu:

“İhaleyi alan firmaya binlerce müracaat olmuş ve bu nedenle de birçok spekülasyon yapılmıştır. Bazı basın yayın organlarında ihaleyi alan firmanın ‘AK Parti bize zorluk çıkarıyor’ mealindeki sözleri gerçeği yansıtmamaktadır. AK Parti olarak bizler, müracaatların alınacak kişi sayısından çok fazla olması nedeniyle, bir çağrıda bulunarak gerekli şartları taşıyan elemanların noter huzurunda ve kura ile belirlenmesini önermiştik. Bu konuda bizden bilgi ve yardım talep eden gençlerimizi de muhatapları olan firmaya yönlendirmiştik. Böylece adam kayırma ve bir dizi spekülasyonların önlenebileceği kanaatinde idik. Görünen o ki firma yetkilileri bu konudaki eksikliklerini gidermek yerine, meseleyi örtbas etmek için, AK Parti üzerinden gençlerimizin ümit ve duyguları ile oynama yolunu seçmiştir. Bunu üzülerek ifade ediyor, ilgili firmayı sorumluluk bilinci içersinde, hakkaniyetle hareket etmeye davet ediyoruz.”

Trabzon Havalimanı iddialarını yalanladı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
açıklama bekliyoruzz..aylar geçti gerekli olan tüm evrakları verdik ancak bi sonuç yok hala..sonuçlrın en kısa zaman da açıklanması tüm başvuran adaylar için bir rahatlamadır..beklemekten yorulduk..para yok iş de yok napalım bizler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akp oldukça biz iş bulamayızzz ~ 15 yıl önce
akp kendi adamlarını sokamayınca zorlandılar ya kendişirketleri olsa dışardan bi adam alırlarmı tek tek incelerler hangi partiden diyeee hertarafı sömürdünüz bırakında başkalarıda iş yapsın siz türkiyenin geleceğini elinizde tutun bakın türkiye nereye gidiyo allah yardımcımız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih ~ 15 yıl önce
güvenlik alımı bencede kura ile olmalı herkes dayısının oplunu işe laırsa dayısı olmayan ark. ne yapmalı 3 bin kişi baş vurmuş buraya ne yapmaka gerek herkes akrabasını mı alsın tabiki kura ile alım olmalı saygılarım la

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y.E.K. ~ 15 yıl önce
Sadece Trabzon'da seğil,ihale yapılan tüm havaalanlarında bu sıkıntı var.Sebepse gayet sarih;Akp'nin herkese mavi boncuk dağıtması,listelerin kabarması,ihaleyi alan şirketin bile adam yerleştirmeye takatsiz bırakılması.Kimse kıvırmasın bu iş böyle.İhaleyi alan şirket bu kadrolaşma çabaları akabinde oy olarak nemalanmak isteyen Akpliler yüzünden ihaleyi aldığına alacağına bin pişman oluyor.Öyle ya durmak yok,yola devam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Baskalarina akil vereceklerine kendileri böyle bir uygulama yapmislarsa örnek olarak göstersinler.Bu özel sirket onlarin adamlarina öncelik tanimayinca,Noterde kura cekilmesini öne sürmüsler.Önce o hava alanina cöp kutulari konulmusmu?AKP liler birde onu kontrol etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000