19 Ekim 2018, Cuma 17:00:09

TÖSHİD Kültür ve Turizm Bakanı ile görüştü

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) yönetimi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’la 2019 turizm planlarını görüştü.
  • Başkana bakın başkana :)))
  • Tip eğitimi verip 1700 liraya çalştrdığınız gariban pilotlarıda konuşsaydınız.Kredi çeksek üstüne peynir ekmeği zor alacağımız maaştan bahsediyorum
  • basarılarınızın devamını dıleriz
  • Tk kabin memuru maaslari 2999 tl’ye dusurulmelidir

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) yönetimi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’la 2019 turizm planlarını görüştü. Aynı zamanda Onur Air Genel Müdürü olan TÖSHİD Başkanı Teoman Tosun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’la yapılan görüşmede 2018-2019 turizm sezonunun değerlendirildiğini söyleyerek “Sayın bakanla turizm ile uçak koordinasyonu hakkında görüş  alışverişlerinde bulunduk. Sektör olarak turizm aktivitelerini daha da iyileştirmenin planlamalarını gerçekleştirdik. Bu anlamda 2019’un beklenenin üzerinde turizm potansiyeline sahip olacağını öngörüyoruz” dedi.

Turizm ile uçak ilişkisinin beraberce planlandığı takdirde Türkiye’nin 2019’daki potansiyelinin hızlı bir çıkış yaşayacağına inandığını söyleyen Tosun; “Sayın Bakan sektörü gayet iyi bilen birisi. Bu anlamda havacılık ile turizm koordinasyonunun çok iyi planlanacağına inanıyoruz” yorumunda bulundu.

Aynı zamanda sektör olarak Mehmet Ersoy’a bir nezaket ziyareti içeriği de taşıyan toplantı sonrasında TÖSHİD Başkanı Teoman Tosun tarafından Bakan Mehmet Ersoy’a plaket takdim edildi.

TÖSHİD Kültür ve Turizm Bakanı ile görüştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Şaka gibi ~ 5 yıl önce
Başkana bakın başkana :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Tip eğitimi verip 1700 liraya çalştrdığınız gariban pilotlarıda konuşsaydınız.Kredi çeksek üstüne peynir ekmeği zor alacağımız maaştan bahsediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birde ~ 5 yıl önce
maaşını baştan ful olduğu söylenip release den sonra süprizle karşılaşanlar var o şirkette. ne insanlara acı çektirdiler ekimi bitirdik daha eylül maaşı yatacakda bizde fatura ödiyecez. haram haram boğazınızdan geçemesin hastalığa harcayın o paraları inş.
mardınlı acenta ~ 6 yıl önce
basarılarınızın devamını dıleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Tk kabin memuru maaslari 2999 tl’ye dusurulmelidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Offf ~ 6 yıl önce
Yeter aga harbi baydın.
Tk'ya ~ 5 yıl önce
Bir zamanlar buralarda bir "Tokatlı" abi vardı. Siz onu fersah fersah geçtiniz...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000