20 Ekim 2008, Pazartesi 11:16:15

TÖSHİD, BAKAN YILDIRIM'A ÇIKIYOR

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD), yarın saat 16.00’da Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’la bir görüşme yapacak.
  • Töshid e helal olsun..şirketleri kollamak adına zırt pırt giderler görüşürler..Talpa da oturur aklını fikrini seçimlere yorar , yeniden başkan seçilirmiyim diye hesap kitap yaparlar , arada bir yurtdışında IFALPA vs gibi kuruluşların toplantılarına ailecek (THY den pas biletle ) gidiverirler,hatta başkana maaş bağlayalım da şirketlere bağımlı halden kurtulsun diye yazılar yazarlar..kısacası bi işe yaramazlar..Töshid e baksalar da biraz örnek alsalar..sorarım size TALPA ne işe yarar ??? Ne oldu neden bu işler böyle deyince cevapları da hazırdır !! " Meslek odası olma için çalışmlarımız devam ediyor..Şu anda yaptırım uygulayacak gücümüz yok!! Az kaldı inşallah meclis te yakında çıkar " ..iyi güzel de bu laflar son 15 senedir hep söyleniyor ne yazık ki !!!daha TIK yok
  • Umarım finansal kira sözleşmeleri ile ilgili de görüşürsünüz...

Sektöre ilişkin konuları gündeme alacak olan TÖSHİD, Bakan Yıldırım’la fikir alışverişinde bulunacak. Havacılık sektörünün bugünü itibariyle bilgiler verilecek, karşılıklı görüşler açıklanacak.

Yavuz Çizmeci ve Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleriyle birlikte Yıldırım’la bir toplantı yapacak olan TÖSHİD, bir bilgi raporu da sunacak ve Yıldırım’dan destek isteyecek. Yakıt fiyatları, Türkiye'deki havayollarının bugünkü durumu ve birçok konu gündeme getirilerek çözüm aranacak.

©AirportHaber Özel / Fatih AKDENİZ

TÖSHİD, BAKAN YILDIRIM'A ÇIKIYOR

Yorumlar

kpt ~ 15 yıl önce
Töshid e helal olsun..şirketleri kollamak adına zırt pırt giderler görüşürler..Talpa da oturur aklını fikrini seçimlere yorar , yeniden başkan seçilirmiyim diye hesap kitap yaparlar , arada bir yurtdışında IFALPA vs gibi kuruluşların toplantılarına ailecek (THY den pas biletle ) gidiverirler,hatta başkana maaş bağlayalım da şirketlere bağımlı halden kurtulsun diye yazılar yazarlar..kısacası bi işe yaramazlar..Töshid e baksalar da biraz örnek alsalar..sorarım size TALPA ne işe yarar ??? Ne oldu neden bu işler böyle deyince cevapları da hazırdır !! " Meslek odası olma için çalışmlarımız devam ediyor..Şu anda yaptırım uygulayacak gücümüz yok!! Az kaldı inşallah meclis te yakında çıkar " ..iyi güzel de bu laflar son 15 senedir hep söyleniyor ne yazık ki !!!daha TIK yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bambus ~ 15 yıl önce
Umarım finansal kira sözleşmeleri ile ilgili de görüşürsünüz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000