12 Ekim 2020, Pazartesi 15:10:11

Tokat'ta çalışmalar son sürat

Tokat'ta, yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlanırken, yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi.
  • Bu kadar çok bilmiş bir araya nasıl geldiniz?? Davet mi edildiniz...!!!
  • Otobüs bileti uçak biletlerine yaklaştığı için, insanlar 18 tl daha veririm uçakla giderim derler
  • Dünyanın en gereksiz projesi diyenler?
  • Çok lazımdı..! Çok yoğun bir ilimiz ..!
  • En yoğun dönemlerinde 20-30 bin yolcu sayısına ulaşan havaalanında yıllık 2 milyon kapasiteli yeni terminal yapılması milletin ihtiyacı olan tek şeydi zaten
  • Kaç tane dar gövde iniyor da, geniş gövdeye elverişli hale getiriyorsunuz?
  • Tokat için iyi bir adım. Bölgesel gücüne güç katacak bir yatırım. Sivaslılar kıskanacak.
  • sanirim su gunlerde tokat'in en ihtiyaci olan sey havalimani. gumushane, rize vsnin de oldugu gibi. yazik gunah vergilerimize. milyon tane ihtiyacimiz varken tasa betona gomuyoruz neyimiz var neyimiz yoksa.
  • IGA'da 3 pist yapıldı ve operasyona alındı , Rize havaalanı açılacak , Tokat havaalanı açılacak ... 7 yıldır SAW'da ikinci pist yapılamadı .

Tokat'ta, yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlanırken, yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi. 

Tokat'ta mevcut havaalanının büyük gövdeli uçakların inişine elverişli olmaması nedeniyle yapımına başlanan yeni havalimanı inşaatı, devam ediyor.

Yaklaşık 500 milyon liraya ihale edilen havalimanında başlayan pist, apron ve taksi yolu yapım çalışmaları, çift vardiyalı sürdürülüyor.

Söngüt köyü arazisi içine yaptırılan yeni havalimanı inşaatının 2021 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Yüzde 82'si tamamlanan havalimanındaki çalışmalar havadan da görüntülendi.

Tokat'ta çalışmalar son sürat

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Realite... ~ 4 yıl önce
Bu kadar çok bilmiş bir araya nasıl geldiniz?? Davet mi edildiniz...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak bileti ~ 4 yıl önce
Otobüs bileti uçak biletlerine yaklaştığı için, insanlar 18 tl daha veririm uçakla giderim derler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zuvas ~ 4 yıl önce
Dünyanın en gereksiz projesi diyenler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
Çok lazımdı..! Çok yoğun bir ilimiz ..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kütahya örneği 2 ~ 4 yıl önce
En yoğun dönemlerinde 20-30 bin yolcu sayısına ulaşan havaalanında yıllık 2 milyon kapasiteli yeni terminal yapılması milletin ihtiyacı olan tek şeydi zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi akepeli ~ 4 yıl önce
Doymadiniz! Yedikce kusana kadar devam edeceksiniz belli! Ne halk ne ulke umrunuzda! Ama bu haşk sizi oyşe bir gomecekki sandikta pismanlik bile fayda etmeyecek
Tokat ~ 4 yıl önce
Kütahya’yla aynı olamaz. Savunduğun icin yazmıyorum neticede yakınında Merzifon varken bence de gereksiz ama İstanbul’a olan uzaklığından dolayı bile Kütahya’dan çok daha fazla yolcu taşır. 2 milyon hayali bir şey tabiki.
Bilgi yanlış ~ 4 yıl önce
Geniş gövdeyle ilgisi yok, eski havalimanı hem dar hem kısa pist ve etrafındaki dağlardan dolayı direk yaklaşma mümkün değil. Turboprop harici uçaklar için uygun değildi. borajette battıktan sonda tamamen işlevsiz hale gelmişti. O meydanı o şekilde kim neden yapmış yıllardır niye uçak inmeyen bir aktif meydan var ona bakmak lazım. İnemeyen Geniş uçaklardan kastınız 737, 320 ise doğru haber. Yoksa geniş gövdeli uçaklar 777, 330 ve gelemiyor diye değil bu meydan. Yorumlarda Merzifon havalimanı Tokat’a yakın yazılmış ama öyle yakın falan değil bu arada. 2 saatten daha uzak. En yakın havalimanı Sivas o da yaklaşık 1.30 saat mesafede. Devletin görevi hizmet götürmektir sadece para kazanmak değil. Anadolu’da yılda 2 milyon yolcu taşıyan kaç tane meydan var. Her tarafı kapatsınlar otobüsle gidip gelsin o mantıkla herkes. Meydan yapılması doğru, projenin teknik kısmına ya da ihale kısmına eleştiri elbette yapılabilir ama sırf muhalefet için bilip bilmeden sallamamak lazım.
Bilirkişi ~ 4 yıl önce
Bu ülkede gereksiz olan tek şey, sizin gibi boş keseden yorum yapanlar. Birazcık araştırsanız, Tokat'ta yetişen yaprak,domates,kiraz vb. ürünlerin kaç milyon dolar ihracatta payı oldugunu ve il dışı yerleşiklerle kaç milyon nüfusu oldugunu bulursunuz. Ama sizde haklısınız, küçük beyinler fazla yormaya gelmez. Siz en iyisi boş keseye devam efendiler.
Sivas ne olacak ~ 4 yıl önce
Sivas ile arası 100 km varın gerisini siz hesaplayın
Co-Pil ~ 4 yıl önce
Merzifon nereye yakın ya. Bir haritayı aç bak :D
Ya ~ 4 yıl önce
Kaç tane dar gövde iniyor da, geniş gövdeye elverişli hale getiriyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl Fukarası ~ 4 yıl önce
Bunların parası çok Aklı yokk!!
Tjk airbus ~ 4 yıl önce
Airbus a319 ile inemiyor Turkiye de inebilecek bir ucak turu yok
Fo ~ 4 yıl önce
Tokat için iyi bir adım. Bölgesel gücüne güç katacak bir yatırım. Sivaslılar kıskanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivaslı ~ 4 yıl önce
Fo rumuzlu Sivaslılar kıskanmaz niye kıskansınki sivas meydanı 1957 den beri var ben bizzat sevinirim sivas ta hava kötü olduğu zaman tokata ineriz çünkü sivasa en yakın vilayet tokat sivasın yedek havaalanı samsun ve kayseri şimdi daha yakın vilayet tokat olur
evet ~ 4 yıl önce
sanirim su gunlerde tokat'in en ihtiyaci olan sey havalimani. gumushane, rize vsnin de oldugu gibi. yazik gunah vergilerimize. milyon tane ihtiyacimiz varken tasa betona gomuyoruz neyimiz var neyimiz yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cezalandirici_60 ~ 4 yıl önce
Tokat tokat olalı böyle hizmet gormedi. Şaka maka lazımdı. Çünkü Tokat merkez ile Sivastaki havalimanı arası 125 km uzaklıkta Merzifon keza oyle uzak. Neyse artik Tokata rahat rahat gidebileceğim
SAW ikinci pist ~ 4 yıl önce
IGA'da 3 pist yapıldı ve operasyona alındı , Rize havaalanı açılacak , Tokat havaalanı açılacak ... 7 yıldır SAW'da ikinci pist yapılamadı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000