24 Mayıs 2011, Salı 08:45:35

TOKAT UÇUŞLARINDA CİDDİ DÜŞÜŞ VAR...

Tokat-İstanbul seferleri Ankara aktarmalı olarak başlarken, yolcu sayısında ciddi düşüş olduğu bildirildi...
  • Bu pazarlamadan sorumlu zat-ı muhterem,galiba görevinin bilincin de değil! Öyle ya, bilet satışlarını arttırmak yerine, törpülüyor! Acaba bu arkadaş şirketi baltama müdürü mü?!
  • rezalet
  • 22 kişi uçaktan inmeden İstanbul'a devam eden 13 kiş ESB de inen, 8 kişi ADB, 11 kişi diğer aktarma . 3. gün için iyi rakam.
  • yasen aktarmalı olarak ankaraya gotur sonra orda beklet ordan sonra ıkıncıbır bılet al tokata gıt bunun akılla mantıkla bır alakası varmı hangı mantıkla hareket edıyolar anlamıos degılım
  • demokan görevden alınsın
  • Sayın Borajet yetkilileri Tokat ın sizinle alıp veremediği yok kamuoyundada Borajet çok seviliyor. ilk uçuşunu Tokat a yapan ve Tokat lıyı uçakla buluşturan Borajete minnettar. Bu uçuşları tekrar yaparsa Borajet yapar. siz yine tekrar Tokat ı İstanbul ile direk uçarak buluşturun.
  • Günlerdir Tokat ın gündemini oluşturan konuyu demekki sen tezgah yaptın öylemi. Hala sana bu şirket para ödüyormu ve ödeyecekmi merak ediyorum. Bu nasıl bir istatistiğin eseridir bize çık ve anlat. Diyorsunki Tokat tan kalkan uçağın yolcularının %72 si aktarma yapıyor sadece %28 İstanbulda kalıyor. Bunu nereden buldun çıkardın bunu bize isbatlarsan Tokatlı olarak biz aktarmaya devam edelim. 1 günde sihirli değnekmi dokundu ne oldu yolcu sayısı 1/4 oranında azaldı. Senin hesaba ne oldu Demokan beeey.
  • borajet kendisine göre ortaklık gibi bir çözüm bulmuş bu piyasanın içinde tutunmak için. nitekim yeni bir şirket. ayıp değil günah değil uçak kiralamak. ki bunu diğer şirketlerde yapıyor. niye onlara laf edilmiyor. sorun pervanemi. yani. nerenize sorun oluyorsa oda. bırakın lütfen boş konuşmaları. ülkmizdeki tüm şirketler güçlensin. hepsi daha da büyüsün.
  • ya ne dir bu borajet ve atr ile alıp veremediğiniz. tüm avrupa da bu tarz küçük meydanlarda atr veya benzeri uçaklar kullanılır. hatta büyük havayolu şirketlerinin bile filosunda vardır bu tarz uçaklar. güvenlikse güvenlik , teknolojiyse teknoloji. tutturdunuz 737 diye. 400 serisinin ne kadar eski ve hurda olduğunu çalışanlarına sorun. atr ler bu 737-400 serisini 2 katlar 4 e böler. ne yani pervanesi mi sorun. kimsenin gidemediği yerlere gidiyorlar. anadolu jet ile ortaklıkları da kendi bilecekleri iş . nitekim yeni bir şirket kendilerine göre piyasa da kalabilmek için böyle bir çözüm bulmuşlar ki uçak kiralamak
  • demokan bey ne oldu müthiş fizibilite raporlarına attınız tokat a kazığı
Bora Jet ve Anadolu Jet ortaklığıyla ATR 72-500 tipi uçaklar ile bölgesel havacılık kapsamında yapılan seferlerde 6 ayın sonunda aktarmalı seferler başladı. Anadolu Jet bilet satış Acente Müdürü Erhan Kahraman, pazar günü 60 kişi uçakla İstanbul'a giderken, aktarmalı seferlerin ilk gününde İstanbul'a giden yolcu sayısının 16, İstanbul'dan ise Tokat'a gelen yolcu sayısının 26 olduğunu kaydetti. Vali Şerif Yılmaz ise konuyla ilgili basın mensuplarının soruları üzerine gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi.
TOKAT UÇUŞLARINDA CİDDİ DÜŞÜŞ VAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu pazarlamadan sorumlu zat-ı muhterem,galiba görevinin bilincin de değil! Öyle ya, bilet satışlarını arttırmak yerine, törpülüyor! Acaba bu arkadaş şirketi baltama müdürü mü?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
22 kişi uçaktan inmeden İstanbul'a devam eden 13 kiş ESB de inen, 8 kişi ADB, 11 kişi diğer aktarma . 3. gün için iyi rakam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yasen aktarmalı olarak ankaraya gotur sonra orda beklet ordan sonra ıkıncıbır bılet al tokata gıt bunun akılla mantıkla bır alakası varmı hangı mantıkla hareket edıyolar anlamıos degılım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
demokan görevden alınsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Borajet yetkilileri Tokat ın sizinle alıp veremediği yok kamuoyundada Borajet çok seviliyor. ilk uçuşunu Tokat a yapan ve Tokat lıyı uçakla buluşturan Borajete minnettar. Bu uçuşları tekrar yaparsa Borajet yapar. siz yine tekrar Tokat ı İstanbul ile direk uçarak buluşturun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Günlerdir Tokat ın gündemini oluşturan konuyu demekki sen tezgah yaptın öylemi. Hala sana bu şirket para ödüyormu ve ödeyecekmi merak ediyorum. Bu nasıl bir istatistiğin eseridir bize çık ve anlat. Diyorsunki Tokat tan kalkan uçağın yolcularının %72 si aktarma yapıyor sadece %28 İstanbulda kalıyor. Bunu nereden buldun çıkardın bunu bize isbatlarsan Tokatlı olarak biz aktarmaya devam edelim. 1 günde sihirli değnekmi dokundu ne oldu yolcu sayısı 1/4 oranında azaldı. Senin hesaba ne oldu Demokan beeey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
borajet kendisine göre ortaklık gibi bir çözüm bulmuş bu piyasanın içinde tutunmak için. nitekim yeni bir şirket. ayıp değil günah değil uçak kiralamak. ki bunu diğer şirketlerde yapıyor. niye onlara laf edilmiyor. sorun pervanemi. yani. nerenize sorun oluyorsa oda. bırakın lütfen boş konuşmaları. ülkmizdeki tüm şirketler güçlensin. hepsi daha da büyüsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya ne dir bu borajet ve atr ile alıp veremediğiniz. tüm avrupa da bu tarz küçük meydanlarda atr veya benzeri uçaklar kullanılır. hatta büyük havayolu şirketlerinin bile filosunda vardır bu tarz uçaklar. güvenlikse güvenlik , teknolojiyse teknoloji. tutturdunuz 737 diye. 400 serisinin ne kadar eski ve hurda olduğunu çalışanlarına sorun. atr ler bu 737-400 serisini 2 katlar 4 e böler. ne yani pervanesi mi sorun. kimsenin gidemediği yerlere gidiyorlar. anadolu jet ile ortaklıkları da kendi bilecekleri iş . nitekim yeni bir şirket kendilerine göre piyasa da kalabilmek için böyle bir çözüm bulmuşlar ki uçak kiralamak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
demokan bey ne oldu müthiş fizibilite raporlarına attınız tokat a kazığı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000