25 Mart 2022, Cuma 17:35:58

Tokat Havalimanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı

Tokat'ın yeni havalimanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.
  • Havacılığın kitabını yazan büyük reyis
  • Tokat ta hava limanı vardı sadece pist ve terminale ilave düzenlemeler yapıldı. Tokat ta hava limanı olmaz yeniden yapılır o zaman tamam hayırlı olsun derler. Olan bir işletme için deģil. Örnek vereyim. Bir eviniz var 1 kaç yıl geçip evinizin iç duvarlarının rengini değiştirdiniz . Yeniden evmi yaptınız? Türk halkının aklıyla oynamasınlar lütfen. Üretimimiz yok dışa bağımlı bir ülkeyiz halen şohw yapmadın peşindeler. Rusya ukranya savaşı başladı BUĞDAY YAĞ GAZ Gelmedi.
  • sağındaki solundaki kızlar 3-5 aya bir yerde şef olurlar yaşları elverse direkt müdür
  • Secımler yaklasıyor Tokatın tamamını alın COrum .Bayburt Gumushane gıbı sehırlerı alın .Cemşkezek olarak bir Unıversıte kurun .
  • Açacak bir hizmet olmayınca!cezaevi, adalet sarayı!icra dairesi gibi üstün hizmetlerde bitti herhalde.Eh bir ara Çaycuma,Dalaman,Çorlu yu da açsın tekrar seçime yakin
  • Ülkeyi ekonomik,siyasi,sosyal, ticari her bakımdan iyice dibe götürdünüz hala betona yatırım yapıyorsunuz. Millet aç kalınca beton mu yiyecek? Verdiğiniz maddi, manevi zararı cümle düşmanlar birleşse veremezdi hamdolsun.
  • Çünkü bizim paralarla yapıldı .
  • Parayı betona gömmekten ne zaman vazgeçeceğiz. Fabrika açın, insanlara isdihdam yaratın, insanların refahını artırın. Yazık!!
  • Secdeye dur, Ya Rab, Masallah, Eyvallah !!!
  • Bi heykel değil

Tokat'ın yeni havalimanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'Yeni Tokat Havalimanı'nı şehrimizin gelecekteki hedeflerinin bir sembolü olarak görüyoruz. Yatırım bedeli 1 milyar 200 milyon TL. 2 milyon yolcu kapasitesi var yıllık. Teknik donanımlarıyla İnşallah şehrimizin çok uzun yıllar havayolu ihtiyacını karşılayacak" dedi.

YENİ TOKAT HAVALİMANI

16 bin 200 metrekarelik terminal binasına ve 2 milyonluk yıllık yolcu kapasitesine sahip olan yeni Tokat Havalimanı'nın pistin uzunluğu 2 bin 700 metre. Apronun, 5'i yolcu, 2'si kargo 7 uçak park kapasitesi bulunuyor.

2018 yılında eski havalimanının yanında inşasına başlanan yeni havalimanının pisti, terminal binası ve kule inşaatı yaklaşık 3 yılda tamamlandı.

Tokat-Turhal kara yolu Pazar kavşağında 1995 yılında yapılan havalimanı, 2001'de bazı sorunlar nedeniyle uçuşlara kapatıldı. 2006'da tekrar hizmet vermeye başlayan havalimanında 2008 yılında durdurulan uçuşlar, 2010'da yeniden başladı.

Havalimanındaki tarifeli uçuşlar, 2017 yılının Nisan ayından bu yana yapılmıyor. Pist ve altyapı sorunları nedeniyle orta ve büyük gövdeli uçakların iniş yapamadığı havalimanının yakınlarındaki Küçükbağlar köyündeki caminin minaresi de uçuş güvenliği açısından risk oluşturduğu gerekçesiyle 2008 yılında kısaltıldı.

Tokat Havalimanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Votandaş ~ 2 yıl önce
Havacılığın kitabını yazan büyük reyis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülüyorum sadece ~ 2 yıl önce
Tokat ta hava limanı vardı sadece pist ve terminale ilave düzenlemeler yapıldı. Tokat ta hava limanı olmaz yeniden yapılır o zaman tamam hayırlı olsun derler. Olan bir işletme için deģil. Örnek vereyim. Bir eviniz var 1 kaç yıl geçip evinizin iç duvarlarının rengini değiştirdiniz . Yeniden evmi yaptınız? Türk halkının aklıyla oynamasınlar lütfen. Üretimimiz yok dışa bağımlı bir ülkeyiz halen şohw yapmadın peşindeler. Rusya ukranya savaşı başladı BUĞDAY YAĞ GAZ Gelmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stw ~ 2 yıl önce
sağındaki solundaki kızlar 3-5 aya bir yerde şef olurlar yaşları elverse direkt müdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 2 yıl önce
Secımler yaklasıyor Tokatın tamamını alın COrum .Bayburt Gumushane gıbı sehırlerı alın .Cemşkezek olarak bir Unıversıte kurun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 2 yıl önce
Açacak bir hizmet olmayınca!cezaevi, adalet sarayı!icra dairesi gibi üstün hizmetlerde bitti herhalde.Eh bir ara Çaycuma,Dalaman,Çorlu yu da açsın tekrar seçime yakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beton ~ 2 yıl önce
Ülkeyi ekonomik,siyasi,sosyal, ticari her bakımdan iyice dibe götürdünüz hala betona yatırım yapıyorsunuz. Millet aç kalınca beton mu yiyecek? Verdiğiniz maddi, manevi zararı cümle düşmanlar birleşse veremezdi hamdolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIRLI OLSUN MİLLETİMİZİN EMEĞİNE SAĞLIK ~ 2 yıl önce
Çünkü bizim paralarla yapıldı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rant ~ 2 yıl önce
Parayı betona gömmekten ne zaman vazgeçeceğiz. Fabrika açın, insanlara isdihdam yaratın, insanların refahını artırın. Yazık!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rantmı ~ 2 yıl önce
Tamam burası da bi iş sahası siz ne olarak görüyorsunuz
Devlet fabrikamı ~ 2 yıl önce
Devlet fabrika açsında çiftliğe dönsün ha geçti o günler
Karadenizeeee bakkkk ~ 2 yıl önce
Secdeye dur, Ya Rab, Masallah, Eyvallah !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heykel şart ~ 2 yıl önce
Bi heykel değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000