22 Şubat 2022, Salı 09:37:51

Tokat Havalimanı açılıyor

Tokat'ta, 550 milyon liraya mal olan yeni havalimanın 2022 yılı mart ayında resmi açılışının yapılması planlanıyor.
  • Yıllardır kanayan yara. Şehrin tüm ulaşımı 2 tane otobüs firmasının tekeline bırakılmış durumda. Boş keseden atanlar dolmuş yine Amasya Merzifon dediğiniz neredeyse 2 saat mesafe, Sivas havalimanı 1.5 saat mesafede. Devlet halkıyla ticaret yapmaz, her yatırım kar getirecek diye bir şey yok o mantıkla ülkenin yarısından çoğuna çivi bile çakılmaması lazım. Proje’de hata varsa, daha ucuza yapılabilecekken daha pahalıya yapıldıysa vs bunlar elbette araştırılsın ve eleştirilsin ama sırf muhalefet olmak için bir şehre altyapı, üst yapı yatırımı yapılmasının komple eleştirilmesi kadar saçma bir şey olamaz.
  • Los Angeles ve Dubaiye direkt uçuşlar hemen başlamak üzere üstelik 1 milyon yolcu kesin deniliyor....
  • Kimsenin zoruna gitmesin Çok güzel oldu Toookat yolcusuçok okur da inşallah turizim yerleri gelişir
  • hemserim memleket nire
  • Çocuğum tokata memur olarak atanmıştı 2019 da ozaman bir yıla kalmaz biter deniyordu hala bitecek inşallah bu sefer biterde vatandaş faydalanır hayırlı olsun
  • Medeniyetin beşiği Tokata hayırlı olsun.
  • Dunyada havacilikta kullanilmayan isiklandirma malzemeleri kullanmislar. Bu gibi daha neler var arastirmak lazim! Istanbul Havalimani gibi olur. Devamli sonuyorlar ve devamli degistirme var. Dunyadaki ilk on buyuk havalimanina bakin bu malzemeler var mi:) Ne kadar zengin bir ulkeyiz!
  • Sivasta olmayan ne varmış?
  • Nereden yolcu bulacaklar buraya. İkinci bir orgi vakası
  • Tokot a 330 777 mi inecek turistlik bir şehrimiz sanki

Tokat'ta, 550 milyon liraya mal olan yeni havalimanın 2022 yılı mart ayında resmi açılışının yapılması planlanıyor.

Tokat'ta mevcut havalimanının büyük gövdeli uçakların inişine elverişli olmaması nedeniyle 3 yıl önce yeni havalimanı inşaatı çalışmaları başlatıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nce ihale edilen havalimanı 550 milyon TL'ye mal edildi. 45 metre genişliğinde 2 bin 700 metre uzunluğunda pisti bulunan havalimanı son teknoloji ile donatıldı. Havalimanının terminal binası ve kule inşaatında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile mart ayı sonlarında havalimanının açılışının yapılması planlanıyor.

AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, Havalimanın Tokat ve bölgesini bundan sonraki süreçte dış dünyayı açacak tarımını, turizmini ve ticaretini geliştirecek çok önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekti. Havalimanın Mart ayı sonunda açılmasının planladığını belirten Başkan Aldemir, ”Tokatlılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun müjdesini vermek istiyorum. Tokat Havalimanı sadece bu bölgenin değil, Türkiye'nin son dönemde yapmış olduğu en güzel yatırımlardan birisi ve en teknolojik yatırımlardan olacak. Yani teknolojinin vermiş olduğu tüm imkanlar şu anda Tokat Havaalanı'nda mevcut durumda gerçekleşecektir. Çevremize baktığımız zaman Sivas'ta, Amasya'da olmayan aletler şu anda bu Tokat Havaalanı'nda hizmete geçecek. İnsanlarımız burada uçmaya başladığı zaman, teknolojinin vermiş olduğu tüm imkanları Tokat'ta kullanıldığını ve en modern tesisin de Tokat'ta yapıldığını görecekler” diye konuştu.

Tokat Havalimanı açılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

inş bu sefer açılır ~ 2 yıl önce
Yıllardır kanayan yara. Şehrin tüm ulaşımı 2 tane otobüs firmasının tekeline bırakılmış durumda. Boş keseden atanlar dolmuş yine Amasya Merzifon dediğiniz neredeyse 2 saat mesafe, Sivas havalimanı 1.5 saat mesafede. Devlet halkıyla ticaret yapmaz, her yatırım kar getirecek diye bir şey yok o mantıkla ülkenin yarısından çoğuna çivi bile çakılmaması lazım. Proje’de hata varsa, daha ucuza yapılabilecekken daha pahalıya yapıldıysa vs bunlar elbette araştırılsın ve eleştirilsin ama sırf muhalefet olmak için bir şehre altyapı, üst yapı yatırımı yapılmasının komple eleştirilmesi kadar saçma bir şey olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemen Başlıyoruz ~ 2 yıl önce
Los Angeles ve Dubaiye direkt uçuşlar hemen başlamak üzere üstelik 1 milyon yolcu kesin deniliyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TooooooooKAAAAAAAT ~ 2 yıl önce
Kimsenin zoruna gitmesin Çok güzel oldu Toookat yolcusuçok okur da inşallah turizim yerleri gelişir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hemserim tokatli misin ~ 2 yıl önce
hemserim memleket nire

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birdost ~ 2 yıl önce
Çocuğum tokata memur olarak atanmıştı 2019 da ozaman bir yıla kalmaz biter deniyordu hala bitecek inşallah bu sefer biterde vatandaş faydalanır hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam olarak ~ 2 yıl önce
Bitse siz buraya uçuş olacağını mı düşünüyorsunuz?
Olur ~ 2 yıl önce
Bence
Fo ~ 2 yıl önce
Medeniyetin beşiği Tokata hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam olarak ~ 2 yıl önce
Aynen göbekli tepe buradaydı değil mi
Tam olarak'a ~ 2 yıl önce
Romadaki aşıklar çeşmesini de buraya taşıyacaklar... Biraz dar kafadan çık. Medeniyetin beşiği Anadolu kardeşim. Tokat Şanlıurfa diye ayrım yok.
Yanlis malzeme ~ 2 yıl önce
Dunyada havacilikta kullanilmayan isiklandirma malzemeleri kullanmislar. Bu gibi daha neler var arastirmak lazim! Istanbul Havalimani gibi olur. Devamli sonuyorlar ve devamli degistirme var. Dunyadaki ilk on buyuk havalimanina bakin bu malzemeler var mi:) Ne kadar zengin bir ulkeyiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMI revizyonu ~ 2 yıl önce
DHMI neden bunlara goz yumuyor? Acaba DHMI uluslararasi danismanlarla mi isi yurutmeli. Bizim muteahhitler yurtdisinda devamli ihaleyi veren firmanin danismanlari tarafindan denetleniyor. Havacilik standartlari cok siki denetleniyor. Boylece Turkiye deki gibi malzemeler boyle basinos kullanilmiyor.
Alet ~ 2 yıl önce
Sivasta olmayan ne varmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pax ~ 2 yıl önce
Nereden yolcu bulacaklar buraya. İkinci bir orgi vakası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pax ~ 2 yıl önce
Vaka dediğin OGU 55 meydan içinde yolcu sayısı bakımından 17 nci.
Tam olarak ~ 2 yıl önce
Cevapsız sorular silsilesi olacak bir ürün..
Garanti odeme ~ 2 yıl önce
Acilmazsa ulke karli. Garantiler baslamaz!
Çok şükür ~ 2 yıl önce
Yorum yapanların tokatı ve tokatlıyıda tanımadığı çok belli… Sivas uçuşlarının yarıya yakını Tokat yolcusudur..hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. çok sevindim..
Ömer Onay ~ 2 yıl önce
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun emeği geçenlerden Allah razı olsun Başta cumhurbaşkanımız olmak üzere
Şaka gibi ~ 2 yıl önce
Tokot a 330 777 mi inecek turistlik bir şehrimiz sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akillim ~ 2 yıl önce
Canim oraya zaten 330 77 inemez. Once bunlari ogren

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000