28 Ağustos 2011, Pazar 07:45:01

TNT KAPASİTE ARTIRDI

TNT Ekspres Türkiye, taşıma kapasitesini arttırarak, yeni Boeing 767 uçaklarıyla hizmet vermeye başladı...
  • saw dan hergün uçuşlar var nerdeyse.hem boing 737 400 hemde 767 lerle taşımacılık yapıyo.
TNT Ekspres Türkiye, taşıma kapasitesini arttırarak, yeni Boeing 767 uçaklarıyla hizmet vermeye başladı. İzmir Bölge Müdürlüğü ve deposunu 5000 metrekarelik bir alana taşıyarak büyümesini hızlandıran TNT Ekspres, Eylül ayında Türkiye’nin ilk elektrikli ticari araçları ile hizmet vermeye başlayacak.
 
Türkiye’de kendi uçakları ile taşımacılık yapan tek kuruluş olan TNT Express Türkiye, 2011’de büyüme hamlelerini sürdürüyor.
 
TNT Ekspres, Türkiye’de yaşanan gönderi hacmindeki artış nedeniyle ihtiyacı karşılamak için 32 tonluk B757 uçak tipi yerine daha fazla kapasiteye sahip 55 tonluk Boeing 767 tipi uçak kullanmaya başlayarak gönderi taşıma kapasitesini arttırdı. Türkiye hattında artan gönderiler nedeniyle daha büyük bir uçakla hizmet vermeye karar veren TNT Ekspres, müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeye devam edecek.
 
2011 yılında yaşanan büyüme ile ilgili olarak TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız, "Bu yıl Türkiye ve dünya ekonomisini daha yakından takip ederek yatırımlarımızı yönlendirdik" dedi. 
 
Yıldız, "İlk 7 aydaki büyüme hızımızda hedefimize ulaştığımız için yatırımlarımıza devam ettik ve Türkiye’de yaşadığımız gönderi hacmindeki artış nedeniyle kapasitemizi arttırarak yeni Boeing 767 uçaklarıyla hizmet vermeye başladık. İzmir Bölge Müdürlüğü ve deposunu 5000 metrekarelik bir alana taşıyarak geçen yıllardan gelen büyüme gereği ihtiyaç duyduğumuz alan ve kapasite artırımını gerçekleştirdik. Araç filomuzun ise üçte birinin yenilenmesi için gereken çalışmayı başlattık ve aynı zamanda Eylül ayında Türkiye’nin ilk elektrikli ticari araçları ile hizmet vermeye başlayacağız" diye konuştu.
TNT KAPASİTE ARTIRDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
saw dan hergün uçuşlar var nerdeyse.hem boing 737 400 hemde 767 lerle taşımacılık yapıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000