25 Şubat 2020, Salı 14:07:20

TK879 YOLCULARI 14 GÜN KARANTİNADA TUTULACAK!

Türk Hava Yolları'nın Tahran-İstanbul seferini gerçekleştiren TK879 sefer sayılı uçağı Covid-19 virüsü şüphesiyle Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca uçaktaki herkesin 14 gün boyunca karantina altında tutulacağını duyurdu.
  • Serbest kalsin tum hatlarda artik lutfen! Korkuyoruz yolcuya gulumserken acaba hastamidir die dusunmekten paronayak olduk. Musteri memnuniyeti diil bu artik ulkenin bekasi haline geldi. Kabin ekiplerine maske serbestligi gelmeli ivedilikle
  • Thy sayesinde coronamız olacak. Bravoo. Yöneticiler bi zahmet Tahrandan gelen vatandaşlarımızı karşılasa, bi hoş geldiniz dese ne güzel olur dimi?
  • Rotaya bakarsaniz, Istanbul'a kadar gelip oradan geri donmus Ankara'ya. Istanbul semalarinda mi anladiniz ucakta viruslu birisi oldugunu? Demk ki 15 dk gec karar verseniz, gunde 300 bin kisinin yolculuk ettigi havalimanina indireceksiniz ucagi. Bravo ya !
  • yapacak bişi yok virüs haberi çıktıktan sonra ülkeye iranlılar girmeye devam etti. halen de giriyor. bu sene turizm biter geçmiş olsun. ülkede virüs ortaya çıkarsa Avrupa ve Rusya ukrayna uçuşları direk biter. bakın azaltılmaz, direkt biter.
  • UÇAĞA BİNDENDE GETİRENDE TÜRKİYE VATANDAŞI HİÇBİRSEY İÇİN GEÇ DEĞİL KONTROL ALTINA ALINABİLİR.DÜN VEYA GECEN HAFTA GELENLER NE OLACAK ..bu arada şov yapmayı seven thy yöneticileri neden uçağı karşılamaya gitmemişlerki..kucaklaşır birbirlerine çiçek verirlerdi
  • Irandan bulasmasi dusundurucu
  • bu uçak tarifeli neden, yolcuları almaya giden uçak diye yalnış bilgi veriliyor
  • Diğer şehirler iptal edilip özellikle bu ika seferi yapıldıysa bu kendi tercihi değildi, boş yere thy düşmanlığı yapmayın. Daha yukarıda kararı verenlere sallayın.
  • Güney kore tayland japonya çatır çatır uçuyorlar kuveyt bile durdurdu seferleri paralarınızda boğulursunuz inşallah
  • Yolcuyum esenboğaya gitmiyorum uçağa binmiyorum tebrik ederim THY Hiç mi insanları düşünmüyorsun sorumlular ve sağlık bakanı istifa etsin

Tahran-İstanbul seferini yapan uçak, yeni tip koronavirüs şüphesiyle Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı. Sağlık Bakanı Koca, uçaktaki herkesin 14 gün gözlem altında tutulacağını açıkladı.

Tahran-İstanbul seferini yapan uçak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şüphesiyle Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı. Uçaktaki 17 yolcu şüpheli olarak değerlendiriliyor.

TK879 sefer sayılı 132 yolcusu bulunan uçak, Ankara Esenboğa Havalimanı'na saat 10.29'da indi.

Tahran-İstanbul seferini yapan uçaktaki yolcuların Sağlık Bakanlığının da koordinasyonunda Ankara Sağlık Müdürlüğü ve Bakanlık yetkilileri nezaretinde ön muayeneleri yapıldı.

İran'dan gelen ve ateşi sınır üstünde olan toplam 17 kişi şüpheli olarak değerlendiriliyor. Saat 12.30 itibarıyla Sağlık Bakanlığı ekipleri, ikinci bir kontrol için uçağa giriş yaparken tarama sürüyor.

"Yolcular 14 gün gözlem altında tutulacak"

Sağlık Bakanı Koca, konuya ilişkin "İran'dan dönmek isteyen Türk vatandaşları için düzenlenen seferle ülkemize gelenler 14 gün süreyle gözlem altında tutulacak. THY'ye ait uçakla gelen 132 Türk yolcu ve mürettebat karantina için Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesine nakledilecektir. Ülkemizde yeni Koronavirüs vakasına rastlanmamıştır. Ülkemizi bu hastalıktan korumak için azami çaba sarf etmekteyiz." açıklamasında bulundu.



TK879 YOLCULARI 14 GÜN KARANTİNADA TUTULACAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Maske kullanimi ~ 4 yıl önce
Serbest kalsin tum hatlarda artik lutfen! Korkuyoruz yolcuya gulumserken acaba hastamidir die dusunmekten paronayak olduk. Musteri memnuniyeti diil bu artik ulkenin bekasi haline geldi. Kabin ekiplerine maske serbestligi gelmeli ivedilikle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka gibi ~ 4 yıl önce
Thy sayesinde coronamız olacak. Bravoo. Yöneticiler bi zahmet Tahrandan gelen vatandaşlarımızı karşılasa, bi hoş geldiniz dese ne güzel olur dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginc rota ~ 4 yıl önce
Rotaya bakarsaniz, Istanbul'a kadar gelip oradan geri donmus Ankara'ya. Istanbul semalarinda mi anladiniz ucakta viruslu birisi oldugunu? Demk ki 15 dk gec karar verseniz, gunde 300 bin kisinin yolculuk ettigi havalimanina indireceksiniz ucagi. Bravo ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 4 yıl önce
yapacak bişi yok virüs haberi çıktıktan sonra ülkeye iranlılar girmeye devam etti. halen de giriyor. bu sene turizm biter geçmiş olsun. ülkede virüs ortaya çıkarsa Avrupa ve Rusya ukrayna uçuşları direk biter. bakın azaltılmaz, direkt biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKİN OLUN BEYLER.. ~ 4 yıl önce
UÇAĞA BİNDENDE GETİRENDE TÜRKİYE VATANDAŞI HİÇBİRSEY İÇİN GEÇ DEĞİL KONTROL ALTINA ALINABİLİR.DÜN VEYA GECEN HAFTA GELENLER NE OLACAK ..bu arada şov yapmayı seven thy yöneticileri neden uçağı karşılamaya gitmemişlerki..kucaklaşır birbirlerine çiçek verirlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Virusun ciktigi çin den degilde ~ 4 yıl önce
Irandan bulasmasi dusundurucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarife ~ 4 yıl önce
bu uçak tarifeli neden, yolcuları almaya giden uçak diye yalnış bilgi veriliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk hala bir devlet kuruluşudur ~ 4 yıl önce
Diğer şehirler iptal edilip özellikle bu ika seferi yapıldıysa bu kendi tercihi değildi, boş yere thy düşmanlığı yapmayın. Daha yukarıda kararı verenlere sallayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin crew ~ 4 yıl önce
Güney kore tayland japonya çatır çatır uçuyorlar kuveyt bile durdurdu seferleri paralarınızda boğulursunuz inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 4 yıl önce
4 gün önce HKG dan yeni geldim wuhan a 700km falan :)
Fatma ~ 4 yıl önce
Yolcuyum esenboğaya gitmiyorum uçağa binmiyorum tebrik ederim THY Hiç mi insanları düşünmüyorsun sorumlular ve sağlık bakanı istifa etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000