07 Aralık 2019, Cumartesi 09:24:45

TİHA beklenen uçuşunu yaptı

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı'nın (TİHA) ilk uçuşunu gerçekleştirdiğini açıkladı...
  • Kimse size inanin ya da inanmayin demiyor,sadece vicdaniniz ile davranin. Adam yapmis ve ucurmus. Ilk degil ayrica halihazirda adamin sistemleri kullaniliyor ve ihrac ediliyor. Bu ulke icin yapiliyor bunlar ve gercekten faydali,bunu aksini savunmak gercekten insaf sahibi birisi icin yanlis ve mantiksiz olur.
  • Ne hikmetse yapılan ne varsa hepsinin ismi öztürkçe. Dinci tayfa baktı ki koltuk elden gidiyor,musluklar kesilecek hemen milli ayağına türkçeye sarıldılar tıpkı bir zamanlar ayakları altına aldıkları Türklüğe sarıldıkları gibi...
  • Asrın liderinin asrın damadını kim tutar beee,almış arkasına kayınbabasını,vergi yok,hesap soran yok,alım garantisi var,kredi var,tekel olma durumu var ohh ne güzelll. Bir damat bakan diğeri devlete çalışan işadamı. Bunları itinayla yalayan,sorgulamayan,sormayanlar da avukatlık yapıyor. Bu millete ne yapsan az.
  • Yerli ve milli diye yalan söylüyorlar onu bile anlamaktan acizsiniz ya da çıkarınız için anlamamazlıktan geliyorsunuz.
  • Damat olmadan da vardı doğru peki o zamanlar hangi partiden hangi yardımları,teşvikleri alıyordu onu niye araştırmıyorsun? Herif devlet garantili,destekli iş yapıyor,vergi vermiyor,zengin oluyor,israil,amerika,avusturya'dan teknik malzeme,ham madde,destek alıyor hala yalakalık peşindesiniz.
  • 600 sene yönetti de ne oldu şimdi ne haldesin ona bak. 500 milyar dolar dış borç,bitik bir ekonomi,döviz,işsizlik,ithalat,pahalılık rekorları kırılıyor. Bir tivitle ekonominin ne hale geldiğini herkes gördü be ahmak.
  • hiç unutmak, seneler önce burada yani airport haberde bu konuda haber çıktıkça maytap geçiyodunuz. uçak mı o, oyunca, yüzde kaçı yerli, hededeee, hödödööööö şimdi bakıyorum da konu değiştirip farklı yerden çakma denemelerindesiniz. Devam edin devam. Sizin için en güzel lafı sevidiğiniz biseksüel barbaros şansal demişti "...nda boğul" diye. Ne diyelim boğulacaksınız.
  • Kime hizmet ediyorlar bi söylesene. Benim malumum değil. Bilemedim. Aydınlat bizi hadi.
  • Arkadaş yahu sen gözünün gördüğüne inanmıyorsun. Bak şimdi yorumlardan çık ve haberin sayfasına geri git. Ortada uçan bi alet var. Damat, akraba .. püsür. Herkimse yapmış. Ama yapmış yahu görmüyon mu?
  • Hasetlerinden ne yapacaklarını bilmiyorlar. Bir kere damat olmadan önce Bü sürece başlamış ve yol katetmiş bir bilim insanı. ABD bilim insanlarına nasıl yardım ediyor veya nasıl destekler veriyor hiç araştırdınız mı acaba? Emin olun bizde verilen desteğin 1000 katı.. Ama hiç kimsede çıkıp sormuyor. Aşağıda yorum yapanlar ABD de yaşasa alkış tutar birde verilen bu destek az derlerdi. Buradan çıkan tek bir sonuç var eleştirenlerin hepsi bu vatanı seven insanlar değil. Ama rahat olun ne yaparsanız yapın, göklerden gelen bir emir var. Hangi taşın arkasına saklansanız dile gelip konuştuğu günü bekleyin.. Siz anladınız ne demek istediğimi çünkü iyi bilirsiniz. Bu hak ile batılın savaşı ve kazanan da hem haktır.

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı'nın (TİHA) ilk uçuşunu gerçekleştirdiğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Twitter adresinden bir açıklama yapan Bayraktar, "TİHA - Tutku, İnanç, Hayal, Azim... Bayraktar AKINCI TİHA sizlerin dualarıyla bugün ilk kez gökyüzüyle buluştu. Destek veren ve bizlerden duasını esirgemeyen Milletimize teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Bayraktar, açıklamasıyla birlikte uçuşa ilişkin fotoğraf da paylaştı.





TİHA beklenen uçuşunu yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

cvp yazan ~ 4 yıl önce
Kimse size inanin ya da inanmayin demiyor,sadece vicdaniniz ile davranin. Adam yapmis ve ucurmus. Ilk degil ayrica halihazirda adamin sistemleri kullaniliyor ve ihrac ediliyor. Bu ulke icin yapiliyor bunlar ve gercekten faydali,bunu aksini savunmak gercekten insaf sahibi birisi icin yanlis ve mantiksiz olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trajikomedi ~ 4 yıl önce
Ne hikmetse yapılan ne varsa hepsinin ismi öztürkçe. Dinci tayfa baktı ki koltuk elden gidiyor,musluklar kesilecek hemen milli ayağına türkçeye sarıldılar tıpkı bir zamanlar ayakları altına aldıkları Türklüğe sarıldıkları gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müstahak ~ 4 yıl önce
Asrın liderinin asrın damadını kim tutar beee,almış arkasına kayınbabasını,vergi yok,hesap soran yok,alım garantisi var,kredi var,tekel olma durumu var ohh ne güzelll. Bir damat bakan diğeri devlete çalışan işadamı. Bunları itinayla yalayan,sorgulamayan,sormayanlar da avukatlık yapıyor. Bu millete ne yapsan az.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp yazana cvp ~ 4 yıl önce
Yerli ve milli diye yalan söylüyorlar onu bile anlamaktan acizsiniz ya da çıkarınız için anlamamazlıktan geliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işini bilen damat ~ 4 yıl önce
Damat olmadan da vardı doğru peki o zamanlar hangi partiden hangi yardımları,teşvikleri alıyordu onu niye araştırmıyorsun? Herif devlet garantili,destekli iş yapıyor,vergi vermiyor,zengin oluyor,israil,amerika,avusturya'dan teknik malzeme,ham madde,destek alıyor hala yalakalık peşindesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuyruk acısı'na ~ 4 yıl önce
600 sene yönetti de ne oldu şimdi ne haldesin ona bak. 500 milyar dolar dış borç,bitik bir ekonomi,döviz,işsizlik,ithalat,pahalılık rekorları kırılıyor. Bir tivitle ekonominin ne hale geldiğini herkes gördü be ahmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wuuhuuu ~ 4 yıl önce
hiç unutmak, seneler önce burada yani airport haberde bu konuda haber çıktıkça maytap geçiyodunuz. uçak mı o, oyunca, yüzde kaçı yerli, hededeee, hödödööööö şimdi bakıyorum da konu değiştirip farklı yerden çakma denemelerindesiniz. Devam edin devam. Sizin için en güzel lafı sevidiğiniz biseksüel barbaros şansal demişti "...nda boğul" diye. Ne diyelim boğulacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wuuhuu 'ya ~ 4 yıl önce
Durmak yok yalakalığa devam sahibinin sesi.
Soru ~ 4 yıl önce
Kime hizmet ediyorlar bi söylesene. Benim malumum değil. Bilemedim. Aydınlat bizi hadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp mı? ~ 4 yıl önce
Arkadaş yahu sen gözünün gördüğüne inanmıyorsun. Bak şimdi yorumlardan çık ve haberin sayfasına geri git. Ortada uçan bi alet var. Damat, akraba .. püsür. Herkimse yapmış. Ama yapmış yahu görmüyon mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsaf ~ 4 yıl önce
Hasetlerinden ne yapacaklarını bilmiyorlar. Bir kere damat olmadan önce Bü sürece başlamış ve yol katetmiş bir bilim insanı. ABD bilim insanlarına nasıl yardım ediyor veya nasıl destekler veriyor hiç araştırdınız mı acaba? Emin olun bizde verilen desteğin 1000 katı.. Ama hiç kimsede çıkıp sormuyor. Aşağıda yorum yapanlar ABD de yaşasa alkış tutar birde verilen bu destek az derlerdi. Buradan çıkan tek bir sonuç var eleştirenlerin hepsi bu vatanı seven insanlar değil. Ama rahat olun ne yaparsanız yapın, göklerden gelen bir emir var. Hangi taşın arkasına saklansanız dile gelip konuştuğu günü bekleyin.. Siz anladınız ne demek istediğimi çünkü iyi bilirsiniz. Bu hak ile batılın savaşı ve kazanan da hem haktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000