03 Mayıs 2018, Perşembe 10:30:12

THY'ye sürpriz ziyaret... Sidney seferi başlıyor mu?

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes-Brown, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi makamında ziyaret etti.
  • Bu millete herşey müstehak ve ne yazıkki az bile.. Birileri tutmuş; Atasına, Dedesine, Osmanlıya, Bilal Ekşi’nin hediye ettiği Osmanlı forsuna sallıyor Birileri bu KM’ları çok maaş alıyor diyor Birileride yok neymiş sdney’e ne gerek varmış Çok afedersin paşam ya birdahaki görüşmeye senide çağırsınlar “arzu edersen tabi” sen görüş karar ver ne olacağıyla ilgili.. gurur duyacağına sallıyorsun.. Sizde biraz insanlık olsa delikanlı olsan adam olsan maaştır bilmemnedir bunları dillendirmezsiniz ama karektersizsiniz sizin işiniz bu. Eminimki sen o KM olamayanlardan yada yeğenini kardeşini işe aldırmaya uğraşanlardansın Uçağa girdiğinde çıktığında ekibin suratına bakmaya tenezzül etmeyipte yok o varmı yok bu varmı elli tane sorgu sual etmeyi çok iyi biliyorsun Yemek içecekte köküne kadar görgüsüzce kurutmayı biliyorsun Dolu uçakta boş koltuk soruyorsun Senelerdir olmayan gazeteleri soruyorsun Beni busıness’a al demeyi biliyorsun Şehirler arası otobüslerdeki gibi takılıyorsun anlıyacağın ama bir sallantı olduğunda üçbuçuk atarak gözümün içine bakıyorsun o ne olacak? Bu rağmen hangi şirketteki çalışan olursa olsun sana yine insan muamelesi yapıp efendim çekiyor susuyor.. Halinize şükretmesini bilin biraz..
  • Sayın Büyükelçi beyefendinin teşrifi ne büyük bir onur. Sayın Genel Müdürümüz Bilal beyefendinin başarılarını ayakta saygıyla alkışlıyorum. Tebrik ederim efendim.
  • nedeniyle vefat eden kabin memuru ve kaptanlarin ustunden yiyin beyler !!!!
  • Türkiyemizin değerli varlığı THY yolun açık olsun.
  • Km maaşları düşürülsün diyen ahlak yoksunu insanlara.... bi sen gel çalış allah aşkına gel bi git gel yap mesela londra boeing uçak ful 4 kişi bi çalış ne oluyor merak ediyorum ya bir gidiş te trolley e 52 defa eğilip kalkcan dönüş yine 52 etti mi 104 kere o belin nasıl arıycak çok merak ediyorum bi gel lütfen sizin ağzınızın suları akarak beklediğiniz yemekleri dağıtmak için eğilip kalkiyoruz... saygı biraz başka yemek var mı diye kedi gibi baktığınız km lere laf atıyorsunuz
  • 350-900 non-stop yetmez, ekstradan ULR olması lazım.
  • Kabin a.ş. kurulmalı memuru maaşları düşürülmeli,karlılık artar o zaman.
  • Avustralya Anzak askerleri Anafartalar kahramanı tarafından yenilgiye uğratıldı. Kahraman sonra cumhuriyeti kurdu. Bu kötü hatırayı hatırlatmamak için, son padişahı gemi ile maltaya kaçıran ingilizlerin yeni devletlerine bu dostluğa binaen osmanlı arması hediye edilmiştir.
  • İlgili bilgili kişilerden bilgi öğrenmdk istiyorum . Thy nin filosundaki 777 300 ler Sydney e direk uçamıyormu ikmal yapmadan . Teşekürler
  • Osmanlı padişahlarının tamamina yakınınin anası oradan buradan kaçırılan ecnebi kadınlar. Yoruma gerek var mı

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes-Brown, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi makamında ziyaret etti.

Büyükelçi Innes-Brown tarafından duyurulan ziyarette Türk Hava Yolları'nın olası Avustralya seferlerinin masaya yatırıldığı öğrenildi.

Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes-Brown yaptığı açıklamada, "Türk Havayolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ile Avustralya’ya olası uçuşları görüşmekten çok mutlu oldum. Umarım en kısa zamanda THY Avustralya uçuşları gerçekleşir" ifadelerini kullandı. 

Türk Hava Yolları'nın Airbus'tan sipariş ettiği A350-900 tipi uçaklarla uzun menzilli rotaları planladığı ve bu rotalar arasından Avustralya'nın Sidney şehrinin de olduğu konuşuluyordu.

Ziyaretin detaylarıyla ilgili Türk Hava Yolları kanadından herhangi bir açıklama yapılmazken, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ziyaret sonrası Büyükelçi Innes-Brown'a Osmanlı İmparatorluğu forsu hediye etti.

Marc Innes-Brown, geçtiğimiz yıl görev süresi sona eren Ankara Büyükelçisi James Larsen’in yerine göreve gelmişti.

Türk Hava Yolları tarafından sipariş edilen A350-900 tipi yolcu uçağıyla İstanbul kalkışlı uçuşlarda Yeni Zelanda hariç dünyanın neredeyse tamamına durmaksızın (non-stop) sefer düzenlenebiliyor.



©AirportHaber.com

THY'ye sürpriz ziyaret... Sidney seferi başlıyor mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

Yazık.. ~ 6 yıl önce
Bu millete herşey müstehak ve ne yazıkki az bile.. Birileri tutmuş; Atasına, Dedesine, Osmanlıya, Bilal Ekşi’nin hediye ettiği Osmanlı forsuna sallıyor Birileri bu KM’ları çok maaş alıyor diyor Birileride yok neymiş sdney’e ne gerek varmış Çok afedersin paşam ya birdahaki görüşmeye senide çağırsınlar “arzu edersen tabi” sen görüş karar ver ne olacağıyla ilgili.. gurur duyacağına sallıyorsun.. Sizde biraz insanlık olsa delikanlı olsan adam olsan maaştır bilmemnedir bunları dillendirmezsiniz ama karektersizsiniz sizin işiniz bu. Eminimki sen o KM olamayanlardan yada yeğenini kardeşini işe aldırmaya uğraşanlardansın Uçağa girdiğinde çıktığında ekibin suratına bakmaya tenezzül etmeyipte yok o varmı yok bu varmı elli tane sorgu sual etmeyi çok iyi biliyorsun Yemek içecekte köküne kadar görgüsüzce kurutmayı biliyorsun Dolu uçakta boş koltuk soruyorsun Senelerdir olmayan gazeteleri soruyorsun Beni busıness’a al demeyi biliyorsun Şehirler arası otobüslerdeki gibi takılıyorsun anlıyacağın ama bir sallantı olduğunda üçbuçuk atarak gözümün içine bakıyorsun o ne olacak? Bu rağmen hangi şirketteki çalışan olursa olsun sana yine insan muamelesi yapıp efendim çekiyor susuyor.. Halinize şükretmesini bilin biraz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir yolcu ~ 6 yıl önce
Yolcu olarak kabin memurlarinin suratsizligini anlamiyorum. Istemiyorsaniz o isi yapmayin arkadas. Kibir, artislik, goren de ne sanir alti ustu cay kahve servisi yapiyorsunuz. Bizim millet boyledir, cebine para gecince kendini bir sey sanir simarir kibirlenir. Ben de katiliyorum, maaslari dusurulsun
Bir yolcu’ya ~ 6 yıl önce
Sen de kesin yolcusundur zaten. Senin ip adresini bulmak lazım hep aynı yorumu atıyorsun farklı isimlere bürünüp. Artık nasıl işsiz bir troll’sen.
bir yolcuya ~ 6 yıl önce
İlgili istekleriniz talepleriniz göze alınarak personel maaşlarının düşürülmesiyle beraber eğer kabul ederseniz sizlerede şirketimiz tarafından hindistandan getirttiğimiz özel hint kınasını sizlere yollamak isteriz...
Bir Yolcuya Cevap ~ 6 yıl önce
Bir Yolcu son söyleyeceğimi ilk söylüyorum. Saygısızlık yapma haddini bil. Çay kahve dağıtmıyorlar uçak türbülansa girdiğinde sen Yusuf Yusuf ederken, onlar seni sakinleştirecek kadar eğitimli çalışanlardır. Milletin maaşından sanane. Sen 13 saat uçuş yapabilecek kaabileyette misin? Bir gün uç ve ertesi gün gel. İstemiyorsanız çalışmayın demesi kolay. Herkes haddini bilecek.
Şahban Atakan ~ 6 yıl önce
Sayın Büyükelçi beyefendinin teşrifi ne büyük bir onur. Sayın Genel Müdürümüz Bilal beyefendinin başarılarını ayakta saygıyla alkışlıyorum. Tebrik ederim efendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geldi ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
yorgunluk ! ~ 6 yıl önce
nedeniyle vefat eden kabin memuru ve kaptanlarin ustunden yiyin beyler !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Türkiyemizin değerli varlığı THY yolun açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ülkemizin değil ~ 6 yıl önce
Yabancılara ait çoğu. Aç ta takasbank dökümlerine bak
TK death ~ 6 yıl önce
Km maaşları düşürülsün diyen ahlak yoksunu insanlara.... bi sen gel çalış allah aşkına gel bi git gel yap mesela londra boeing uçak ful 4 kişi bi çalış ne oluyor merak ediyorum ya bir gidiş te trolley e 52 defa eğilip kalkcan dönüş yine 52 etti mi 104 kere o belin nasıl arıycak çok merak ediyorum bi gel lütfen sizin ağzınızın suları akarak beklediğiniz yemekleri dağıtmak için eğilip kalkiyoruz... saygı biraz başka yemek var mı diye kedi gibi baktığınız km lere laf atıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 6 yıl önce
Güzel kardeşim eline yazık bizi bizden başka kimse anlamaz ...Alnımız ak helali hoş olsun bize Baş tacısın
Tk ~ 6 yıl önce
Ayni isi atlas jet de yapiyor. Irak’ta kamp mesela. Siz hic yaptiniz mi? Amir maasi 3500 tl. Demek ki o is yapiliyormus.
TK başlıklı olana ~ 6 yıl önce
yaw niye bu kadar beyin yoksunusunuz anlamıyorum bu is tüm dünyada yapılıyor ama her firmada farklı fiyat var atlas ile thy yi niye karşılaştırıyorsun bir kere sınıflar farklı thy km maaşlarını karşılaştıracaksan lufthansa airfrance british ile karşılaştıracaksın onlara göre de neredeyse yarısını alıyoruz sende insallah hakettiğin maasi alirsin( beyinsizlerin aldığı kadar) bir gun
Menzil ~ 6 yıl önce
350-900 non-stop yetmez, ekstradan ULR olması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 6 yıl önce
Kabin a.ş. kurulmalı memuru maaşları düşürülmeli,karlılık artar o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr'ye ~ 6 yıl önce
Kına yakarsın bi tarafına o zaman
Gereksiz ~ 6 yıl önce
Keşke başı ağrısaymış ...(...)
eren ~ 6 yıl önce
Sanirim kurdular ve bu soylentiyi bu kadar cok yaymaya calismalari birden aciklandiginda buyuk infial sebebi olmasin diye,alistirma,kamuoyunu bilincaltinda hazirlama..Bunlarin besleme kopekleri var heryere yazdiriyorlar bu yorumu ki bi kulak dolgunlugu olsun..
Neden ~ 6 yıl önce
Avustralya Anzak askerleri Anafartalar kahramanı tarafından yenilgiye uğratıldı. Kahraman sonra cumhuriyeti kurdu. Bu kötü hatırayı hatırlatmamak için, son padişahı gemi ile maltaya kaçıran ingilizlerin yeni devletlerine bu dostluğa binaen osmanlı arması hediye edilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musti ~ 6 yıl önce
İlgili bilgili kişilerden bilgi öğrenmdk istiyorum . Thy nin filosundaki 777 300 ler Sydney e direk uçamıyormu ikmal yapmadan . Teşekürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 6 yıl önce
Perth e kadar menzilleri
Hay sizin osmanlıniza slm olsun ~ 6 yıl önce
Osmanlı padişahlarının tamamina yakınınin anası oradan buradan kaçırılan ecnebi kadınlar. Yoruma gerek var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Böyle cahil yorumlara gerek yok
harika ~ 6 yıl önce
başlığa katılıyorum.. benden de selam
CEVAP ~ 6 yıl önce
Acaba senin soyun sopun kim?????

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000