04 Ocak 2019, Cuma 08:09:28

THY'ye kar engeli

Türk Hava Yolları'nın bu sabah yapılması gereken bazı seferleri elverişsiz hava koşulları sebebiyle iptal edildi.
  • İddia edildiği gibi OGU'nun hava durumuna yönelik tahminler Trabzon'dan alınıyorsa yandı gülüm keten helva... OGU'da görüşle ilgili bir sıkıntı yok. 16 knot rüzgar var. 737 için limit 25 knot. Şu anda saat 12.25. THY 2828 Trabzon'a inemediği için pas geçti ve tur atıyor. Neden Trabzon uçağı iptal edilmedi de OGU uçağı iptal edildi anlamak mümkün değil. OGU uçağı da kalkar inemezse divert eder. Ama sahibi yok memleketin sahibi. İptal et Trabzon uçağını da göreyim seni. Gece 22.00'ye kadar uçak olmayan OGU'yu iptal et, ama bundan sonra 3 uçak daha seferin olduğu TZX'i iptal etme. Hesap soran yok ki!
  • Durdurak demeden yemek bile yeyemeden karın tokluğuna milyonluk sistemlerle operatör arkadaşlar çalışır durumda yollar açık
  • Ben ordudayım hava günlük güneşlik.Üstelik rüzgarda yok.İnanmayan metara baksın.Ne alaka şimdi bu ?
  • İyide iZmir uçuşu neden iptal

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yapılması gereken bazı THY uçuşları, varış meydanlarındaki hava muhalefeti sebebiyle iptal edildi.

Bu sabah yapılması gereken Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Ordu-Giresun, Sinop, Ankara ve Gazipaşa uçuşları elverişsiz hava şartları sebebiyle yapılamadı.

THY ayrıca bu sabah saatlerinde  İstanbul'daki hava koşulları ile ilgili yolcularını uyardı.

Uyarıda, "İstanbul’da yaşanan hava muhalefeti nedeniyle uçuşlarınızla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımızdan uçuş numaranız veya parkurunuzu sorgulayarak ulaşabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.



THY'ye kar engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

OGU ~ 5 yıl önce
İddia edildiği gibi OGU'nun hava durumuna yönelik tahminler Trabzon'dan alınıyorsa yandı gülüm keten helva... OGU'da görüşle ilgili bir sıkıntı yok. 16 knot rüzgar var. 737 için limit 25 knot. Şu anda saat 12.25. THY 2828 Trabzon'a inemediği için pas geçti ve tur atıyor. Neden Trabzon uçağı iptal edilmedi de OGU uçağı iptal edildi anlamak mümkün değil. OGU uçağı da kalkar inemezse divert eder. Ama sahibi yok memleketin sahibi. İptal et Trabzon uçağını da göreyim seni. Gece 22.00'ye kadar uçak olmayan OGU'yu iptal et, ama bundan sonra 3 uçak daha seferin olduğu TZX'i iptal etme. Hesap soran yok ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karla mücadele ~ 5 yıl önce
Durdurak demeden yemek bile yeyemeden karın tokluğuna milyonluk sistemlerle operatör arkadaşlar çalışır durumda yollar açık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 5 yıl önce
Ben ordudayım hava günlük güneşlik.Üstelik rüzgarda yok.İnanmayan metara baksın.Ne alaka şimdi bu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lllk ~ 5 yıl önce
İyide iZmir uçuşu neden iptal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 5 yıl önce
sis nedeniyle iptal; dun de ucuslardan bazilari iptaldi ve bazi ucuslar bodrum ve dalamana yonlendirildi
:D ~ 5 yıl önce
Izmir uçuşunun Singapur havayollarının yapması

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000