17 Ekim 2021, Pazar 17:05:52

THY'nin Zonguldak uçağına yağmur engeli

Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanı’na gelen ve İstanbul' a uçuş hazırlığı yapan saat 12:00’de kalkması gereken TK 2733 sefer sayılı uçak, yolcuları ile kötü hava şartları münasebetiyle Zonguldak Havalimanı'nda kaldı.
  • yolcular haklı çörekler börekler turşular ekşiyecek
  • Zonguldakı bilenler bilir, pisti kısadır, yağmurlu hava, ıslak pist uçağın pistte durma mesafesini uzatır. Bu sebeple uçuşun gecikmesi normaldir.
  • THY BU UCUSLARI IPTAL ETMELI.BAKALIM O ZAMAN ELDE OLMAYAN SEBEPLERLE GECIKME OLUNCA ZART ZURT EDENLER NE YAPARLAR.BINIP ALMANYA ÜZERINDEN ISTANBULA GELSINLER.
  • Kaptan doğrusunu yapmış.risk yok . 1saat geciksin ama evlerine sağlıklı dönsün tüm yolcular.beğenmeyen uçmasın , basit.
  • Eceline susayan yolcu yorumları okuyoruz artık sanki pilotlar uçak içinde oturmayı çok seviyor.her uçağın ućacağı rota başka.
  • Ölmeyi bayılmak zannediyor zaar
  • Cahil insanların tripleri cahillikleriyle uğraşmak zor olmalı ekipler için yer çalışanları ve tüm dünya için...
  • Hava pilotları..
  • bu dusuk maaslar cercevesinde pilotlar belki de en ufak havayi bahane edip kalkis yapmiyorlardir!.. veya surekli rotar yapiyordur ucaklar. Belki de 5kt ile taxi yapiyorlardir… kim bilir! Etme bulma dunyasi!
  • Kötü havada uçak kalkıp sallanmaya baslayinca da tırnakları koltuklara geçirip Bildikleri tüm duaları okumaya başlarlar.

Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanı’na gelen ve İstanbul' a uçuş hazırlığı yapan saat 12:00’de kalkması gereken TK 2733 sefer sayılı uçak, yolcuları ile kötü hava şartları münasebetiyle rötar yaptı.

Zonguldak’tan İstanbul’a uçmak için bilet alan yolcular, saat 12:00'da kalkması gereken uçağın içinde 2 saat bekledikten sonra havaalanına geri getirilerek çay, kahve ikramında bulunuldu.

Yine büyük mağduriyet yaşadıklarını söyleyen yolcular sosyal medya hesabından şunları söyledi; " Almanya uçuşları sorunsuz bir şekilde gerçekleşirken, Türk Hava Yolları rüzgar esse, yağmur yağsa seferleri gerçekleştiremiyor ve biz mağdur oluyoruz. Diğerleri de uçak, onların da firmaları tüm riskleri göz önünde bulunduruyor. THY buraya uçmak istemiyor mu! " denildi.

THY uçağı yaklaşık 1 saat 10 dakikalık gecikmenin ardından İstanbul'a havalandı. 

THY'nin Zonguldak uçağına yağmur engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

gara dayı ~ 2 yıl önce
yolcular haklı çörekler börekler turşular ekşiyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. B ~ 2 yıl önce
Zonguldakı bilenler bilir, pisti kısadır, yağmurlu hava, ıslak pist uçağın pistte durma mesafesini uzatır. Bu sebeple uçuşun gecikmesi normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IPTAL ~ 2 yıl önce
THY BU UCUSLARI IPTAL ETMELI.BAKALIM O ZAMAN ELDE OLMAYAN SEBEPLERLE GECIKME OLUNCA ZART ZURT EDENLER NE YAPARLAR.BINIP ALMANYA ÜZERINDEN ISTANBULA GELSINLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noris_k ~ 2 yıl önce
Kaptan doğrusunu yapmış.risk yok . 1saat geciksin ama evlerine sağlıklı dönsün tüm yolcular.beğenmeyen uçmasın , basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ecel ~ 2 yıl önce
Eceline susayan yolcu yorumları okuyoruz artık sanki pilotlar uçak içinde oturmayı çok seviyor.her uçağın ućacağı rota başka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlar ~ 2 yıl önce
Ölmeyi bayılmak zannediyor zaar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 2 yıl önce
Cahil insanların tripleri cahillikleriyle uğraşmak zor olmalı ekipler için yer çalışanları ve tüm dünya için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAVOK ~ 2 yıl önce
Hava pilotları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dedi ~ 2 yıl önce
atari pilotu
Thy cpt ~ 2 yıl önce
bu dusuk maaslar cercevesinde pilotlar belki de en ufak havayi bahane edip kalkis yapmiyorlardir!.. veya surekli rotar yapiyordur ucaklar. Belki de 5kt ile taxi yapiyorlardir… kim bilir! Etme bulma dunyasi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 2 yıl önce
2 kat maaş verse, 40knot-50 knot yan rüzgarla kalk deyip mobing yapsa onu yapcak pilot var malesef, ölcüt ne olmalı peki, koltukta oturanlarin ustleri e şirin gözunmek için yapmayacagi yok, 'ya hep Allah a havale edecez, ya da bir gün o ucak hiç uçmayacak, operasyon duracak komple, ya burda neler oluyor dencek, kelle alincak, sonra 1-2 sene rahatlar, sonra yine ayni durumlar olusacak, bu eğitim sistemi, bu kayirmacılık olduğu sürece, risk hep yüksek olcak,
Cevap ~ 2 yıl önce
İş bilmediğiniz çok açık. Kaptan ben gitmiyorum demez. Hava şartlarının uygun olup olmadığını dispatch ile görüşür. Uygun olmadığı kanaati getirilirse 2 seçenek vardır. İlki uçuşu bekletmek veya iptal etmek ikincisi de minima altı şartlar için uygulanan ekstra yakıt prosedürü ile uçuşa gidin der dispatch. Kaptanın kararı havada olur. Uygun görürse iner görmezse divert eder. Cehalet ne kötü bir şey ya rab.
Rido ~ 2 yıl önce
Kötü havada uçak kalkıp sallanmaya baslayinca da tırnakları koltuklara geçirip Bildikleri tüm duaları okumaya başlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 2 yıl önce
gene bir alamancı yorumu okuduk...uçah kalmıyiiii

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000