01 Ağustos 2018, Çarşamba 11:07:20

THY'nin yeni uçakları böyle görüntülendi

Türk Hava Yolları, 2013 yılının Mayıs ayında verdiği Boeing 737 MAX siparişinden ilk üç uçağı görüntülendi.
  • Borajet reklamlarını neden hala kaldırmıyorsunuz, bu şirket batmadı mı?
  • Son olaylardan sonra bunlara da Ambargo koyarlar. Kuyruğu yine sıkıştırıp 50 tane daha uçak almaya giden olur görün.
  • Uçan tenekeler hazır...
  • 787 uzun mesafede kar sağlıyor adam izmir uçuşunu 787 ile mi yapsın ?
  • Artık 737 devri bitti. Aynı platform üzerine daha ne kadar makyaj yapılabilir? 737-900 zaten fiyasko. Onun yerine 787-8 alın, joker gibi heryere koyun. 737nin sorunlarından kurtulun.
  • abd bize her kalleşliği yapsın,fetoyu,pkkyı beslesin,desteklesin biz de onlara boyuna iş,ihale verelim,uçak,silah alalım !
  • Motorsuz uçak yapmışlar helal olsun. Kuyruğun oradaki delikten ventüri etkisi ile uçuyor.
  • Al jazeera hazırladığı bir belgeselde boeing firmasının son yıllarda karı arttırmak için mühendislik ve kalite süreçlerini kısalttığını bunun sonucunda da uçaklarda yapım süreçlerinin çok kötüleştiğini özellikle 787 dreamliner modelinde çok sıkıntı çıkıntığını belgeleriyle, görüntüleriyle gösteren bir belgesel hazırlamışlar. 737 max serisini bilmem ama belgeseli izledikten sonra boeing ten ve yeni çıkardığı tüm uçaklara şüpheli gözle bakıyorum. Pilot değilim, teknik ekip değilim, konunun uzmanı değilim sadece müşteriyim. İnternetten havadaki tehlike diye aratırsanız çıkar. Diyeceğim şu eğer boeing firması 787 dreamline modelindeki mantıkla diğer uçakları üretmeye başladıysa gerçekten uçan herkes felaketin eşiğinde ..
  • Yeşil kaporta rengi hocam...
  • Airbus varken bu çağ dışı uçakları neden alıyorlar !

Türk Hava Yolları, 2013 yılının Mayıs ayında verdiği Boeing 737 MAX siparişinden ilk üç uçağı görüntülendi.

Boeing'in son montaj hattına giren THY uçaklarının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Woodys Aeroimages tarafından çekilen görüntülerde Türk Hava Yolları için üretilen 60032 seri numaralı TC-LCA ile 60034 seri numaralı TC-LCC kuyruk tescili verilmesi beklenen uçak aynı karede yer aldı. Ayrıca TC-LCB kuyruk tescili verilmesi planlanan 60033 seri numaralı uçağın da görüntüleri paylaşıldı.

Uçakların Ağustos ayı içerisinde test uçuşlarına başlaması ön görülüyor. Boeing'in uçakların teslimatına Eylül ayında başlayacağı ve yıl sonuna kadar toplam 5 adet uçağı THY'ye teslim etmesi bekleniyor.

©AirportHaber.com













THY'nin yeni uçakları böyle görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Borajet ~ 6 yıl önce
Borajet reklamlarını neden hala kaldırmıyorsunuz, bu şirket batmadı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu son ~ 6 yıl önce
Son olaylardan sonra bunlara da Ambargo koyarlar. Kuyruğu yine sıkıştırıp 50 tane daha uçak almaya giden olur görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
UK ~ 6 yıl önce
Uçan tenekeler hazır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787 diyen arkadş ~ 6 yıl önce
787 uzun mesafede kar sağlıyor adam izmir uçuşunu 787 ile mi yapsın ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 6 yıl önce
787 modeli 777 den kısa ama İzmir Istanbul 773 ile yapılıyor 787 ile yapılsa ne değişir yakıt tasarrufu belki zaten rabete göre uçak seçiliyor 737 200 kişi taşıyorsa 773 350 kişi taşıyacak 787 de 300 taşısın bence arkadaşda haklı
Teknik ~ 6 yıl önce
O işler o kadar basit değil. Cycle denen bi olay var 773 te de 787 de de İzmir seferiyle cycle öldürmenin hiçbir mantığı yok.
737 max VS 787 ~ 6 yıl önce
Artık 737 devri bitti. Aynı platform üzerine daha ne kadar makyaj yapılabilir? 737-900 zaten fiyasko. Onun yerine 787-8 alın, joker gibi heryere koyun. 737nin sorunlarından kurtulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müstahak bize ~ 6 yıl önce
abd bize her kalleşliği yapsın,fetoyu,pkkyı beslesin,desteklesin biz de onlara boyuna iş,ihale verelim,uçak,silah alalım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanblue ~ 6 yıl önce
Baska nerden alacagiz ? Kendimiz üretiriz ayri ama almak istedigimiz zaman baska imkan varmi ?
ıstanblue'ye ~ 6 yıl önce
Gerekirse almayacağız elimizdekilerle idare edeceğiz.Herşey para değil,şeref,haysiyet,onur diye kavramlar var bilmiyorsan öğren ! Yok para daha önemli diyorsan da o zaman bunlara boyun eğip,yaptıkları herşeye eyvallah diyeceğiz!
Kalleşler ~ 6 yıl önce
ABD de kalleşlik yapıyor, Avrupa da kalleşlik yapıyor. PKK, yıllardır Fransa, Almanya gibi ülkeler sayesinde beslenmiyor mu? O zaman Boeing ve Airbus siparişlerini tamamen iptal etmemiz gerekiyor. Siz bu kadar basit düşündükçe de bu ülke bir adım ileri gidemez. Keşke bu ülkenin insanı gibi politikacısı da biraz Oyun Teorisi öğrenebilseymiş.
Kaptan Sabri ~ 6 yıl önce
Motorsuz uçak yapmışlar helal olsun. Kuyruğun oradaki delikten ventüri etkisi ile uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ! ~ 6 yıl önce
Yazmak zorunda degilsiniz ki. Yesil boyali ucak ise daha yapim asamasindadir eminim bunu biliyorsunuz ama elestiri olsun da dimi. Havacilik bir silsile isidir herseyin bir sirasi ve duzeni vardir. Yoksa niye hep .... checked.... checked desinler.
Yabancı ~ 6 yıl önce
Al jazeera hazırladığı bir belgeselde boeing firmasının son yıllarda karı arttırmak için mühendislik ve kalite süreçlerini kısalttığını bunun sonucunda da uçaklarda yapım süreçlerinin çok kötüleştiğini özellikle 787 dreamliner modelinde çok sıkıntı çıkıntığını belgeleriyle, görüntüleriyle gösteren bir belgesel hazırlamışlar. 737 max serisini bilmem ama belgeseli izledikten sonra boeing ten ve yeni çıkardığı tüm uçaklara şüpheli gözle bakıyorum. Pilot değilim, teknik ekip değilim, konunun uzmanı değilim sadece müşteriyim. İnternetten havadaki tehlike diye aratırsanız çıkar. Diyeceğim şu eğer boeing firması 787 dreamline modelindeki mantıkla diğer uçakları üretmeye başladıysa gerçekten uçan herkes felaketin eşiğinde ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lutfen. ~ 6 yıl önce
Konulara gs fb gibi bakmayin gs li iseniz fb hep kotudur yaotiklari da kotudur dersek hep geriye gideriz fb nin yaptigi iyi ve faydali isleride gorursek mantiklu yorum yapariz dimi.
yabancı'ya ~ 6 yıl önce
adamlar bilerek ve isteyerek sırf kar artsın diye uçakları kötü ve sorunlu mu yapıyorlar? vay bee ne aptalmış bunlar...
Lütfen’e saygılarımla ~ 6 yıl önce
Koskoca beoing’i çöpe atalım demiyorum. Eee, tüt, kaka demiyorum :) Havadaki tehlike isimli belgeseli izledim. Oradan kendimce(konunun cahili olarak) bir çıkarım yaptım. Orada değişen yönetimin zihniyeti ve izlerseniz göreceğiniz sıkıntıları, bilinçli çalışanlara rağmen( ki onlarıda kovmuşlar ) sümenaltı etmeleri.. Sıkıntı yönetimin değişmesiyle başlıyor, boeing aynı boeing hocam. Tekrarlıyorum, Yazdıklarım yanlış olabilir. Siz havacılık yönünden cahil birinin yazdıkları olarak düşünüp bir tebessüm edin :D İyi günler dilerim. Kendinize iyi bakın.
Yabancı ~ 6 yıl önce
Yabancıya yazan arkadaşım uçak muhendisi değilim, açıkça çekinmeden söylüyorum. Bu konuda cahilim bilmiyorum. Dediğim belgeseli izlerseniz belki azıcıkta olsa bana hak verirsiniz. Saygılar
Yabancı'ya ~ 6 yıl önce
Abd'yi Türkiye, Boeing'i Thy mi sanıyorsun? Belgesellerde her anlatılanlar doğru mu?
:) ~ 6 yıl önce
Yeşil kaporta rengi hocam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 6 yıl önce
Airbus varken bu çağ dışı uçakları neden alıyorlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 6 yıl önce
Boeing’in yeni 737 maxleri çağ dışı değil kardeş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000