20 Ocak 2017, Cuma 09:21:51

THY'nin yeni marka yüzü belli oldu

Türk Hava Yolları, marka yüzü olarak ünlü oyuncu Morgan Freeman ile anlaştı.
  • Üvey diyor üvey demek benim anladığım kan bağı olmayan demek kan bağı yoksa sorun var mı ki ? Sorun ettiğiniz Yaş farkı ise o durum farklı . Ensest diye ifade edebilmek için benim bildiğim nikah düşmeyen 17 kadından bahsetmek demek . Burda öyle bir durum yok . Şimdi gelelim yaş farkına çok sevdiğimiz Halit Akçatepe dede var dı. Eski Toprak Holding patronunda, Büyük Usta Kayahan da da , burdada genel parametre rıza ;rıza var ise sorun ne ? 18 yaşında bir kadın gidip X bir sebepten ( para , şöhret , üstün gördüğü yada aşık olduğu herhangi bir yönü ) beraber oluyorsa ( Cinsel olarak ) bunda sorun nedir ki ? Biz esasen bırakalım adamın üvey yaş farkı olan ve karısı olan kadını da kendi içmizde zorla hatta büyük yaş farkları olan adamlar ile zorla rıza olmadan evlendirilen ve bunu meşru gören zihniyete bakalım . Genç bir kadınla evlenmek yaşı ne olursa olsun bir erkeğin her daim yapabileceği bir şeydir. ben buna inanıyorum .
  • din kardeşimize iftira atmayın.
  • Zarardaydılar zam yapamazlardı,kabin memurlarını tehdit ettiler ama hem antalya ya yatırım yaptılar hem bu adama gerçekten baya batıyorlarmış.Yazıklar olsun gözünüze dursun be
  • Adama sadece amerikalı gözüyle değil tüm dünyada tanınan bir aktör gözüyle bakmak lazım. her şeyin bu kadar hızlı tüketildiği bir dünyada reklam yapmazsan unutulursun
  • Bu haysiyet yoksunu adam kendi karisi tarafindan buyutulen uvey torunu ile evlenmiş bir sapiktir. Hangi akla hizmet Thy'nin yüzü oluyor? Buna teklif goturenler hangi kafadaydi, nasıl bir cahilliktir? Bu bir skandaldır. Ilgilenenlere; http://m.sabah.com.tr/yasam/2010/01/12/uvey_torunundan_cocuk_yapacak
  • Toplam amerikali yolcu sayisi ne kadar acaba. Ne kadar arttiracak bu reklam? Konuyla ilgili bilgisi olan paylasabilir mi.
  • Adamin tipi cakma padisaha benziyor.Biraz yuzunu cakma padisahin siyaha boya komurle al sana birebir) Umarim ikiside son yolculuguna ugurlanacak bu sene.Amin
  • Freeman, TGS ye alım var mı abi?
  • Arkadaşlar, ben de A0 ile çalışan yeni girenlerden birisiyim ve zam yapılmamasından şirkette belki de en çok etkilenen kişilerden birisiyim, ama şirketin zararının ana nedenlerinden birisi özellikle dış hat yolcu oranlarındaki düşüşken, uluslar arası pazarlama stratejilerine para yatırılmaması saçmalık olurdu. Elbette buraya yatırım yapacaklar. Yatırım yapacaklar ki yolcu oranları artsın, şirket tekrar kâra geçsin.
  • Morgan Freeman baş ateist tir. Müslüman bir şirkete yakışmıyor. Thy gibi müslüman hak adalet ve eşitlik sevdalısı bir şirket için Ateist bir marka yüzü yanlış seçim. Keşke nihat doğan olsaydı. Çünkü THY tüm çalışanlarına eşit davranır. Sendika uyuma Ateist bir adam marka yüzü nasıl olabilir.

Türk Hava Yolları, marka yüzü olarak ünlü oyuncu Morgan Freeman ile anlaştı. Aynı zamanda pilot olan ünlü oyuncu ile çekilen reklam filmi, 800 milyon kişi tarafından takip edilen 5 Şubat’taki Super Bowl finalinde yayınlanacak.

THY, ABD televizyon tarihinin en çok izlenen programı olan NFL (Amerikan Ulusal Futbol Ligi) Finali Super Bowl'da bu yıl sürprize hazırlanıyor. Çekimleri bugün Los Angeles'ta yapılacak reklam filminde THY Morgan Freeman'ı ABD'deki tanıtım yüzü olarak kullanacak.
Geçen yıl Batman v Superman reklam kampanyasıyla dünyanın dev markalarının da yer aldığı Super Bowl'da ilk Türk markası olarak sahneye çıkan THY, ABD nüfusunun yüzde 35'ine ulaşmıştı. ABD'deki uçuş ağını genişletmeye devam eden milli havayolu, geçen yıl açtığı Atlanta hattı ile ABD'deki uçuş nokta sayısını 9'a çıkardı.

800 MİLYON KİŞİ TAKİP EDİYOR

Yayın hakları EUFA Şampiyonlar Ligi Finali'nden iki kat daha değerli olan, NBA finalinden de daha çok izlenen Super Bowl'u geçen yıl 800 milyon kişi izlemişti. THY bu yıl 5 Şubat'taki karşılaşmada, ABD nüfusunun yüzde 48'ine ulaşmayı hedefliyor.

Aktör ve aynı zamanda pilot olan Morgan Freeman, 79 yaşında. Ünlü oyuncu 1987'de ilk Oscar'ını Street Smart filmi ile almıştı. Bugüne kadar 1989'da Driving Miss Daisy, 1994 Esaretin Bedeli ve 2004'te de Million Dollar Baby filmleri ile ödüle ulaşan Freeman, aynı zamanda yönetmen ve yapımcı.

THY'nin yeni marka yüzü belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

noname ~ 7 yıl önce
Üvey diyor üvey demek benim anladığım kan bağı olmayan demek kan bağı yoksa sorun var mı ki ? Sorun ettiğiniz Yaş farkı ise o durum farklı . Ensest diye ifade edebilmek için benim bildiğim nikah düşmeyen 17 kadından bahsetmek demek . Burda öyle bir durum yok . Şimdi gelelim yaş farkına çok sevdiğimiz Halit Akçatepe dede var dı. Eski Toprak Holding patronunda, Büyük Usta Kayahan da da , burdada genel parametre rıza ;rıza var ise sorun ne ? 18 yaşında bir kadın gidip X bir sebepten ( para , şöhret , üstün gördüğü yada aşık olduğu herhangi bir yönü ) beraber oluyorsa ( Cinsel olarak ) bunda sorun nedir ki ? Biz esasen bırakalım adamın üvey yaş farkı olan ve karısı olan kadını da kendi içmizde zorla hatta büyük yaş farkları olan adamlar ile zorla rıza olmadan evlendirilen ve bunu meşru gören zihniyete bakalım . Genç bir kadınla evlenmek yaşı ne olursa olsun bir erkeğin her daim yapabileceği bir şeydir. ben buna inanıyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gnd ~ 7 yıl önce
din kardeşimize iftira atmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 7 yıl önce
Zarardaydılar zam yapamazlardı,kabin memurlarını tehdit ettiler ama hem antalya ya yatırım yaptılar hem bu adama gerçekten baya batıyorlarmış.Yazıklar olsun gözünüze dursun be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Morgan'a ~ 7 yıl önce
Adama sadece amerikalı gözüyle değil tüm dünyada tanınan bir aktör gözüyle bakmak lazım. her şeyin bu kadar hızlı tüketildiği bir dünyada reklam yapmazsan unutulursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
Bu haysiyet yoksunu adam kendi karisi tarafindan buyutulen uvey torunu ile evlenmiş bir sapiktir. Hangi akla hizmet Thy'nin yüzü oluyor? Buna teklif goturenler hangi kafadaydi, nasıl bir cahilliktir? Bu bir skandaldır. Ilgilenenlere; http://m.sabah.com.tr/yasam/2010/01/12/uvey_torunundan_cocuk_yapacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
Senin gibi geri kafalı, cahil ve kirlenmiş insanlar thy yi kullanmazsa eminim ki thy yükselecektir
Bizene? ~ 7 yıl önce
Bizene olm kiminle evlendi?! Kim kimle ne yaptı? Hafiye gibi takiptesiniz. Vatandaşı bıraktık bir de elin Amerika'lısının mı ahlak bekçiliğine, namus koruyuculuguna soyundunuz. Adam ünlü! Reklam değeri var mı var! Olay bitmiştir. THY den parasıyla bilet alsa, taşımayacaz mı senin ahlak anlayışın bizimkine uymuyor diye. Biz her gün vatan hainlerini hem de VIP olarak uçurup servis yapıyoruz. Onlara ses çıkarın yiyosa. İşin içine sex girdi mi maşallah aslan kesiliyosunuz. İşi gücü yok bi de haberin linkini paylaşmış! Kimin kimi dürtüklediği kimseyi ilgilendirmez.
Niye kü ne? ~ 7 yıl önce
Niye la? Ben kulllanınca lanetleniyor mu THY? Rahmeti mi kaçıyor. Ben THY uçağına binince şirketin bereketi mi azalıyor. Ben THY uçağının koltuğuna oturunca şirketin talihi, bahtı mı kararıyor? Hangimiz geri kafalı acaba?!??!
Gercekler ~ 7 yıl önce
Sizin gibi zihniyete sahip olanlar oldukca daha çook hakkinizi yerler. Ensest sevicileri ve destekleyicileri sizi. Müstehak size
Morgan ~ 7 yıl önce
Toplam amerikali yolcu sayisi ne kadar acaba. Ne kadar arttiracak bu reklam? Konuyla ilgili bilgisi olan paylasabilir mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dua ~ 7 yıl önce
Adamin tipi cakma padisaha benziyor.Biraz yuzunu cakma padisahin siyaha boya komurle al sana birebir) Umarim ikiside son yolculuguna ugurlanacak bu sene.Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP DUA ~ 7 yıl önce
K..e..n duası kabul olsa, gökten kemik yağardı ;)
Freeman ~ 7 yıl önce
Freeman, TGS ye alım var mı abi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar, ben de A0 ile çalışan yeni girenlerden birisiyim ve zam yapılmamasından şirkette belki de en çok etkilenen kişilerden birisiyim, ama şirketin zararının ana nedenlerinden birisi özellikle dış hat yolcu oranlarındaki düşüşken, uluslar arası pazarlama stratejilerine para yatırılmaması saçmalık olurdu. Elbette buraya yatırım yapacaklar. Yatırım yapacaklar ki yolcu oranları artsın, şirket tekrar kâra geçsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baş Ateist ~ 7 yıl önce
Morgan Freeman baş ateist tir. Müslüman bir şirkete yakışmıyor. Thy gibi müslüman hak adalet ve eşitlik sevdalısı bir şirket için Ateist bir marka yüzü yanlış seçim. Keşke nihat doğan olsaydı. Çünkü THY tüm çalışanlarına eşit davranır. Sendika uyuma Ateist bir adam marka yüzü nasıl olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP BAS ATEIST ~ 7 yıl önce
Ülkemizde de birçok ateist mevcut, böylelikle belki de onları kazanırız ;)
None ~ 7 yıl önce
Hak adalet ve esitlik sevdalisi mi? Daha kendi calisanlarinin arkasinda duramiyorlar. Ayrica bu sirket Musluman bi sirket degil icinde Hristiyani da var Yahudisi de var ateisti de var deisti de agnostiği de.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000