17 Nisan 2015, Cuma 11:43:01

THY'NİN YARIŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz günlerde başlattığı 'O pilot benim' yarışmasına ilgi büyük ilgi görüyor.
  • TK da teblig falan oldugu yok. Soruyorlar, istemezsen gitmezsin. Bi tarafinizdan uydurmayin. Askeriyemi burasi da teblig geliyomus yapiyomussun. Ucus gorevi degil bu, yapmak zorunda degilsin. Beni de aradilar bir cekim icin, yapmama hakkimi kullandim. Bu hatun bu islere merakli, genc ve kibirli bi kiz, ariyorlar o da aaa tabi diyip zipliyor. Teblig meblig yok, bu sirket o kadar da kati ve gaddar degil. Yok sistem ariyor cebe mesaj geliyor sonra ve diyor ki yarin tum gun reklam cekimi var, allam yarabbim ya.
  • hayatımız taklitçilikle geçti, beyinlerimize kazınan bu zihniyet dün de aynı idi, bugün de aynı; yarın da değişmeyecek, çünkü biz değişmiyoruz, kolay yaşıyoruz, kolay tüketiyoruz hep böyle olacak.
  • ENTERESAN THY gibi Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı, Dünya'da İLK sıralarda adı anılan bir havayolu; bir gün bir yarışma düzenlemeye karar veriyor. Buraya kadar SÜPER. Şu anda dünyada güneş enerji sistemleri, hibrit motorlar, aerodinamik yeni tasarımlar, yeni yer ve hava teknolojilerinin konuşulurken sizin Türk gençliğinden BU MÜTHİŞ potansiyelden beklentinizin havacılık adına sadece bir ANONS yapmaları mı? MAALESEF THY gibi büyük bir kuruluştan beklentilerimiz daha yüksek ÇITAYI yükseltmeniz lazım.
  • Yeni nesil uçak tasarımı, hibrit motorlu uçaklar, blended wing body gövde tasarımları vs.... gibi gençleri araştırmaya teşvik edecek daha bilimsel bir yarışma ÇOK DAHA BAŞARILI ve THY nin klasına daha uygun olurdu bence. Eminim çok da ilginç fikirler çıkardı. Anons yarışması ÇOK ZAYIF kalmış.
  • bu Safiye hakkaten yetti! TK da başka bayan pilot mu yok koskoca Emel Arman varken! Ya şımarık demeyin şu kıza şımarmak için bile biraz beyaz Türk olmak gerek. Önce Çık ben gariban kızıyım de sonra tutunca şımarığım ilgi manyağıyım de! Olucak iş değil hani sen halk kızıydım hani kamyon şoförüydü baban hiç Yakışmadı Safiye özüne dön!
  • Yine mi Safiye
  • Anons yarışması ne ya! THY gibi bir firmadan daha BİLİMSEL, gençleri araştırmaya ve ÜRETMEYE teşvik edecek bir yarışma beklerdim.
  • Gelecek kuşaklardan akıllı ve zeki olanlar merak etmeyin yaptığınız adam kayırmacılığınızı, kendi vatandaşınıza olan düşmanlığınız ve torpil müessesini gördükten sonra bu illete hayatta bulaşmayacaklardır. Seviye her sene düşecek çünkü artık güvenilmezsiniz.Bindiğiniz dalı çoktan kestiniz haberiniz yok.
  • ne gereksiz bir yarisma, gencleri tesvik edecek, yaratici bilimsel bir yarisma düzenlese...
  • Safiye ye bak kendi ozGecmisini, yazmis. CV bi gonderseydin? Bir insan bu kadar simartilirsa bu kadar da itici olur iste

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz günlerde başlattığı 'O pilot benim' yarışmasına ilgi büyük ilgi görüyor.

16 Mayıs'a kadar devam edecek yarışmayı kazanan 5 kişiye simülatör ile uçuş deneyimi yaşatacak olan Türk Hava Yolları'nın, yarışmacıları Facebook sayfası üzerinden 'O Pilot Benim' uygulamasında verilen metni, tıpkı bir Türk Hava Yolları pilotu gibi okuyor, sesini kaydediyor ve yarışmaya katılıyor.

Şu ana kadar yoğun bir katılımın olduğu yarışmada katılımcılar, birbirinden ilginç anonslarla dikkat çekerken, eğlenceli anlar yaşıyor.

ANONSLAR İÇİN RESME TIKLAYIN...

THY'NİN YARIŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TK da teblig falan oldugu yok. Soruyorlar, istemezsen gitmezsin. Bi tarafinizdan uydurmayin. Askeriyemi burasi da teblig geliyomus yapiyomussun. Ucus gorevi degil bu, yapmak zorunda degilsin. Beni de aradilar bir cekim icin, yapmama hakkimi kullandim. Bu hatun bu islere merakli, genc ve kibirli bi kiz, ariyorlar o da aaa tabi diyip zipliyor. Teblig meblig yok, bu sirket o kadar da kati ve gaddar degil. Yok sistem ariyor cebe mesaj geliyor sonra ve diyor ki yarin tum gun reklam cekimi var, allam yarabbim ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 9 yıl önce
hayatımız taklitçilikle geçti, beyinlerimize kazınan bu zihniyet dün de aynı idi, bugün de aynı; yarın da değişmeyecek, çünkü biz değişmiyoruz, kolay yaşıyoruz, kolay tüketiyoruz hep böyle olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ENTERESAN THY gibi Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı, Dünya'da İLK sıralarda adı anılan bir havayolu; bir gün bir yarışma düzenlemeye karar veriyor. Buraya kadar SÜPER. Şu anda dünyada güneş enerji sistemleri, hibrit motorlar, aerodinamik yeni tasarımlar, yeni yer ve hava teknolojilerinin konuşulurken sizin Türk gençliğinden BU MÜTHİŞ potansiyelden beklentinizin havacılık adına sadece bir ANONS yapmaları mı? MAALESEF THY gibi büyük bir kuruluştan beklentilerimiz daha yüksek ÇITAYI yükseltmeniz lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeni nesil uçak tasarımı, hibrit motorlu uçaklar, blended wing body gövde tasarımları vs.... gibi gençleri araştırmaya teşvik edecek daha bilimsel bir yarışma ÇOK DAHA BAŞARILI ve THY nin klasına daha uygun olurdu bence. Eminim çok da ilginç fikirler çıkardı. Anons yarışması ÇOK ZAYIF kalmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 9 yıl önce
bu Safiye hakkaten yetti! TK da başka bayan pilot mu yok koskoca Emel Arman varken! Ya şımarık demeyin şu kıza şımarmak için bile biraz beyaz Türk olmak gerek. Önce Çık ben gariban kızıyım de sonra tutunca şımarığım ilgi manyağıyım de! Olucak iş değil hani sen halk kızıydım hani kamyon şoförüydü baban hiç Yakışmadı Safiye özüne dön!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
kardeş bi sakin. sanki herkese sorulmuş da bu kız tüm tekliflere atlamış gibi yazmışsın. tk da teklif olmaz tebliğ olur. görev verirler sende kuzu kuzu gider yaparsın.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yine mi Safiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Anons yarışması ne ya! THY gibi bir firmadan daha BİLİMSEL, gençleri araştırmaya ve ÜRETMEYE teşvik edecek bir yarışma beklerdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istemeruk ~ 9 yıl önce
Gelecek kuşaklardan akıllı ve zeki olanlar merak etmeyin yaptığınız adam kayırmacılığınızı, kendi vatandaşınıza olan düşmanlığınız ve torpil müessesini gördükten sonra bu illete hayatta bulaşmayacaklardır. Seviye her sene düşecek çünkü artık güvenilmezsiniz.Bindiğiniz dalı çoktan kestiniz haberiniz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a380 ~ 9 yıl önce
ne gereksiz bir yarisma, gencleri tesvik edecek, yaratici bilimsel bir yarisma düzenlese...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Safiye ye bak kendi ozGecmisini, yazmis. CV bi gonderseydin? Bir insan bu kadar simartilirsa bu kadar da itici olur iste

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000