21 Temmuz 2021, Çarşamba 13:00:14

THY'nin sponsorluğuna tepki geldi!

THY, Galatasaray'a sponsor oldu. Anlaşmanın resmiyet kazanmasının ardından Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu'dan tepki geldi. Uslu, 'Galatasaray'ın Avrupa Kupaları sponsoru bu sezon da THY olmuş! THY, neden sadece tek bir takıma sponsor oluyor? Çok ilginç' dedi.
  • Madem sponsor olacaksın hepsine ol Diğer takımlar Yunan takımımı
  • Yazıklar olsun size yaa, yaz kış demeden didinen personelin kursağından kesip milyonlarına milyonlar katsın diye bir takıma sponsor olmak mı? Haram zıkkım olsun sizede sizin zihniyetinizede. Ayıp nedir günah nedir haram helal nedir bilmez haramzadeler. Aynanın karşısına nasıl geçiyorsunuz insanlar evini geçindiremezken
  • bana ilginc gelmiyor değil en çok fedöcünün çıktığı yer gese
  • Personel den kestiği parayı son 7 yılda avrupada 4 galibiyeti olan etkisiz bir takıma veriyorsunuz sebep sırf yöneticiler taraftarı olduğu için işi bilmediğiniz gibi sponsor olunması gerekli olan takımı bile bilmiyorsunuz .Ayıptır ayıp alın dün gece gördük sponsor olunan takımın avrupada ne yaptığını yazık günah birde bunlara 15 milyon tl ödemişler ne o fatih bey paraları çeşmede yesin diye...Ne diyelim ALLAH akıl fikir versin bunlara...
  • Çalışanın maaşından kesinti yaparken sponsor olmak mı? Yatacak yeriniz yok.
  • Göreceğiz 2023’te ne olacağını
  • Sponsor olduğunuz takıma bak, bas bas paraları Leyla'ya!!!! BiZden çalıp har vurup harman savuruyorsunuz, yazıklar olsun.
  • Personele gelince para yok ama sponsorluklar tam gaz. Ağzımızın tadı kaçmasın sendikamızın verdiği kahve ile lokumlarını yiyelim :)
  • Kombine biletimi iptal ettim. Benim maaşımdan kesip nereye harcıyorsun sen benim paramı ey tehaye!!!!
  • BJK ye tiner markası varsa o sponsor çok yakışır

THY, Galatasaray'a sponsor oldu. Anlaşmanın resmiyet kazanmasının ardından Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu'dan tepki geldi. Uslu, 'Galatasaray'ın Avrupa Kupaları sponsoru bu sezon da THY olmuş! THY, neden sadece tek bir takıma sponsor oluyor? Çok ilginç' dedi.

Galatasaray'ın, 2021-22 sezonunda Avrupa kupalarındaki maçlarının forma sponsoru Türk Hava Yolları oldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü ile Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Galatasaray Futbol Takımı, 2021-22 sezonunda da Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşmalarda giyeceği formalarının önünde Türk Hava Yolları logosu ile mücadele edecek." denildi.

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın PSV Eindhoven karşısında bu sezon ilk defa Türk Hava Yolları logolu formasıyla boy gösterecek.

Ayrıca Galatasaray, sezon boyunca yurt içi ve yurt dışı seyahatlerini de yine Türk Hava Yolları ile gerçekleştirecek.

Beşiktaş'tan gelen tepki

Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu sponsorluk anlaşmasının ardından sosyal medyada "Galatasaray'ın Avrupa Kupaları sponsoru bu sezon da THY olmuş! THY, neden sadece tek bir takıma sponsor oluyor? Çok ilginç" dedi.

THY, Galatasaray'a sponsor olduğu için eleştiren Bülent Uslu sosyal medya hesabından eleştirilerine şöyle devam etti:

"Son 7 yılda oynadığı 36 maçta 4 galibiyeti olan Galatasaray’ın yarın akşamki PSV Eindhoven maçı TV’de şifreli mi olacak, şifresiz mi?

'Bildiğiniz takımın taraftarları'

Yine bildiğiniz takımın taraftarları ' Bülent Uslu' yu Türkiye gündemine sokmuşlar (Twitter'da kendisine yönelen yoğun tepkiyi kastediyor). Bizi susturamayacaklar, yıldıramayacaklar. Onların küfürleri, hakaretleri ne kadar aciz olduklarını gösterir. Her ne kadar acı versek de biz bildiğimiz doğruları söylemeye devam edeceğiz."

THY, geçen yılın da forma sponsoruydu

Türk Hava Yolları ile Galatasaray Spor Kulübü arasında yapılan anlaşmaya göre, Galatasaray 2020-21 sezonunda da Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşmalarda giyeceği formaların göğsünde “Turkish Airlines” logosu ile mücadele etmişti.

THY'nin sponsorluğuna tepki geldi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Ayıp ~ 3 yıl önce
Madem sponsor olacaksın hepsine ol Diğer takımlar Yunan takımımı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haram ~ 3 yıl önce
Yazıklar olsun size yaa, yaz kış demeden didinen personelin kursağından kesip milyonlarına milyonlar katsın diye bir takıma sponsor olmak mı? Haram zıkkım olsun sizede sizin zihniyetinizede. Ayıp nedir günah nedir haram helal nedir bilmez haramzadeler. Aynanın karşısına nasıl geçiyorsunuz insanlar evini geçindiremezken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara kartal ~ 3 yıl önce
bana ilginc gelmiyor değil en çok fedöcünün çıktığı yer gese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 3 yıl önce
Personel den kestiği parayı son 7 yılda avrupada 4 galibiyeti olan etkisiz bir takıma veriyorsunuz sebep sırf yöneticiler taraftarı olduğu için işi bilmediğiniz gibi sponsor olunması gerekli olan takımı bile bilmiyorsunuz .Ayıptır ayıp alın dün gece gördük sponsor olunan takımın avrupada ne yaptığını yazık günah birde bunlara 15 milyon tl ödemişler ne o fatih bey paraları çeşmede yesin diye...Ne diyelim ALLAH akıl fikir versin bunlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatacak Yerleri Yok ~ 3 yıl önce
Çalışanın maaşından kesinti yaparken sponsor olmak mı? Yatacak yeriniz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BJK’lı FO ~ 3 yıl önce
Göreceğiz 2023’te ne olacağını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aristo ~ 3 yıl önce
Sponsor olduğunuz takıma bak, bas bas paraları Leyla'ya!!!! BiZden çalıp har vurup harman savuruyorsunuz, yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bardak ~ 3 yıl önce
Personele gelince para yok ama sponsorluklar tam gaz. Ağzımızın tadı kaçmasın sendikamızın verdiği kahve ile lokumlarını yiyelim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyirbaz kaptanı ~ 3 yıl önce
Kombine biletimi iptal ettim. Benim maaşımdan kesip nereye harcıyorsun sen benim paramı ey tehaye!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülo yaramaz ~ 3 yıl önce
BJK ye tiner markası varsa o sponsor çok yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000