28 Mayıs 2023, Pazar 09:42:40

THY'nin Pilotları Mezun Oldu

Türk Hava Yolları'nın iştiraki THY Uçuş Akademisi'nde (TAFA - Turkish Airlines Flight Academy) yeni mezunlara bröveleri takıldı.
  • meslekte ayrım olur mu bayan olması lazım. ve en düşük boğaziçi odtü mezunu olmalı. marmara işletme mezunu pilot var onu geçtim ilahiyat okuyan var. ilginç
  • Cpl sahiplerini de yok enabizinda şu var yok bu var diye eliyorlar. Doktorun teki bir tanı yazmış yıllar önce, şimdi uğraş dur. Class 1 sahibi insana nedir bu enabiz rezilliği.
  • Parasını verip lisans alan bayanlara işe alımda öncelik, pozitif kayırmacılık,ama iş akademide yetiştirmeye gelince zırt pırt..
  • İyide bütün aşamaları başarılı olarak geçen mülakatta eklediğiniz onlarca pilot ne olacak,adalet ve vicdanı,nereye kaldırdınız.Bu sizi hiç mi rahatsız etmiyor.
  • Takdir etmekten çok uzağım. Çünkü haksızlıkların, adaletsizliklerin, kayırmacılığın gırla gittiği bir alandan bahsediyoruz. Hak ve adaletin getirmediği başarı, bana göre değersizdir.
  • İnsan törene bari sakal traşı olur gelir ya. Yeni astronotlar geliyor hadi bakalım
  • Tabii mattix gibi. Aninda 37 ya da 320 yukluyosun hop 10 dk da sag koltukta. Svsgshsh
  • Bu zamanda pilot olmal ne kolay; ver parayi, bul adamini; elenen yok yapamayan yok; hemen wide body desin; tecrubeye de gerek yok, Tk ya isinlaniyorsun; ustelik kaptanlarada hemen rapor yazarsin; Hepsi kotu sen iyisindir; Amirler sana guzel yemek vermemek icin yalan soyler; kabin memurlari sevgili adayidir senin pesinde kosar; sirket halen sana haksizlik yapip para kesiyordur; mutlaka oyledir; vay arkadas
  • Gençlere hayırlı olsun. Ne güzel haberler yerli ve milli, ama ne o adı sanı teknik özellikleri,hangi bölümü yerli. Yerli ve milli F-16, yerse
  • Ne kadar millet ,reis düşmanı varsa alınmıştır

Türk Hava Yolları'nın iştiraki THY Uçuş Akademisi'nde (TAFA - Turkish Airlines Flight Academy) yeni mezunlara bröveleri takıldı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'un da katıldığı tören, TAFA'nın Aydın Çıldır'daki merkezinde gerçekleştirildi.

Vali Aksoy, brövelerini takmaya hak kazanan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi. 

TAFA, Türk Hava Yolları'nın gelecek yıllardaki ihtiyacını karşılama üzere geçtiğimiz günlerde TUSAŞ ile 20 uçaklık anlaşma imzalamıştı. 

TAFA filosunun tamamen yerli ve milli uçaklarla değiştirilmesi hedefleniyor.

©AirportHaber.com



THY'nin Pilotları Mezun Oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

meslek ~ 10 ay önce
meslekte ayrım olur mu bayan olması lazım. ve en düşük boğaziçi odtü mezunu olmalı. marmara işletme mezunu pilot var onu geçtim ilahiyat okuyan var. ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebastian ~ 10 ay önce
Cpl sahiplerini de yok enabizinda şu var yok bu var diye eliyorlar. Doktorun teki bir tanı yazmış yıllar önce, şimdi uğraş dur. Class 1 sahibi insana nedir bu enabiz rezilliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 10 ay önce
Parasını verip lisans alan bayanlara işe alımda öncelik, pozitif kayırmacılık,ama iş akademide yetiştirmeye gelince zırt pırt..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xyz ~ 10 ay önce
İyide bütün aşamaları başarılı olarak geçen mülakatta eklediğiniz onlarca pilot ne olacak,adalet ve vicdanı,nereye kaldırdınız.Bu sizi hiç mi rahatsız etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 10 ay önce
Takdir etmekten çok uzağım. Çünkü haksızlıkların, adaletsizliklerin, kayırmacılığın gırla gittiği bir alandan bahsediyoruz. Hak ve adaletin getirmediği başarı, bana göre değersizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elma ~ 10 ay önce
İnsan törene bari sakal traşı olur gelir ya. Yeni astronotlar geliyor hadi bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalite ~ 10 ay önce
Guzel tespit; kalitesi ortada arkadasin
Haha ~ 10 ay önce
Tabii mattix gibi. Aninda 37 ya da 320 yukluyosun hop 10 dk da sag koltukta. Svsgshsh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 10 ay önce
Aslında o kadar kolay değil ama neyse...
Akis boyle ~ 10 ay önce
Bu zamanda pilot olmal ne kolay; ver parayi, bul adamini; elenen yok yapamayan yok; hemen wide body desin; tecrubeye de gerek yok, Tk ya isinlaniyorsun; ustelik kaptanlarada hemen rapor yazarsin; Hepsi kotu sen iyisindir; Amirler sana guzel yemek vermemek icin yalan soyler; kabin memurlari sevgili adayidir senin pesinde kosar; sirket halen sana haksizlik yapip para kesiyordur; mutlaka oyledir; vay arkadas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amir ~ 10 ay önce
Yemek vermemek için yalan söyler
Bahsetmedigin ~ 10 ay önce
Sabah aksam agirlik kaldirip gomlek daraltip kokpitte ne oldugu belirsiz tozlari icip saga sola atar yapmalari; kalite cok dusuk; maalesef bir dus bile almaz les gibi kokarlar
Bitmedi ~ 10 ay önce
şu açlığınız evinizde yiyin gelin olmadı sefer tası getirin !
Yerli ve milli ~ 10 ay önce
Gençlere hayırlı olsun. Ne güzel haberler yerli ve milli, ama ne o adı sanı teknik özellikleri,hangi bölümü yerli. Yerli ve milli F-16, yerse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 10 ay önce
Ne kadar millet ,reis düşmanı varsa alınmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 10 ay önce
Reis? Sevmek zorundalar mı? İnsanlar istedikleri partiyi istedikleri lideri sever ve seçtikleri iş çalıştıkları şirket bu konudan bağımsızdır. Thy 1933 ten beri varolan bir kuruluş ne reisle ne de başka bir siyasi ile varolmadı.
Reis?Millet?Düşman? ~ 10 ay önce
Sizin için reis düşmanı millet düşmanı mıdır? Hatta sırf desteklemiyor diye bir insan diğerine düşman mıdır?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000