06 Ekim 2022, Perşembe 10:29:09

THY'nin Pilot İlanı Hayal Kırıklığına Neden Oldu

Türk Hava Yolları’nın pilot yetiştirme ilanı, 2019 yılında pandemiye takılan pilot aday adayları için hayal kırıklığı oldu.
  • Arkadaslar yolunuz acik olsun,maalesef pilot olmak icin yanlis ulkedesiniz,gidin o paraya evinizi alin.
  • onlar kendi vatandaşlarını alıyolar, atmadan önce az araştırın
  • 2019 ilanında Başarısız olmadığınız Cadet sürecimiz yarın kaldı, güncel ilanda bizi de kapsamalarını istiyoruz , hakkımız olanı istiyoruz.
  • bu insanlar 65'e kadar uçacakken kundaktaki bebeleri neden alıyosunuz ki? yurtdışında sadece minimum alt yaş sınırı var. umarım 83'e çekersiniz de aklı başında, dil bilen, oturaklı, bilinçli insanlar katılır.
  • British Olmazsa EmirAtes Olur Havayolumu Yok Mesleki Eğitiminden ve Dilden emin isen.
  • Mecliste Üniversitelerde Vbg. bilimum yerlerde 65 yaşına kadar bir fiil hizmet edebiliyor iken böylesi bir durumda istisnalar olmalı hatta pandemi bile olmasa tüm ik' standartları yeniden düzenlemeli : '' yeni mezun 3 dil bilen yanısıra 40 takla atabilen prezentabl ik ihtiyacımızı gelecek yüzyıllarda değerlendirmek üzere ilan vermiş bulunmaktayız iligil adaylara şimdiden teşekkür ederiz '' Biraz Daha Türkiye Gerçekleri ile Yüzeşseniz Diyorum / uz : İK arz ve talepleri 36 beden kesim ve dikimi yapılmış pantalona ; 44 beden diye yuturmak gibi.
  • Boşuna kendinizi yormayın. Uçuş okulları 30 yaş üstü adam istemiyor. TK ile durumun alakası yok. 30 yaş üstüye harcanan eğitim tekrarı masrafları ile bir sürü adam yetiştirirsin.
  • Yeni başvurularda yaş sınırı koyabilirler ama süreci pandemi nedeniyle yarım kalmış, kişilerde yaş sınırı olmamalı ve kaldıkları yerden devam edebilmeliler. İnsanlar o sınavlara girebilmek için şehirler arası yolculuk, yeme içme, otel masrafı yaptı. Bu yapılan çok büyük haksızlık.
  • Tk’nın kendisi hayal kırıklığı, pilot ilanı mı hayal kırıklığı olmayacaktı?
  • Dedem yine işsiz kaldı

Türk Hava Yolları’nın pilot yetiştirme ilanı, 2019 yılında pandemiye takılan pilot aday adayları için hayal kırıklığı oldu.

2019 yılındaki yetiştirilmek üzere pilot alım sürecinde başarılı olan ancak pandemi dolayısıyla süreçleri durdurulan bazı pilot adayları, üç yılın sonunda bu defa yaş sınırına takıldı.

Yetiştirilmek üzere pilot almak için ilana çıkan THY, o dönem süreçleri sonlandırılan adaylara herhangi bir öncelik tanımadı,  yaş konusunda esneme de yapmadı. Adayların, ilandaki kriterleri karşılaması halinde Sıfırdan başvuru yapabileceği hatırlatıldı Andak O gün 30 yaşında ve başarılı olan bir aday, şu anda 33 yaşında olduğu için THY’nin 30 yaş sınırına takıldı ve başvuruda bulunamadı.

THY’nin bu hamlesi adaylarda hayal kırıklığına neden oldu ve THY yönetiminden son bir şans talep ettiler.

THY'nin Pilot İlanı Hayal Kırıklığına Neden Oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

2.sinif vatandas ~ 1 yıl önce
Arkadaslar yolunuz acik olsun,maalesef pilot olmak icin yanlis ulkedesiniz,gidin o paraya evinizi alin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 1 yıl önce
onlar kendi vatandaşlarını alıyolar, atmadan önce az araştırın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaş Duzeltmesi İstiyoruz ~ 1 yıl önce
2019 ilanında Başarısız olmadığınız Cadet sürecimiz yarın kaldı, güncel ilanda bizi de kapsamalarını istiyoruz , hakkımız olanı istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekrar 83'e çekilsin ~ 1 yıl önce
bu insanlar 65'e kadar uçacakken kundaktaki bebeleri neden alıyosunuz ki? yurtdışında sadece minimum alt yaş sınırı var. umarım 83'e çekersiniz de aklı başında, dil bilen, oturaklı, bilinçli insanlar katılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amca ~ 1 yıl önce
Ne işin var pilotajda bu saatten sonra , 40 yaşına gelmişsin.
amcasına ~ 1 yıl önce
sen kaçlısın? 3-5 sene sonra kaç olacaksın ?
... 39 idi ? ~ 1 yıl önce
British Olmazsa EmirAtes Olur Havayolumu Yok Mesleki Eğitiminden ve Dilden emin isen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 1 yıl önce
230 saatle okulu bitir,low hour pilot ve non type rated olarak Dubai de falan iş bul:)))))))))) boşuna para verme sen okula bro, sandığın gibi değil o iş!
NEDİR OLMAYAN ~ 1 yıl önce
Mecliste Üniversitelerde Vbg. bilimum yerlerde 65 yaşına kadar bir fiil hizmet edebiliyor iken böylesi bir durumda istisnalar olmalı hatta pandemi bile olmasa tüm ik' standartları yeniden düzenlemeli : '' yeni mezun 3 dil bilen yanısıra 40 takla atabilen prezentabl ik ihtiyacımızı gelecek yüzyıllarda değerlendirmek üzere ilan vermiş bulunmaktayız iligil adaylara şimdiden teşekkür ederiz '' Biraz Daha Türkiye Gerçekleri ile Yüzeşseniz Diyorum / uz : İK arz ve talepleri 36 beden kesim ve dikimi yapılmış pantalona ; 44 beden diye yuturmak gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamuran ~ 1 yıl önce
Boşuna kendinizi yormayın. Uçuş okulları 30 yaş üstü adam istemiyor. TK ile durumun alakası yok. 30 yaş üstüye harcanan eğitim tekrarı masrafları ile bir sürü adam yetiştirirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ertugrul ~ 1 yıl önce
Ne alakasi var, ne abd de ne avrupa da boyle bir anlayis yok. Sunexpress ve pegasus bilmiyor mu da 2019 da 30 yasinda olanlara tekrar hak veriyorlar
Sevgi ~ 1 yıl önce
Yeni başvurularda yaş sınırı koyabilirler ama süreci pandemi nedeniyle yarım kalmış, kişilerde yaş sınırı olmamalı ve kaldıkları yerden devam edebilmeliler. İnsanlar o sınavlara girebilmek için şehirler arası yolculuk, yeme içme, otel masrafı yaptı. Bu yapılan çok büyük haksızlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk’nın ~ 1 yıl önce
Tk’nın kendisi hayal kırıklığı, pilot ilanı mı hayal kırıklığı olmayacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşı 60 çekin ~ 1 yıl önce
Dedem yine işsiz kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000