03 Ocak 2020, Cuma 10:11:27

THY'nin Miami-İstanbul uçağı havalanamadı

Türk Hava Yolları'nın Miami-İstanbul seferini gerçekleştirmesi planlanan yolcu uçağı push-back sonrası geri dönmek zorunda kaldı.
  • Önce Cape Town sonra Miami. Uçaklar dökülüyor mu ne?
  • Eyyy THY Teknik, sen kimsin yaaa!
  • Akşam da Cape Town'dan kalkan uçak ön iniş takımı problemi nedeniyle Johanesburg'a teknik iniş yaptı.
  • Mıamı'deki teknisyen arkadaş B777 tecrübeli olmaması ve de uçağı yolcu içinde 2 saat bekletip sonrasında MEL göre sefere veremiyeceğinin kararını vermesi hiçde normal değil.Bari, özellikle yurt dışında görevli teknisyenleri sadakata göre değil de liyakata göre seçin.Ayrıca yurtdışındaki teknisyenlere özellikle B2 konularında assessment yapın ki oralara gönderdiğiniz B1 ler bu işi halledebilsin.Yoksa orada niye C/S ve yardımcı teknisyen istihdam ediyorsunuz.Çevirin ON CALL daha az maliyette hizmet alırsınız.Uçağınızda ground olmaz.

Türk Hava Yolları'nın Miami-İstanbul seferini gerçekleştirmesi planlanan yolcu uçağı push-back sonrası geri dönmek zorunda kaldı.

THY'ye ait Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağı, Miami-İstanbul seferini yapmak üzere dün akşam yolcu alımı sonrası yerel saatle 22:05'te kapı kapattı. TC-JJT kuyruk tescilli uçakta elektrik arızası olduğunu fark eden pilotlar seferden vazgeçti. 

Uçağa bindikten sonra yaklaşık 2 saat uçakta bekletilen yolcular sonun girerilememesi nedeniyle uçaktan indirildi. Gecikmenin uzaması nedeniyle yolculara bagajları teslim edildi. Kendilerine daha sonra uçuşla ilgili bilgi verileceği öğrenilirken, Türk Hava Yolları'nın yolcuları bir başka uçakla İstanbul'a getireceği belirtildi.





©AirportHaber.com

THY'nin Miami-İstanbul uçağı havalanamadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rafet ~ 4 yıl önce
Önce Cape Town sonra Miami. Uçaklar dökülüyor mu ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 4 yıl önce
Eyyy THY Teknik, sen kimsin yaaa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrfan ~ 4 yıl önce
Akşam da Cape Town'dan kalkan uçak ön iniş takımı problemi nedeniyle Johanesburg'a teknik iniş yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avionic ~ 4 yıl önce
Mıamı'deki teknisyen arkadaş B777 tecrübeli olmaması ve de uçağı yolcu içinde 2 saat bekletip sonrasında MEL göre sefere veremiyeceğinin kararını vermesi hiçde normal değil.Bari, özellikle yurt dışında görevli teknisyenleri sadakata göre değil de liyakata göre seçin.Ayrıca yurtdışındaki teknisyenlere özellikle B2 konularında assessment yapın ki oralara gönderdiğiniz B1 ler bu işi halledebilsin.Yoksa orada niye C/S ve yardımcı teknisyen istihdam ediyorsunuz.Çevirin ON CALL daha az maliyette hizmet alırsınız.Uçağınızda ground olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kirkor terlikçiyan ~ 4 yıl önce
İstanbul havalimanı açılışında deve kesmedik...ondan oluyor tüm bunlar....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000