13 Ocak 2022, Perşembe 09:36:24

THY'nin "Mega Taşınma" Belgeseli NatGeo'da

Sivil havacılık tarihinin en büyük taşınma operasyonunu konu alan “Mega Taşınma” belgeseli 16 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 21.00’de ilk defa National Geographic ekranlarında yayınlanacak.
  • Hayatınız abartı Show?? Asıl o mega projeyi gerçekleştiren eski CEO ve ekibinin belgeseli olmalıydı! Ama nerdeeee. Burası TR burda iş yapanlara çalışanlara liyakata yer yok..anca yancılara hayat güzel
  • natgeo “mega kesinti” adı altında bi çalışma daha yapıyo spoiler vermiyom bekleyin
  • Sen önce "yapacağım" demeyi öğren, belgesel kısmı kolay. Kendin belgesel olmuşsun haberin yok.
  • hakkını yeme demişler. İyi mi oldu kötü mü oldu yorum yapmam ama büyük ve başarılı bir operasyondu. İyi yönetildi.
  • Ama sosyal kanallara ücretsiz dustugunde
  • Şurada olumsuz yorum yapanların yarısından çoğu, eminim ki CV’lerinde hükümet kanadından birilerinin ismiyle istihdam ediliyor, ilginç bir şekilde hep bir olumsuz yorumdan da eksik kalmıyorlar. Yahu, niye kudurorsunuz, bende izledim, hemde native american bir arkadaşımla, ben nasıl heycanlı mutlulukla izledimse o da ağzı açık izledi ve aşırı beğendi. Tutturmuşsunuz bir AHL AHL, ne var AHL’de. Gururlanın, kurtulun artık şu Nefretinizden..
  • bakalım sonunda cumhurbaskanına tesekkur edilen kısım var mı, yok mu :) senelerdir bu yuzden bekletiliyor.
  • Müthiş olmuş.izlemenizi tavsiye ederim.
  • Nasıl kurtuldu! Bunu da çektir!!!
  • Üzerinden neredeyse 3 yıl geçmiş olayın görüntülerini şimdi piyasaya sürmek, yediği halt boyunu aşmış ve büyük ihtimalle de çalışma hayatının bir sonraki perdesini çoktan belirlemiş olan ilker e iadeyi itibar çabası mı?

Sivil havacılık tarihinin en büyük taşınma operasyonunu konu alan “Mega Taşınma” belgeseli 16 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 21.00’de ilk defa National Geographic ekranlarında yayınlanacak.

National Geographic, “Mega Taşınma” ile Türkiye’de gerçekleşen sivil havacılık tarihinin en büyük taşınma operasyonunu konu alıyor. Türk Hava Yolları ekibinin 12 saatte Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınmasını takip eden yapımın ilk gösterimi, Feriye Ortaköy’de düzenlenen galada gerçekleştirildi. Tüm COVID-19 önlemleri alınarak gerçekleşen “Mega Taşınma”nın ilk gösteriminde; Seda Öğretir’in sunumu ve The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner ile Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’nın açılış konuşmalarıyla National Geographic ve Türk Hava Yolları’nın davetlileri ağırlandı.

“Mega Taşınma”nın lansman gösteriminde konuşan The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner: “National Geographic olarak 130 yılı aşkın süredir dünyanın en iyi bilim insanları, kâşifleri, fotoğrafçıları ve yapımcılarının ezberleri bozan hikâyeleriyle evreni ve dünyamızı keşfediyoruz. Okyanusun en derin noktasından uzayın henüz gidilmemiş en uç sınırlarına kadar varan ezber bozan bilim, teknoloji ve doğa hikayeleriyle dünya çapında milyonlarca insana ilham kaynağı oluyoruz. İnsanların içindeki kâşife ilham veren bir kurum olmanın en büyük ayrıcalıklarından biri de, “Mega Taşınma” gibi havacılık tarihinde önemli bir yer tutacak anlara bire bir şahitlik edebilmek ve bunu milyonlarca izleyicimizle paylaşmak. Bize bu özel yolculukta eşlik eden Türk Hava Yolları’na ve değerli çalışanlarına, belgesele imza atan National Geographic ekibimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı: “Gerçekleştirdiğimiz taşınma operasyonu, yalnızca Türkiye’de değil, dünya sivil havacılığı için dönüm noktalarından biri olarak kabul edilebilir. Ülkemiz ve Türk Hava Yolları’nı zirveye taşıma yolunda gerçekleşen bu tarihi operasyonun, dünyanın en önde gelen yayın organlarından olan National Geographic aracılığıyla milyonlarca izleyiciye ulaşacak olmasından dolayı çok mutluyuz. 16 Ocak 2022 tarihinde yayınlanacak “Mega Taşınma” belgeselini heyecanla bekliyoruz”diye konuştu.

Sivil havacılık tarihinin en büyük taşınmasına National Geographic’te tanık olun

Sadece 12 saatlik bir sürede 33 futbol sahasına eş değer 47.300 ton ağırlığındaki malzeme ve ekipman mega şehir İstanbul’un bir ucundan diğerine taşınabilir mi? İşte, 6 Nisan 2019 gecesi saat 02.00’den başlayarak saat 14.00’e kadar bu zorlu görevi tamamlayan Türk Hava Yolları ekibinin yaşadığı heyecan dolu saatler; National Geographic tarafından hazırlanan etkileyici “Mega Taşınma” belgeseliyle gözler önüne seriliyor.

Heyecanla karşılanan “Mega Taşınma” belgeselinde hikayesi tüm detaylarıyla anlatılan havacılık tarihinin en büyük taşınması, onlarca yıl Türk Hava Yolları'na ev sahipliği yapmış olan İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan başlıyor ve yeni açılan İstanbul Havalimanı’nda sonlanıyor. Daha önce denenmemiş ölçekteki dev taşınma, yolcu uçuşlarında aksama yaşanmaması için sadece 12 saatlik rekor bir sürede tamamlanmaya çalışılıyor.National Geographic’in “Mega Taşınma” belgeseli, 16 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 21.00’de ilk defa yayınlanarak izleyicilerle buluşacak.

Bilimin, keşfin ve hikâye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izleyebilirsiniz.

THY'nin "Mega Taşınma" Belgeseli NatGeo'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Peh peh ~ 2 yıl önce
Hayatınız abartı Show?? Asıl o mega projeyi gerçekleştiren eski CEO ve ekibinin belgeseli olmalıydı! Ama nerdeeee. Burası TR burda iş yapanlara çalışanlara liyakata yer yok..anca yancılara hayat güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gimbalci naci ~ 2 yıl önce
natgeo “mega kesinti” adı altında bi çalışma daha yapıyo spoiler vermiyom bekleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belgesel yapacak... ~ 2 yıl önce
Sen önce "yapacağım" demeyi öğren, belgesel kısmı kolay. Kendin belgesel olmuşsun haberin yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yiğidi öldür ~ 2 yıl önce
hakkını yeme demişler. İyi mi oldu kötü mü oldu yorum yapmam ama büyük ve başarılı bir operasyondu. İyi yönetildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaaa ~ 2 yıl önce
Ya Allahaşkına ne operasyonu be kardeşim ya . Bildiğin taşınma işte
İzleriz ~ 2 yıl önce
Ama sosyal kanallara ücretsiz dustugunde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes ~ 2 yıl önce
Şurada olumsuz yorum yapanların yarısından çoğu, eminim ki CV’lerinde hükümet kanadından birilerinin ismiyle istihdam ediliyor, ilginç bir şekilde hep bir olumsuz yorumdan da eksik kalmıyorlar. Yahu, niye kudurorsunuz, bende izledim, hemde native american bir arkadaşımla, ben nasıl heycanlı mutlulukla izledimse o da ağzı açık izledi ve aşırı beğendi. Tutturmuşsunuz bir AHL AHL, ne var AHL’de. Gururlanın, kurtulun artık şu Nefretinizden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşşş yapma ~ 2 yıl önce
Boş yapıyorsun. USA da bu işler 80 sene önce bitti. Native Amerikalıların zaten hepsi mal benkardeşim. Sen bana söyle asıl oninşaatı yapan insanlardan yöneticilerden eski CEO dan orayı yaratan adamdan niye bahseden yok? Bahsetmezler işlerine gelmez. Ayrıca. Hükümet kanadından ile girmiş kişi sence biat etmek zorunda mı?
34er ~ 2 yıl önce
bakalım sonunda cumhurbaskanına tesekkur edilen kısım var mı, yok mu :) senelerdir bu yuzden bekletiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aykut ~ 2 yıl önce
Müthiş olmuş.izlemenizi tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He ~ 2 yıl önce
Yav heeee He
ER AYCI ~ 2 yıl önce
Nasıl kurtuldu! Bunu da çektir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belgesel mi? ~ 2 yıl önce
Üzerinden neredeyse 3 yıl geçmiş olayın görüntülerini şimdi piyasaya sürmek, yediği halt boyunu aşmış ve büyük ihtimalle de çalışma hayatının bir sonraki perdesini çoktan belirlemiş olan ilker e iadeyi itibar çabası mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsıt ısıt ~ 2 yıl önce
Isıt ısıt ver işte..oy oranı düşünce ıstıo ıstıp ver ;) tabi yerse ;) heeeee

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000