20 Şubat 2021, Cumartesi 00:22:48

THY'nin karantinadaki ekibi Pazartesi dönebilir

THY’nin Hong Kong’a sefer yapan uçağının karantinda olan uçuş ekibi Pazartesi Türkiye’ye dönebilir.
  • Nerdesiniz? Programlara cikip gogsunuzu gere gere asi olmadan uctugumuzu anlatiyorsunuz, simdi asi olmayan bizlere neden sahip cikmiyorsunuz?
  • bu zor dönemde ekiplere maddi manevi türlü zorluklar yaşatıp defalarca tekrarlanan problemlere çözüm bulmaktan uzak olanları Allah’a havale ediyorum, tez zamanda başımızdan giderler İNSAALLAH !
  • Türkiye’de yapılan PCR testlerinin güvenilmezliği ve rezilliği ayan beyan ortada!!! Bu ülkede yapılan hiçbir PCR testine güvenmeyin arkadaşlar!!!!
  • Harcirahin dibine vurmuslardir
  • Hala istatistikleri yayinlama yetmedi mi?
  • Kimse sahip cikmadi ne ceosu ne cumhurbaskani ozel ucaklarla fittir fittir hasta yolcu getirmeyi bildiniz!
  • İnşallah şu yazdığımı ekip planlamadan biri okur.Arada bir çıkın saklandığınız deliktende yüzünüzü görüp selam verelim.MART 2019 dan beri,selam vereyim dıye bakıyorum sadece 1 yılda 1 kşiyi gördüm ,kimse olmamasına ragmen,bilgisayarın başında olan.bahsettiğim yer ,İstanbul havalimanı,flywise.zahmet olacak arkadaslar,biri orda durupta ,bir selam verse.arkada ne var çok merak ediyorum, tıkılıp kalıyorsunuz orda,aklınız çıkıyor , hastalık kaparız diye. Hiç hoş olmuyor,ekipler hayatını kaybederken,malesef yüzünüzü bile görememek.sadece bir " iyi uçuşlar" demeniz bile yeter ya.ama emin olun ,birtaneniz piyasada yoksunuz.
  • Bile Gedson Fernandesi alacak ve fernandes covid diye Saglik bakanlığı ambulans uçak yollayıp getirtti.Ekiplerin hali duman Cidden üzülüyorum,zerre insan yerine konulmuyoruz.Kabin kokpit diye ayırmıyorum yanlış anlamayın genel anlamda şirkette ekiplere değer verilmiyor.
  • Gercekten zor bir yati. 1 gun diye gelip 14 gun kalabiliyorsunuz. Karantina merkezi cok kotu degil ancak yemekler Asya mutfagi sevmeyenler icin problem. Thy gorevlileri ilk gunden itibaren ellerinden geldigince yardimci oldu ancak bir daha Hong Kong gorevi istemem, cok stresli.
  • Bu 2.kez oldu Hong Kong’da. Hic bir ulkede bu kadar kati uygulamalar gormedim. Ya buraya ucuslar durmali yada ekipler baska yerde degismeli. Bu konuya yoneticilerimizin acil cozum bulmasi gerekiyor.

THY’nin Hong Kong’a sefer yapan uçağının karantinda olan uçuş ekibi Pazartesi Türkiye’ye dönebilir.

THY’nin Hong Kong’ta karantinada olan 13 kişilik uçuş ekibi Konsolosluktan verilecek bilgiye bağlı olarak Pazartesi yurda dönecek.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Hong Kong seferini gerçekleştiren yolcu uçağında görevli bir kabin memurunun Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle tüm ekip karantinaya alınmıştı.

TK70 sefer sayılı uçuşu gerçekleştirmek üzere İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapan B777-300ER tipi yolcu uçağının 13 kişilik ekibi Hong Kong'a iniş sonrasında Covid-19 testine tabi tutulmuştu. İstanbul'da test sonucu negatif olan bir kabin memurunun varış havalimanındaki testinin pozitif çıkmıştı.

Bu nedenle tüm ekip katantinaya alınmıştı.

THY'nin karantinadaki ekibi Pazartesi dönebilir

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Sn. Ilker Ayci bey ~ 3 yıl önce
Nerdesiniz? Programlara cikip gogsunuzu gere gere asi olmadan uctugumuzu anlatiyorsunuz, simdi asi olmayan bizlere neden sahip cikmiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayyareci ~ 3 yıl önce
bu zor dönemde ekiplere maddi manevi türlü zorluklar yaşatıp defalarca tekrarlanan problemlere çözüm bulmaktan uzak olanları Allah’a havale ediyorum, tez zamanda başımızdan giderler İNSAALLAH !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadasim ~ 3 yıl önce
Ucuslarda muslumanlae soyle boyle diyorsunuz hac yolcusu arkasindan konusuyorsunuz araplara karsi irkcilik yapiyorsunuz, burada basiniza bir sey gelince Allah’a havale ediyorsunuz arapca bir kelime olan ‘insallah’ diyorsunuz.
Kabin Memuru ~ 3 yıl önce
Türkiye’de yapılan PCR testlerinin güvenilmezliği ve rezilliği ayan beyan ortada!!! Bu ülkede yapılan hiçbir PCR testine güvenmeyin arkadaşlar!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 3 yıl önce
Ne alaka Allah aşkına. Kulucka dönemi diye bir şey var. Kaç saatlik uçuş Türkiye de sabah saatlerinde yapılan test güvensiz ama ekibin uçuş başına kadar ve uçuş esnasında geçirdiği süre ve kulucka dönemi bu yorum için değersiz öylemi. Tüm dünya ülkemizdeki testlerin güvenilirliğini kabul ediyor ama siz etmiyorsunuz. Çok komik gerçekten.
Oldu ~ 3 yıl önce
Sana guvenelim
Kabinci ~ 3 yıl önce
Harcirahin dibine vurmuslardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Verilmiyor
Planlama ~ 3 yıl önce
Hala istatistikleri yayinlama yetmedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaziklar olsun ~ 3 yıl önce
Kimse sahip cikmadi ne ceosu ne cumhurbaskani ozel ucaklarla fittir fittir hasta yolcu getirmeyi bildiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Drr ~ 3 yıl önce
İnşallah şu yazdığımı ekip planlamadan biri okur.Arada bir çıkın saklandığınız deliktende yüzünüzü görüp selam verelim.MART 2019 dan beri,selam vereyim dıye bakıyorum sadece 1 yılda 1 kşiyi gördüm ,kimse olmamasına ragmen,bilgisayarın başında olan.bahsettiğim yer ,İstanbul havalimanı,flywise.zahmet olacak arkadaslar,biri orda durupta ,bir selam verse.arkada ne var çok merak ediyorum, tıkılıp kalıyorsunuz orda,aklınız çıkıyor , hastalık kaparız diye. Hiç hoş olmuyor,ekipler hayatını kaybederken,malesef yüzünüzü bile görememek.sadece bir " iyi uçuşlar" demeniz bile yeter ya.ama emin olun ,birtaneniz piyasada yoksunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gs ~ 3 yıl önce
Bile Gedson Fernandesi alacak ve fernandes covid diye Saglik bakanlığı ambulans uçak yollayıp getirtti.Ekiplerin hali duman Cidden üzülüyorum,zerre insan yerine konulmuyoruz.Kabin kokpit diye ayırmıyorum yanlış anlamayın genel anlamda şirkette ekiplere değer verilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hong Kong ~ 3 yıl önce
Gercekten zor bir yati. 1 gun diye gelip 14 gun kalabiliyorsunuz. Karantina merkezi cok kotu degil ancak yemekler Asya mutfagi sevmeyenler icin problem. Thy gorevlileri ilk gunden itibaren ellerinden geldigince yardimci oldu ancak bir daha Hong Kong gorevi istemem, cok stresli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Bu 2.kez oldu Hong Kong’da. Hic bir ulkede bu kadar kati uygulamalar gormedim. Ya buraya ucuslar durmali yada ekipler baska yerde degismeli. Bu konuya yoneticilerimizin acil cozum bulmasi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000