10 Şubat 2022, Perşembe 22:02:38

THY'nin kabin memuru ilanında torpil skandalı

Türk Hava Yolları'nın (THY) iki yıl aradan sonra açtığı kabin memuru alım ilanına binlerce başvuru yapılırken AK Parti Küçükçekmece ilçe başkanlığının üyelerine gönderdiği torpil mesajı akıllarda soru işareti oluşturdu.
  • Her Cuma okunan surenin işine gelen tarafını uygulamayı tercih etmişler. "Muhakkak Allah, adaleti, iyiliği ve akrabalara yardım etmeyi emreder" Daki akrabayı cımbızla çekip, adalet kısımına gram itibar göstermemişler. Nerede adalet? Bak yüce Allah (c.c) adil ol demiş. Nerede adalet?
  • Bu mesaji bir tarafa koyalim diger tarafa da "% 15 x partisinden bilmem % kac y partisinden" diye devam eden konusmayi koyalim. Eger vicdan bu mesaja torpil diyorsa hepimiz susalim! Ulkedeki baska kurumlara bakarsak ne olur bilemem ama bu sirketteki kabin memurlarina bakip da bu ulkede torpil var diyebilen biri ya aklini yemistir ya da kordur! Isin trajikomik tarafi ise mesela ingilizce konusunda ahkam kesiyor adam deli gibi. Bir konusalim diyosun ingilizce. Bir bakiyosun ki adam onda da sifir. Ne ayaksiniz siz ya :))) Bu ulkede yillarca bir kesim hayat tarzindan dolayi hep engellendi. Onun adi torpil de degildi! Onlar bu ulkenin vatandasiydi. O dunya bitti! Butun dert herkesin artik esit olmasi. Olsun! Alisacaksiniz!!!
  • Bu tür kurumlara personel alınacağı zaman akp'li belediyelere önce haber gidiyor. Madem böyle belediyelerden torpilli adam gönderiyorsunuz kapatın İŞKURU boşuna okadar personele maaş vermemiş olursunuz.
  • Gençler büyük torpiliniz yoksa boş yere vakit kaybetmeyin 4sene oğlum en son mülakata girdi insanlar ağlayarak çıkarken bizimkine hayırlı olsun dediler 2-3 gün sonra kazanamadınız mesajı geldi ismini bile bilmediğim ülkelerin gençlerinden 100 yakın eleman aldılar bizimkileri almadılar ha oğlum üniversite mezunu iyi derecede İngilizcesi var
  • Türkiye'de torpilsiz hangi iş varki
  • Gerçekler aslında ilan açıldığı gün yaş sınırına takılmadan çoğu apron calisani nasıl oldu ise geçiş sağladı, uyuyun Türkiyem
  • Yeni başlayan kabin memuru tahminen kaç TL alacak ?
  • Hadi liyakati bir goster bir tepki koy gorelim, goster bize Ahmet
  • Ah dış dış güçler ah
  • BU 15 İ YATACAK MI? KAR PAHLARI ARTIK BİLĞİLENDİRİN

Türk Hava Yolları'nın (THY) iki yıl aradan sonra açtığı kabin memuru alım ilanına binlerce başvuru yapılırken AK Parti Küçükçekmece ilçe başkanlığının üyelerine gönderdiği torpil mesajı akıllarda soru işareti oluşturdu. 

Türk Hava Yolları bir süre önce ilan açarak bin civarında kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Kısa süre içerisinde ilana binlerce başvuru geldi. Yoğun talep dolayısıyla THY'ye ait başvuru sitesi çöktü. THY yönetimi ise başvuru süresini 3 gün daha uzatmak zorunda kaldı. 

İki yıl boyunca ilan açılmadığı için binlerce gencin umudu olan iş fırsatı AK Parti Küçükçekmece ilçe teşkilat üyelerine gönderilen mesajdan sonra adayların keyfini kaçırdı. 

Cep telefonu mesajı ile teşkilat üyelerine gönderilen duyuruda istihdam sistemine başvurusunu tamamlayanların başvurularının THY'ye iletileceği ve kriterleri karşılayanların mülakat sürecinde avantajlı duruma geçeceği vurgulandı. 

THY iştiraklerinden TGS'nin İstanbul Sabiha Göken Havalimanı için yapacağı alım için de benzer mesaj gönderildi. 

İşte o skandal mesajlar;

THY'nin kabin memuru ilanında torpil skandalı

Yorumlar Tüm Yorumlar (158)

Sure var..ama? ~ 2 yıl önce
Her Cuma okunan surenin işine gelen tarafını uygulamayı tercih etmişler. "Muhakkak Allah, adaleti, iyiliği ve akrabalara yardım etmeyi emreder" Daki akrabayı cımbızla çekip, adalet kısımına gram itibar göstermemişler. Nerede adalet? Bak yüce Allah (c.c) adil ol demiş. Nerede adalet?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 2 yıl önce
Bu mesaji bir tarafa koyalim diger tarafa da "% 15 x partisinden bilmem % kac y partisinden" diye devam eden konusmayi koyalim. Eger vicdan bu mesaja torpil diyorsa hepimiz susalim! Ulkedeki baska kurumlara bakarsak ne olur bilemem ama bu sirketteki kabin memurlarina bakip da bu ulkede torpil var diyebilen biri ya aklini yemistir ya da kordur! Isin trajikomik tarafi ise mesela ingilizce konusunda ahkam kesiyor adam deli gibi. Bir konusalim diyosun ingilizce. Bir bakiyosun ki adam onda da sifir. Ne ayaksiniz siz ya :))) Bu ulkede yillarca bir kesim hayat tarzindan dolayi hep engellendi. Onun adi torpil de degildi! Onlar bu ulkenin vatandasiydi. O dunya bitti! Butun dert herkesin artik esit olmasi. Olsun! Alisacaksiniz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cadet ~ 2 yıl önce
Thy de torpil olduğunu bizzat thy çalışanı tarafından bana söylendi.uçakta bir thy çalışşanıyla sohbet etmeye bşladık dedim birkaç yıla mezun olacam kara kara ne yapacağımı düşünüyorun kadının dediği direkt şuydu toprpil yaptır thy de tanıdığın veya siyasette tanıdığın varsa…
Baba Vanga ~ 2 yıl önce
Bu tür kurumlara personel alınacağı zaman akp'li belediyelere önce haber gidiyor. Madem böyle belediyelerden torpilli adam gönderiyorsunuz kapatın İŞKURU boşuna okadar personele maaş vermemiş olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 2 yıl önce
Gençler büyük torpiliniz yoksa boş yere vakit kaybetmeyin 4sene oğlum en son mülakata girdi insanlar ağlayarak çıkarken bizimkine hayırlı olsun dediler 2-3 gün sonra kazanamadınız mesajı geldi ismini bile bilmediğim ülkelerin gençlerinden 100 yakın eleman aldılar bizimkileri almadılar ha oğlum üniversite mezunu iyi derecede İngilizcesi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celo ~ 2 yıl önce
Aynı durumu bende yaşadım
Ömer ~ 2 yıl önce
Türkiye'de torpilsiz hangi iş varki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru söz ~ 2 yıl önce
Gerçekler aslında ilan açıldığı gün yaş sınırına takılmadan çoğu apron calisani nasıl oldu ise geçiş sağladı, uyuyun Türkiyem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Steward ~ 2 yıl önce
Yeni başlayan kabin memuru tahminen kaç TL alacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet bolata ~ 2 yıl önce
Hadi liyakati bir goster bir tepki koy gorelim, goster bize Ahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lolipop ~ 2 yıl önce
Ah dış dış güçler ah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
BU 15 İ YATACAK MI? KAR PAHLARI ARTIK BİLĞİLENDİRİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aç gözlü ~ 2 yıl önce
Gözünüz doymadı TGS çalışanı ocakta aldınızya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000