14 Eylül 2019, Cumartesi 10:02:25

THY'nin 'iyilik melekleri' iş başında

Türk Hava Yolları’nın kabin memurları tarafından oluşturulan ‘’İyiliğe Uçanlar Platformu’’ Adana ve Mersin’deki çocuklarla buluştu.
  • Herkes yüreğinin ekmeğini yer. Kalplerden geçeni gerçekten bilen yaratandır. Yüreğinin emeği seninle olsun. Teşekkürler.
  • Ya bırakın LaFontaine'den masallar anlatmayın arkadaşlarınızı sahiplenmek için. Madem bu kadar yardıma iyiliğe gönül vermişler o zaman sıkıyorsa kabin memurluğunu bıraksın gönüllü sosyal yardım görevlisi olsun veya gonullu sosyal hizmetlerde çalışsınlar madem para önemsiz. Ama bırakabilir misiniz orayı bakalım sıkı mı? Siz şov peşindesiniz zaten bu tarz insanlara ilgili kurum ve kuruluşlar yardım ediyor tabi sizler gibi özellikle göz önünde yapıp kameralara oynamadan.
  • Kabin memuru arkadaşlarımı cânı gönülden tebrik ederim. İyiliklerinin karşılıklarını evvela belki görmeden belki görüp alıyorlardır. İşini severek yapan arkadaşlar ziydesiyle mevcut velakin işini sevmeyerek yapanlar yüzünden, kurunun yanında yaş yanıyor misali olmakta. Çok girmek isteyen arkadaşlarım var, çok kaliteli insanlar ama Allah’ın hödükleri, torpilliler buraya da el atmış, lütfen dikkatli olun kabin için. Onlar bizim THY’mizin yüzü.
  • Zayıf bir Politika..samimiyete inanmak imkansız maalesef o kameralarla
  • Yürekten tebrik ediyorum. Böyle bir şey için TGS ailesinden de (çalışanlardan) çocuklar için para toplanabilir. Gönüllü olanlardan en azından tabi. Ki can-ı gönülden isterim.
  • Bazı insanlara ne yapsan yaranamazsın. Negatif, enerji emici insanlar THY'den uzak dursunlar. Kurum bunu en güzel şekilde yapıyor zaten. Ön yargılarınızı bir kenara bırakın lütfen. Ama sorun değil siz yorum yapmaya devam edin. 2023 hedefi 500 uçak! Yakında görüşmek üzere....
  • Neredeyse inanacagiz iyilik icin mi kabin memuru olmuslar simdi aglayacagim ama duygulandigimdan degil.. ;^)))))
  • Şirketin PRını yapmak için bu güzel yürekli kabin memuru arkadaşları alakasız yerde üniforma giydirip gezdirerek PR çalışması yapılacağını düşünmek nasıl bir anormal beyindir. Arkadaş bu insanlar 8 yıldır yardımsever etkinliklere gidiyorlar. Şov amaçlı üniforma giyerek değil yeri gelince çamura batarak yapıyorlar. İlla üniforma giyerek mi yapmaları gerekiyor. Nasıl bir ajansla çalışıyorsunuz gerçekten anlaması zor. Siz iyiliğe uçmaya devam edin, böyle saçma şeyleri de takmayın sevgili uçucular

Türk Hava Yolları’nın kabin memurları tarafından oluşturulan ‘’İyiliğe Uçanlar Platformu’’ Adana ve Mersin’deki çocuklarla buluştu.

THY Kabin memurlarından ve aynı zamanda platformun kurucularından olan Sinem Güldal, Feride Emre ve Seray Gürdal, önceki gün Adana Seyhan İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu ile Mersin Akdeniz Kürkçü Abdülkadir Perşembe Vakfı Ortaokulu’nu ziyaret etti.

8 yıl önce İyiliğe Uçanlar Platformu'nu kurduklarını ifade eden THY Kabin Amiri Sinem Güldal, 3 bin gönüllü ile yola devam ettiklerini belirtti. Etkinlikte yer alan bir diğer isim de 5 yılı aşkım bir süredir THY'de kabin memurluğu yapan Feride Emre'ydi. Yaklaşık 4 yıl önce Sinem Güldal ile çocuklar için daha fazla neler yapabileceklerini görüştükten sonra platforma dâhil olduğunu belirten Emre, "’Annem ve babamın işitme engelli olması nedeniyle işaret dilini biliyorum. Böyle bir etkinlikte bulunmam ve işitme engelli çocuklarımız ile iletişimde olabilmek benim için çok önemli. Adana Seyhan İşitme Engelliler İlkokulu’nda bulunan çocuklar, benim işaret dilini bilmeme çok şaşırdılar" dedi.

"Çocuklar bana; ne iş yaptığımı, uçakta neler yaptığımı, korkup korkmadığımı ve işaret dilini nasıl öğrendiğimi sordular" diye Feride Emre, çocukların yaşadığı mutluluğu görmenin paha biçilemez olduğunu söyledi.

'İyilik Melekleri'nin çocuklarla buluştuğu o anlar böyle görüntülendi
 

THY'nin 'iyilik melekleri' iş başında

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Samimi ~ 5 yıl önce
Herkes yüreğinin ekmeğini yer. Kalplerden geçeni gerçekten bilen yaratandır. Yüreğinin emeği seninle olsun. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabzimal ~ 5 yıl önce
Ya bırakın LaFontaine'den masallar anlatmayın arkadaşlarınızı sahiplenmek için. Madem bu kadar yardıma iyiliğe gönül vermişler o zaman sıkıyorsa kabin memurluğunu bıraksın gönüllü sosyal yardım görevlisi olsun veya gonullu sosyal hizmetlerde çalışsınlar madem para önemsiz. Ama bırakabilir misiniz orayı bakalım sıkı mı? Siz şov peşindesiniz zaten bu tarz insanlara ilgili kurum ve kuruluşlar yardım ediyor tabi sizler gibi özellikle göz önünde yapıp kameralara oynamadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs Yhm ~ 5 yıl önce
Kabin memuru arkadaşlarımı cânı gönülden tebrik ederim. İyiliklerinin karşılıklarını evvela belki görmeden belki görüp alıyorlardır. İşini severek yapan arkadaşlar ziydesiyle mevcut velakin işini sevmeyerek yapanlar yüzünden, kurunun yanında yaş yanıyor misali olmakta. Çok girmek isteyen arkadaşlarım var, çok kaliteli insanlar ama Allah’ın hödükleri, torpilliler buraya da el atmış, lütfen dikkatli olun kabin için. Onlar bizim THY’mizin yüzü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PR İçin ~ 5 yıl önce
Zayıf bir Politika..samimiyete inanmak imkansız maalesef o kameralarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinem'in çalışmalarını heba etmeyiz!! ~ 5 yıl önce
Keşke arkadaşlarımızı tanıyıpta bu yorumu yapsaydınız.. Yıllardır bu işin içindeler, Thy üniformasını giymeden, Kendileri uçak biletlerini de ödeyerek bir çok faaliyette bulundular.. Tek bir cümleyle amaçları sadece gönüllere dokunmak olan arkadaşlarımın emeklerinin hiçe sayılmasına vicdanım hiç rağzı gelmedi. Bizler sadece maddi anlamda kendilerinin yanında oluyoruz belki de en kolayı bir eft ile vicdan rahatlatma bizimkisi. Ama onlar evlerindeki sorunlarını evlatlarını iş yorgunluklarında dinlenecekleri boş günlerini feda ederek bu işe gönül vermişlerdir. Pr deyip bu çalışmayı hiçe sayamazsınız. Ki o üniformayı da giyerek THY ailesinin gücünü göstermekte güzel.. Gelin siz de katılın samimiyet ve içtenliği yakalayın.. İyi günler..
Tgs ~ 5 yıl önce
Kabin memuru Feride Emre hanımın anne babasının duyma engelli olmasından dolayı konunun hassasiyetinin bilincinde olması ve işaret dilini bilmesi böyle bir projenin içinde bulunması kendisinin ne kadar gönülden samimi olduğunu gayet net açıklıyor,öyle zannediyorum ki Feride hanım anne babasından bir kere kızım kelimesini duymayı çok isterdi, ama siz sayın pr konunun hassasiyetini hiçbir zaman anlamıyacaksınız varsın size göre gösterişden ibaret olsun,kalın sağlıcakla.
Gerçekler ~ 5 yıl önce
Gerçek şu ki vicdan konusunda noksan kalmış ve bu yorumu o şekilde yapmış olduğunuzu varsayıyorum, keşke sizde pr' diyor iseniz böyle bir durumun içine reklam dahi olsa var olabilseniz (?)
TGS ~ 5 yıl önce
Yürekten tebrik ediyorum. Böyle bir şey için TGS ailesinden de (çalışanlardan) çocuklar için para toplanabilir. Gönüllü olanlardan en azından tabi. Ki can-ı gönülden isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat AYDIN ~ 5 yıl önce
Bazı insanlara ne yapsan yaranamazsın. Negatif, enerji emici insanlar THY'den uzak dursunlar. Kurum bunu en güzel şekilde yapıyor zaten. Ön yargılarınızı bir kenara bırakın lütfen. Ama sorun değil siz yorum yapmaya devam edin. 2023 hedefi 500 uçak! Yakında görüşmek üzere....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne iciyorsun sen ? ~ 5 yıl önce
pegasus u ornek al ...masal anlatma )))
NASA ~ 5 yıl önce
bizde de ucarmı aceba ? kendısıne ucus konusunda danısmak istedıgımız bırkac konu vardı)))))))
pekı ))) ~ 5 yıl önce
alan kac paraya mal oldu.. kac kısı calısıyor ?? alanın isletme malıyetı aylık ne kadar?? keske kelle sayısı yazarken bu bılgılerı de paylassanız)) ne de olsa mılletten toplanan vergıler ile yapıldı ... millet bı ogrensın ))
Yersen ~ 5 yıl önce
Neredeyse inanacagiz iyilik icin mi kabin memuru olmuslar simdi aglayacagim ama duygulandigimdan degil.. ;^)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 5 yıl önce
Bazı insanlar senin aksine, başkalarına yardımcı olmaktan iyilik yapmaktan büyük gurur, onur ve keyif duyarlar, bu sebeple hizmet sektöründe çalışmak onları mutlu eder, senşn gibi oturduğu yerden milleti eleştirmektense icraata geçerler, daha bir sürü gruplar var kabin ve kokpit içinde böyle yardımlar organizasyonlar düzenleyenler, senin aksine hala iyi insanlar var
Kafir ~ 5 yıl önce
Haberi yanlıs okuyorsun daha sana ne anlatalım sen kalbini taşlaştırdığın için hayata hep tsş kafa olarak devam edeceksin
Kötü yorum yapan insanlar ~ 5 yıl önce
Keşke gösteri amaçlı olsa dahi birilerinin hayatlarına küçük de olsa faydanız olsa
PR bilmek vs bilmemek ~ 5 yıl önce
Şirketin PRını yapmak için bu güzel yürekli kabin memuru arkadaşları alakasız yerde üniforma giydirip gezdirerek PR çalışması yapılacağını düşünmek nasıl bir anormal beyindir. Arkadaş bu insanlar 8 yıldır yardımsever etkinliklere gidiyorlar. Şov amaçlı üniforma giyerek değil yeri gelince çamura batarak yapıyorlar. İlla üniforma giyerek mi yapmaları gerekiyor. Nasıl bir ajansla çalışıyorsunuz gerçekten anlaması zor. Siz iyiliğe uçmaya devam edin, böyle saçma şeyleri de takmayın sevgili uçucular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 5 yıl önce
Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmasanız da komik duruma düşmeseniz. Arkadaşlarımız şirketimizden özel izinle üniforma giydiler çünkü çocuklar üniformalı gördüklerinde hem havacılığa özeniyorlar hem de daha çok heyecanlanıp unutamayacakları bir anıları okuyor. Kaptanlarımızdan da boş günü olan olsaydı yaşayacakları mutluluğu siz düşünün. Lütfen kalbinizi temiz tutun hiç bir çıkar olmadan yardım yapan bir grup iyiliğe uçanlar. İstediğiniz takdirde siz de katılabilirsiniz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000