10 Aralık 2019, Salı 11:48:26

THY'nin iç hat kampanyası devam ediyor

Türk Hava Yolları, yurt içi uçuşları kapsayan kampanyalarına bir yenisini ekledi. THY, 99 TL'den başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunacak.
  • KIŞ GELDİ BÖYLE OLDU GEL VATANDAŞ GEL
  • Siz kimin havayolusunuz ? Yaz günü yapsanız ya bu 99 liralık uçuşları. Yaptığınız yahudi pazarlığıdır.

Türk Hava Yolları, yurt içi uçuşları kapsayan kampanyalarına bir yenisini ekledi. THY, 99 TL'den başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunacak.

"Hep Güzelsin Türkiye" sloganıyla duyurulan kampanya kapsamında 10-11 Kasım 2019 tarihlerinde 99 TL'den başlayan fiyatlarla yurt içi bilet alacak yolcuların söz konusu promosyon biletleri 5 Şubat 2020 ile 31 Mart 2020 tarihleri arasında kullanabileceği belirtildi.

Kurallar ve koşullar

Kampanya 10 Aralık 2019 – 11 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 5 Şubat 2020 – 31 Mart 2020 arasında olan biletler için geçerlidir.

Kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı ya da varışlı yurtiçi tek yön ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerlidir.

Kampanya Kıbrıs ve Hopa’ya yapılacak uçuşları kapsamamaktadır.

İlgili promosyon sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.

Rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda tamamlanmalıdır.Kampanya kapsamında belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alması tamamlanmamış biletlemelerde geçerli değildir.

Kampanya kapsamında alınan biletlerde değişiklik ve iptale izin verilmez.

Ücrete havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları dahildir.

Promosyon biletler sınırlı sayıdadır ve sınırlı süre içinde kullanılabilir.

Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Kampanya ücreti 99,99 TL çağrı merkezi ve online kanallarımızda geçerlidir. Satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretleri değişkenlik gösterebilir.

Promosyonlu fiyatlar grup rezervasyonları için geçerli değildir.

THY'nin iç hat kampanyası devam ediyor

Yorumlar

KIŞ GELDİ ~ 4 yıl önce
KIŞ GELDİ BÖYLE OLDU GEL VATANDAŞ GEL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 4 yıl önce
Siz kimin havayolusunuz ? Yaz günü yapsanız ya bu 99 liralık uçuşları. Yaptığınız yahudi pazarlığıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000