18 Eylül 2018, Salı 11:35:11

THY'nin gözde müdürüne tenzili rütbe!

Türk Hava Yolları’nın son atama furyasında görevden alınan Sponsorluk Yatırımları ve Yayınlar Müdürü Murat Öz, Ekip Planlama’da uzman görevine getirildi.
  • Daha bunun gibi makamını hak etmeyen nice müdürler,şefler var.
  • Seda başkan kadar kaliteli bir yönetici bulmanız imkansız başkan olarak geldiği günden beri en kötü elemanlarını bile müdür şef yapmıştır Hale’n laf söylüyorsunuz ne kadar ayıp az çalışın şirkete faydanız olsun kurumsaldaki yolsuzlukların haddi hesabı yoktur biraz Araştırma yapsalar çıkacak ortaya teftiş gelmeyen tek başkanlık gurur duyuyoruz devlet malı deniz devamı belli şekilde devam ediyorlar
  • Murat kardeşim bu koltuklar gelip geçicidir.Anlayamadın sen bunu.Kibir en tehlikeli davranıştır...….
  • murat ı dış güçlere yedirmeyiz
  • Benim bildiğim Murti , cadaloz Sedadan büyük intikam almadan bu işin peşini bırakmaz. Murti Karaman koyunu gibidir mutlaka Cadaloz Sedanın şutlandığına ilişkin haber duyarsınız yakında
  • Sirket kabin memurlarina 13000 tl maas veriyorken mudur maaslari rahatsiz edici olmamalidir.
  • darısı dhmi deki bürokratik vesayetçilerin başına
  • Kurumsal İletişim Başkanı tam beceriksiz iş bilmez bir başkandır. İnsanlarla ve yukarıdaki GMY'lerle kavgalıdır ve mobing üzerine kurulu bir yönetim anlayışı vardır. Bir an önce bu beceriksiz kadını şirketten atmak gerekiyor.
  • vasıfsız olunca insan tenzil-i rütbe bile yapsalar paşa paşa devam eder. Kabin'e koysalarmış keşke :)
  • Aynı Küçük bir Türkiye; gece yatarken kahraman yatarsın sabah vatan haini uyanırsın.

Türk Hava Yolları’nın son atama furyasında görevden alınan Sponsorluk Yatırımları ve Yayınlar Müdürü Murat Öz, Ekip Planlama’da uzman görevine getirildi.

Türk Hava Yolları’nın en büyük bütçeli departmanlarından biri olan Sponsorluk Yatırımları ve Yayınlar’da 8 yıldır müdürlük görevini yürüten Murat Öz, geçen hafta yapılan atamalarla görevinden alındı.

Bir süredir Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu ile sorunlar yaşadığı ve toplantılara katılmadığı öğrenilen Murat Öz’ün başkan ile kavgası pahalıya patladı.

Toplantılara kendisi yerine departman şefini gönderen Öz, icra kurulundan çıkan son atama listesi sonrasında görevden alındı. Yerine ise kurum dışından İlker Kavas getirildi.

THY’nin en prestijli departmanlarından birinde uzun yıllar görev yapan Öz,  tenzil-i rütbe ile ekip tahsis müdürlüğünde uzman kadrosuna atandı.

Murat Öz’ün, kendi departmanında birçok çalışan ile zaman zaman sorunlar yaşadığı ve çalışma tarzından dolayı birçok çalışanın rahatsız olduğu biliniyordu.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY'nin gözde müdürüne tenzili rütbe!

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Ertan ~ 4 yıl önce
Daha bunun gibi makamını hak etmeyen nice müdürler,şefler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaan ~ 6 yıl önce
Seda başkan kadar kaliteli bir yönetici bulmanız imkansız başkan olarak geldiği günden beri en kötü elemanlarını bile müdür şef yapmıştır Hale’n laf söylüyorsunuz ne kadar ayıp az çalışın şirkete faydanız olsun kurumsaldaki yolsuzlukların haddi hesabı yoktur biraz Araştırma yapsalar çıkacak ortaya teftiş gelmeyen tek başkanlık gurur duyuyoruz devlet malı deniz devamı belli şekilde devam ediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
md ~ 6 yıl önce
Murat kardeşim bu koltuklar gelip geçicidir.Anlayamadın sen bunu.Kibir en tehlikeli davranıştır...….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hyr ~ 6 yıl önce
murat ı dış güçlere yedirmeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ertekin ~ 6 yıl önce
Benim bildiğim Murti , cadaloz Sedadan büyük intikam almadan bu işin peşini bırakmaz. Murti Karaman koyunu gibidir mutlaka Cadaloz Sedanın şutlandığına ilişkin haber duyarsınız yakında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalcin ~ 6 yıl önce
Sirket kabin memurlarina 13000 tl maas veriyorken mudur maaslari rahatsiz edici olmamalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 6 yıl önce
darısı dhmi deki bürokratik vesayetçilerin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 6 yıl önce
Kurumsal İletişim Başkanı tam beceriksiz iş bilmez bir başkandır. İnsanlarla ve yukarıdaki GMY'lerle kavgalıdır ve mobing üzerine kurulu bir yönetim anlayışı vardır. Bir an önce bu beceriksiz kadını şirketten atmak gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdür cenneti ~ 6 yıl önce
vasıfsız olunca insan tenzil-i rütbe bile yapsalar paşa paşa devam eder. Kabin'e koysalarmış keşke :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Te Ha Ye ~ 6 yıl önce
Aynı Küçük bir Türkiye; gece yatarken kahraman yatarsın sabah vatan haini uyanırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000