07 Temmuz 2022, Perşembe 09:02:54

THY'nin en yenisi filoya katıldı

Türk Hava Yolları (THY), Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan sipariş ettiği A350-900 tipi uçaklardan 7'ncisini teslim aldı.
  • Ne kadar hurda varsa Chicago hattında
  • hayatınız yatış bir boeing prog mına bak bir de şu havabus cııLara yazık
  • Koltuklar hakkında ne deseniz haklısınız ama bunda yolcuların da suçu yok mu. Özellikle ABD'de yaşayan Türk halkı ve bu parkurda sık uçak yolcular direkt uçmak pahasına ve aktarma zahmetinden kurtulmak için THY'yi tercih ediyor, koltukların kalitesinden değil. THY yönetiminin fikri değişmez koltuklar ile ilgili ama siz cüzdanınız ile başka bir şirketi tercih edebilerek derdinizi anlatabilirsiniz, doğal olarak servis daha iyi olmayacaktır THY'den ama daha rahat uyuyabilirsiniz. Yolcu sayısı ve memnuniyeti düşsün, o zaman nasıl değiştiriyorlar koltukları hemen.
  • Tgs nin hakkını çalarak uçak alırlar bence artık 5m herkes toplu olarak greve gitmeli hakkını aramalı bu tgs de vicdan merhamet yok bunu çok iyi anladım böyle bir şirket olmaz
  • Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim maşallah thy tek geçerim.
  • Cok fazla anılmıyor hersey yolundaymiş gibi gorunuyor ama THY iptallerde 2.sirada. bilin bakalim sebebi ne ? Herkesin dilegetirmeye korktugu o konu ne ? Evet yıllık limitlerin erken dolmasi... malesef kriz kapida.
  • A350, A380, A320 çoo Xoşdur ema benane, ben petron değilem, ceo değilem nası olacah bu uçmah eyle deyilmi?
  • A350-1000 olmadıkça yazık o paralara git 330 -777 al daha iyi A350 -900 Balon
  • Amerika yolcusu b787 lerden cok rahatsiz, dar kardesim dar, soluluk orani yuzde 80 lerde hep, yazin iki ay belki 95 uzeri, neden su dort sirayi atip koltuk araliklarini acmiyorsunuz, A350 guzel ucak ama THY koltuklarinda ergonomi kotu,
  • Gönlümüzün efendisi gelmiş... bekle bizi Amerika

Türk Hava Yolları (THY), Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan sipariş ettiği A350-900 tipi uçaklardan 7'ncisini teslim aldı.

THY'nin yeni nesil uçaklarından olan, kabin sessizliği ve yakıt verimliliğiyle öne çıkan A350-900'ler, New York, Washington, Manila, Bounes Aires, Sao Paulo gibi uzun menzilli hatlarda uçuyor.

Fransa'nın Toulouse şehrinden kalkan THY'nin TC-LGG kuyruk tescilli Airbus A350-900 tipi uçağı dün akşam saat 20:30 sularında İstanbul Havalimanı'na indi. İşlemlerin yapılmasının ardından önümüzdeki günlerde seferlerine başlayacak olan A350, uzun menzilli rotalarda kullanılacak. Airbus'a 25'i kesin, 5'i opsiyonlu olmak üzere toplam 30 adet sipariş verilen uçaklar peyderpey filoya dahil edilecek. Son teknolojiye sahip özellikleriyle dikkat çeken A350-900'ler, sessizliği ve yakıt verimliliğiyle öne çıkıyor. Kokpitinde 6 adet dokunmatik ekran ve uçağın dışına monte edilen kameralar sayesinde taksi yollarının kokpitten izlenmesi gibi birçok yeniliğin hayata geçirildiği yeni nesil uçaklar pilotlara büyük kolaylık sağlıyor.

Filoya katılan yeni A350'ler ile havayolu, A330 ve A350XWB aileleri arasındaki eşsiz ortak kullanım yeteneği sayesinde operasyonel esneklik ve daha düşük işletme maliyetleri gibi avantajlardan yararlanacak.

THY'nin en yenisi filoya katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Özcan yabukoglu ~ 2 yıl önce
Ne kadar hurda varsa Chicago hattında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sawp4 ~ 2 yıl önce
hayatınız yatış bir boeing prog mına bak bir de şu havabus cııLara yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. Yorumcu ~ 2 yıl önce
Koltuklar hakkında ne deseniz haklısınız ama bunda yolcuların da suçu yok mu. Özellikle ABD'de yaşayan Türk halkı ve bu parkurda sık uçak yolcular direkt uçmak pahasına ve aktarma zahmetinden kurtulmak için THY'yi tercih ediyor, koltukların kalitesinden değil. THY yönetiminin fikri değişmez koltuklar ile ilgili ama siz cüzdanınız ile başka bir şirketi tercih edebilerek derdinizi anlatabilirsiniz, doğal olarak servis daha iyi olmayacaktır THY'den ama daha rahat uyuyabilirsiniz. Yolcu sayısı ve memnuniyeti düşsün, o zaman nasıl değiştiriyorlar koltukları hemen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs kargo ~ 2 yıl önce
Tgs nin hakkını çalarak uçak alırlar bence artık 5m herkes toplu olarak greve gitmeli hakkını aramalı bu tgs de vicdan merhamet yok bunu çok iyi anladım böyle bir şirket olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdullah ~ 2 yıl önce
Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim maşallah thy tek geçerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IPTALLER ~ 2 yıl önce
Cok fazla anılmıyor hersey yolundaymiş gibi gorunuyor ama THY iptallerde 2.sirada. bilin bakalim sebebi ne ? Herkesin dilegetirmeye korktugu o konu ne ? Evet yıllık limitlerin erken dolmasi... malesef kriz kapida.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irgat_Hasso ~ 2 yıl önce
A350, A380, A320 çoo Xoşdur ema benane, ben petron değilem, ceo değilem nası olacah bu uçmah eyle deyilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A350-1000 ~ 2 yıl önce
A350-1000 olmadıkça yazık o paralara git 330 -777 al daha iyi A350 -900 Balon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mba usa ~ 2 yıl önce
Amerika yolcusu b787 lerden cok rahatsiz, dar kardesim dar, soluluk orani yuzde 80 lerde hep, yazin iki ay belki 95 uzeri, neden su dort sirayi atip koltuk araliklarini acmiyorsunuz, A350 guzel ucak ama THY koltuklarinda ergonomi kotu,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey ~ 2 yıl önce
Senin maliyetlerden haberin var mi?
Km8 ~ 2 yıl önce
Gönlümüzün efendisi gelmiş... bekle bizi Amerika

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamsız ~ 2 yıl önce
Adamın tek derdi Amerika yatı yapmak. Olaya bak.
Km 330 ~ 2 yıl önce
77ciler yallah Çine afrikaya
Votandas ~ 2 yıl önce
Begenmeyen ruh hastaları a350nin iniş takimlari sonra da tüm geniş gövdesi girsin hepinize...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000