11 Ocak 2021, Pazartesi 17:59:23

THY'den Ventilli maske açıklaması: 'Takmayınız'

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçak içerisinde yolcuların kullandığı maskelerle ilgili açıklamasında "Uçak içinde ventilli maske lütfen takmayınız" dedi.
  • Bayadır yasaktı aslında
  • görünce uyarın yoksa almayın niye uçağa kadar bekleniyor?
  • Çoktan yasaklanmalıydı. Tüm virüsü karşı tarafa veriyor!
  • Sayın Ali bey günaydın. Şuna bir dikkat edecek şekilde şu CENGİZ İNŞAAT'ı ikaz edermisiniz? Geliş ve gidişlerde Fenetepe İGA arası ilk Turnikelere kadar olan bir 4 Km.lik yolda Elektrik yok Otoban'da SİS var ayrı bir dert. Kapkaranlık ayrı bir dert. en küçük 1 geçişe 10,50 tl/kr alıyorlar. Riskli bir yol. Lütfen şu CENGİZ'i ikaz edin.
  • bunda 4 sene oncesydi tahminim, ya bu ya da hamdi topcu kim oldugunu da hatirlamiyorum artik. ocakin ilk gunleri saglam bi kar yagmist. 8-10 ucus harici butun ucuslar iptal. ben de mekkeye mi medineye mi ne gidiyoruz, sefer iptal degil. 2-3 saat, de ice anti ice, motor ici buzlar cozulene kadar bayagi zaman gecti. sonunda push back e basladik, push back bitti vs. 6-8 tane siyah audi, apronda bildigin onumuzu kestiler :D tipleri gormeniz lazim. kaptan saskin ben saskin. kaptan bi el yapti, ne oluyor diye adamin yaverleri indir elini indir yaptilar falan. adam megersem, kis operasyonun push back aracinin lastiklerine elledi, ucaga bi bakti neyine bakti anlamadim. sonra gittiler biz de devam ettik. guzel ulkenin en guzel sirketleri bunlarin elinde iste. aci bi hatira benim icin .

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıkamada Bilal Ekşi, ventilli (filtreli) maskelerin yetkili otoriterlerce yasaklandığını belirterek “Uçak içinde ventilli maske lütfen takmayınız. Yolcuların sağlığı için uçak içinde ventilli maske kullanımı otoritelerce yasaklanmıştır” dedi.

Ekşi, açıklamasının devamında “Kabin memurlarımız sağlık kurallarına uyum için ventilli maskenizi değiştirmenizi talep etmektedirler. Lütfen sağlık için yardımcı olalım” ifadelerini kullandı.

THY'den Ventilli maske açıklaması: 'Takmayınız'

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

... ~ 3 yıl önce
Bayadır yasaktı aslında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçağa kadar geçen süre de ~ 3 yıl önce
görünce uyarın yoksa almayın niye uçağa kadar bekleniyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru karar ~ 3 yıl önce
Çoktan yasaklanmalıydı. Tüm virüsü karşı tarafa veriyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baştan alma içeri ~ 3 yıl önce
Baştan havalimanından içeri almayın. Sonra ucakta gorevlı ler nıye ugrassın cıkarsın dıye. O dakkaya kadar kımse bısey dememıs adama sonra ucakda dedıklerınde ınadına cıkarmıcak ugrastırcak mılletı yazık gunah
İGA-CENGİZ ~ 3 yıl önce
Sayın Ali bey günaydın. Şuna bir dikkat edecek şekilde şu CENGİZ İNŞAAT'ı ikaz edermisiniz? Geliş ve gidişlerde Fenetepe İGA arası ilk Turnikelere kadar olan bir 4 Km.lik yolda Elektrik yok Otoban'da SİS var ayrı bir dert. Kapkaranlık ayrı bir dert. en küçük 1 geçişe 10,50 tl/kr alıyorlar. Riskli bir yol. Lütfen şu CENGİZ'i ikaz edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))x-fo ~ 3 yıl önce
bunda 4 sene oncesydi tahminim, ya bu ya da hamdi topcu kim oldugunu da hatirlamiyorum artik. ocakin ilk gunleri saglam bi kar yagmist. 8-10 ucus harici butun ucuslar iptal. ben de mekkeye mi medineye mi ne gidiyoruz, sefer iptal degil. 2-3 saat, de ice anti ice, motor ici buzlar cozulene kadar bayagi zaman gecti. sonunda push back e basladik, push back bitti vs. 6-8 tane siyah audi, apronda bildigin onumuzu kestiler :D tipleri gormeniz lazim. kaptan saskin ben saskin. kaptan bi el yapti, ne oluyor diye adamin yaverleri indir elini indir yaptilar falan. adam megersem, kis operasyonun push back aracinin lastiklerine elledi, ucaga bi bakti neyine bakti anlamadim. sonra gittiler biz de devam ettik. guzel ulkenin en guzel sirketleri bunlarin elinde iste. aci bi hatira benim icin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Audideki adam ~ 3 yıl önce
Ben olmasam olmus olabilirdin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000