14 Şubat 2022, Pazartesi 09:26:46

THY'den Ukrayna Uçuşlarıyla İlgili Duyuru

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna'ya bilet almış yolculara bilet iadesi ve değişikliği hakkı tanındığını açıkladı. Yetkililer uçuşların devam ettiğini de bildirdi.
  • savaş çıktı çıkacak her yer gerim gerim gerilmis ukrayna uçaklarının sigortasi iptal edilmis hala seferlerimiz devam edecek diyo. covid-19 çıktığında da bütün dünya Çin'e kapılarını kapatirken bizimkiler inadına inadına yolcu tssimaya devam etmisti. ikinci kazakistan mevzusu patlamadan ukrayna uçuşlarını askıya almaları lazım.
  • Füzeler havada uçuşmaya başlayınca uçuşları durdurur THY.
  • Yeni yil asgeri ucret sikala alinarak istiyoruz kar payimizi yoksa tgs yakinda gireve hazirlaniyor yapilan zam yetersiz 5 binlira oldu suanki maas sizce yetermi yil sonuna kadar gerci suanda yetmiyo zaten kira olmus 3000 elektirik olmus her ay en az 500 su dogalgaz derken verdiginiz ucret misliyle cepten gidiyo bunlari goz ardi etmeyin yoksaki zarar edilir her konuda mudurler onemli deyil seflerde onemli deyil onemli olan işcidir iai yapandir onem verilsin iscilere emekcilere artik
  • Kar payımızı verin insanın şevkini kaçırmayın doğru düzgün zam yaptınız sanki erken kapayalım diye çok beklersiniz uçakları

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna'ya bilet almış yolculara bilet iadesi ve değişikliği hakkı tanındığını açıkladı. Yetkililer uçuşların devam ettiğini de bildirdi.

THY resmi internet sitesinden Ukrayna'ya uçuşlara ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Ukrayna'da da yaşanan güncel gelişmeler nedeniyle, 13 Şubat 2022 ve öncesinde biletlenmiş olup, 13-28 Şubat 2022 (dâhil) tarihleri arasında Ortaklığımıza ait Ukrayna (Kiev, Odessa, Lviv, Harkiv, Zaporijya ve Herson) varışlı seferlere kayıtlı olan yolcularımız, 28 Şubat 2022 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla aşağıda yer verilen haklardan faydalanabileceklerdir.

Değişiklik hakları, aynı parkur ve kabinde olmak kaydıyla, uçuşlarını 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar olan seferlerimize herhangi bir ücret ve ceza bedeli olmaksızın değiştirebileceklerdir, orijinal bilete ait ücret kuralları çerçevesinde parkur değişikliği yapabileceklerdir.

Herhangi bir ücret ve ceza bedeli olmaksızın bilet geçerliliğini 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar uzatarak biletlerini açığa alabileceklerdir. Hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadesi yapılacaktır. Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletteki kullanılmayan uçuşların ücret iadesi yapılacaktır."

THY'den Ukrayna Uçuşlarıyla İlgili Duyuru

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

yuh ~ 2 yıl önce
savaş çıktı çıkacak her yer gerim gerim gerilmis ukrayna uçaklarının sigortasi iptal edilmis hala seferlerimiz devam edecek diyo. covid-19 çıktığında da bütün dünya Çin'e kapılarını kapatirken bizimkiler inadına inadına yolcu tssimaya devam etmisti. ikinci kazakistan mevzusu patlamadan ukrayna uçuşlarını askıya almaları lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 2 yıl önce
Füzeler havada uçuşmaya başlayınca uçuşları durdurur THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs sofor ~ 2 yıl önce
Yeni yil asgeri ucret sikala alinarak istiyoruz kar payimizi yoksa tgs yakinda gireve hazirlaniyor yapilan zam yetersiz 5 binlira oldu suanki maas sizce yetermi yil sonuna kadar gerci suanda yetmiyo zaten kira olmus 3000 elektirik olmus her ay en az 500 su dogalgaz derken verdiginiz ucret misliyle cepten gidiyo bunlari goz ardi etmeyin yoksaki zarar edilir her konuda mudurler onemli deyil seflerde onemli deyil onemli olan işcidir iai yapandir onem verilsin iscilere emekcilere artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Kar payımızı verin insanın şevkini kaçırmayın doğru düzgün zam yaptınız sanki erken kapayalım diye çok beklersiniz uçakları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kupamuzu verin ~ 2 yıl önce
Kupamuzu verin diye TS’liler gibi
Grev ~ 2 yıl önce
Artık bizi grev paklar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000