27 Şubat 2020, Perşembe 13:26:58

THY'den Suudi Arabistan uyarısı

Türk Hava Yolları, Suudi Arabistan'ın korona virüsünün yayılması nedeniyle aldığı karar sonrasında yer işletme firması Turkish Ground Services'a (TGS) uyarı yazısı gönderdi.

Türk Hava Yolları, Suudi Arabistan'ın korona virüsünün yayılması nedeniyle aldığı karar sonrasında yer işletme firması Turkish Ground Services'a (TGS) uyarı yazısı gönderdi.

Özellikle vize-pasaport görevlilerini ilgilendiren yazıda şu ifadeler yer aldı:

"Corona virüsü sebebi ile Suudi Arabistan için son güncellemeye göre,

27 Şubat 2020 itibarıyla umre vizeli ve visit vizeli tüm yolcuların Suudi Arabistan’a girişlerinin askıya alındığı bildirilmiştir.

Turizm vizesine sahip olan ve aşağıdaki ülkelerden gelen tüm yolcu ve uçuş ekiplerinin Suudi Arabistan’a girişlerinin askıya alındığı bildirilmiştir.

1-  China people republic
2-  Chinese type
3-  Hong Kong (SAR CHINA)
4-  Macao (SAR CHINA)
5-  Iran
6-  Italy
7-  Korea (rep)
8-  Philippines
9-  Singapore
10- India
11- Lebanon
12- Syria
13- Yamen
14- Azerbaijan
15- Kazakhstan
16- Uzbekistan
17- Somalia
18- Vietnam
19- Thailand
20-  Japan
21-  Malesia
22-  Indonesia
23-  Pakistan
24-  Afghanistan
25-  Iraq

Suudi Arabistan’a giriş çıkışları pasaport ya da ülkeye ait kimlik belgeleri ile sağlayan Körfez ülkeleri vatandaşlarının Suudi Arabistan’a girişlerine 27 Şubat 2020 tarihi itibari ile izin verilmeyecek olup, bu durum 27 Şubat 2020 tarihinden önce Suudi Arabistan’a ya da Suudi Arabistan’dan kimlikleri ile seyahat eden  yolcuları kapsamamaktadır. Bu kapsamdaki yolcuların kimlikleri ile ülkelerine dönmelerine izin verilecektir.

Not: Yukarıda belirtilen ülkelerde seyahatlerinin başlangıç tarihinden son 14 gün önce bulunan yolcuların Suudi Arabistan’a girişlerine izin verilmeyecektir.

Gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususu önemle bilgilerinize arz olunur."


©AirportHaber.com
 

THY'den Suudi Arabistan uyarısı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000