29 Ağustos 2017, Salı 09:37:46

THY'den sonra Ford ile anlaştı

Bir taraftan THY ile ortak kurduğu ‘Uçak Koltuk Üretimi Sanayi ve Ticaret A.Ş.” şirketiyle uçak koltuğu üretimi yapan Assan Hanil, diğer taraftan Ar-Ge merkezinde sıfırdan geliştirdiği hava süspansiyonlu ticari araç sürücü koltuğu projesi kapsamında Ford Otosan ile tedarik anlaşması yaptı.
  • Neden tcı dan ayrıkdı mng ye md oldu bilen vaamı?
  • Oo hava suspansiyonluymus. Artik her türbülansda kasisten gecen dolmuş şoförü gibi yaylanırız cok zevkli olur. Ardından var mı ücretini alamadığım, varmi arkadan vermeyen..
  • THY'nin aksine hoş gelişmeler bunlar...
  • Para Kocaelide dönüyor lakin adam olsalar da hakedenlere de ekmek verseler
  • Sevdalısı bir milletiz normal:)
  • Assan Hanil 100% Türk sermayeli şirket mi?

Bir taraftan THY ile ortak kurduğu ‘Uçak Koltuk Üretimi Sanayi ve Ticaret A.Ş.” şirketiyle uçak koltuğu üretimi yapan Assan Hanil,  diğer taraftan Ar-Ge merkezinde sıfırdan geliştirdiği hava süspansiyonlu ticari araç sürücü koltuğu projesi kapsamında Ford Otosan ile tedarik anlaşması yaptı.

Bu anlaşma çerçevesinde Assan Hanil geçen yıl IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı'nda lansmanını yaptığı koltuğunu, ilk olarak Ford Otosan için üretmeye başlayacak.Assan Hanil Genel Müdürü Atacan Güner, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Ford Otosan gibi önemli küresel markanın büyük projelerinden birinde tercih edilmenin, Assan Hanil'in Ar-Ge, mühendislik, üretim ve kalite kabiliyetlerine olan güvenin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

İHRACAT PLANLANIYOR

Güner, Assan Hanil'in bu yeni projesiyle dünya pazarlarına açılmayı, müşterilerinin bulunduğu ülke ve lokasyonlarda yeni tesisler kurmayı hedeflediğini bildirdi. Hava süspansiyonlu ticari araç sürücü koltuğu projesiyle ilgili tesisler dahil, 2017-2020 yıllarında 32 milyon Euro’luk yatırım planladıklarını belirten Güner, "Avrupa, Rusya ve Kore'ye orta vadede ciddi ölçekte ihracat yapmayı planlıyoruz. Bu bölgelerde lokal operasyon planlarımız bulunuyor. Bu noktada yalnızca Türkiye pazarı değil, projelerin gelişimine istinaden yakın coğrafyadaki büyük üreticiler de hedef pazarımız içinde yer alıyor” dedi.

THY'den sonra Ford ile anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Can şaşmaz ~ 7 yıl önce
Neden tcı dan ayrıkdı mng ye md oldu bilen vaamı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
Oo hava suspansiyonluymus. Artik her türbülansda kasisten gecen dolmuş şoförü gibi yaylanırız cok zevkli olur. Ardından var mı ücretini alamadığım, varmi arkadan vermeyen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 7 yıl önce
THY'nin aksine hoş gelişmeler bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Para Kocaelide dönüyor lakin adam olsalar da hakedenlere de ekmek verseler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koltuk ~ 7 yıl önce
Sevdalısı bir milletiz normal:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şirket sermayesi ~ 7 yıl önce
Assan Hanil 100% Türk sermayeli şirket mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarisi ~ 7 yıl önce
Kore Hyundai galiba

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000