30 Nisan 2015, Perşembe 17:59:13

THY'DEN 'PROF. GÜVELİ' AÇIKLAMASI

İngiltere’deki Essex Üniversitesi’nde profesör olarak görev yapan Ayşe Güveli'nin eşyalarının kaybolduğuyla ilgili habere Türk Hava Yolları'ndan açıklama geldi. THY'den yapılan açıklamada, habere konu firma ile herhangi bir ilgilisi olmadığını belirtti.
  • ortada anlaşılmayacak bir durum yok, kadın bazı eşyalarının gönderisi için müracaat ettiği şirket tarafıdan başka bir şirkete yönlendirilmiş. o şirket şimdi muhatap mı, değil, koskoca prof. olmuş bir kadın, bu oyuna gelmiş, dağdaki köylü bunu yapmaz, -aşağılamam köylü başımızın üstündedir- ben böyle bir seçenek içinde bulunsam, araştırır, şirketleri bulurum, giderim thy şirketi nerede bulurum,işlemlerimi yaparım. makbuzumu alırım, beklerim. kardeşim sen niye yönlendirme şu bu diye, oyunlara geliyorsun ki, bir de dedikleri doğru ise, o muhataplar kim ise artık, demektir ki, işin içinde iş var, duygusal konular yani, araştırın başka pislikler de çıkacaktır. zaten kargo alındısına bakınca pislik olduğu ortada, daha ne diyelim. yani eğer, o thy kargo hocayı başka bir şirlete yönlendirmiş ise, ortada olan tezgahtır. ama, yönlendirmiş ise, yoksa hoca dolandırılmış, yani olay bu.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Abi haberde thy cargodan yönlendirildigi yazıyor. Yoksa kadin nerden bilecek bu aracı şirketi
  • Thy uçak kargo adını kullanan sahtekarlar THY AO tarafından aylar önce mahkemeye verilmişti. Olayın Turkish Cargo ve THY ile hiçbir ilgisi yok.
  • Madem alakaları yok ve haberleri var bu durumdan, değerlendirme ne demek? Neden hemen işlem yapılmamış? Logo tescillidir herhalde anında tedbir konabilir.. Tabi o şirketler tanıdık birilerinin değilse...

AirportHaber, İngiltere'nin Essex Üniversitesi profesörlerinden Dr. Ayşe Güreli'nin, Türk Hava Yolları (THY) Kargo aracılığı ile bir firmaya teslim ettiği kolilerine aylardır ulaşılamadığını okuyucularına duyurmuştu.

Göç projesi kapsamında TÜBİTAK'ın davetlisi olarak geldiği Türkiye'den İngiltere'ye dönüş sırasında 15 koli kargosunun aylardır teslim edilmediğini belirten Prof. Güveli, yaşadığı sıkıntıları AirportHaber'e anlatmıştı.

THY'DEN AÇIKLAMA

Haberin yayınlanmasının ardından Türk Hava Yolları'ndan (THY) AirportHaber'e açıklama yapıldı. Açıklamada, haberdeki firma ile THY'nin bir ilişkisi olmadığı ve bu firmanın, THY logo ve ismini kullanarak haksız kazanç sağladığı ifade edildi.

THY'den yapılan açıklamada şöyle denildi;
Bugün PROFESÖR GÜVELİ'NİN EŞYALARI KAYBOLDU başlığı ile çıkan haberinizde bahsi geçen THY UÇAK KARGO firmasının ortaklığımız TÜRK HAVA YOLLARI bünyesinde bulunan Kargo Başkanlığımız ile herhangi ilgisi yoktur.

Bu firma ortaklığımız logo ve ismini kullanarak haksız kazanç elde etmekte aynı zamanda ortaklığımıza zarar vermektedir. Bu ve benzer yanlış uygulamalar içindeki birlkaç şirket hakkında  Türk Hava Yolları Hukuk Müşavirliği değerlendirme ve  takibatı devam etmektedir.

THY'DEN 'PROF. GÜVELİ' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

kargo ~ 9 yıl önce
ortada anlaşılmayacak bir durum yok, kadın bazı eşyalarının gönderisi için müracaat ettiği şirket tarafıdan başka bir şirkete yönlendirilmiş. o şirket şimdi muhatap mı, değil, koskoca prof. olmuş bir kadın, bu oyuna gelmiş, dağdaki köylü bunu yapmaz, -aşağılamam köylü başımızın üstündedir- ben böyle bir seçenek içinde bulunsam, araştırır, şirketleri bulurum, giderim thy şirketi nerede bulurum,işlemlerimi yaparım. makbuzumu alırım, beklerim. kardeşim sen niye yönlendirme şu bu diye, oyunlara geliyorsun ki, bir de dedikleri doğru ise, o muhataplar kim ise artık, demektir ki, işin içinde iş var, duygusal konular yani, araştırın başka pislikler de çıkacaktır. zaten kargo alındısına bakınca pislik olduğu ortada, daha ne diyelim. yani eğer, o thy kargo hocayı başka bir şirlete yönlendirmiş ise, ortada olan tezgahtır. ama, yönlendirmiş ise, yoksa hoca dolandırılmış, yani olay bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Abi haberde thy cargodan yönlendirildigi yazıyor. Yoksa kadin nerden bilecek bu aracı şirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy uçak kargo adını kullanan sahtekarlar THY AO tarafından aylar önce mahkemeye verilmişti. Olayın Turkish Cargo ve THY ile hiçbir ilgisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Madem alakaları yok ve haberleri var bu durumdan, değerlendirme ne demek? Neden hemen işlem yapılmamış? Logo tescillidir herhalde anında tedbir konabilir.. Tabi o şirketler tanıdık birilerinin değilse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000