12 Mart 2022, Cumartesi 23:35:06

THY'den personele duyuru

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan aksamaları minimuma indirmek amacıyla personele yönelik bir açıklama yaptı.
  • Kar operasyonuymus saw harekat/ramp ve yhmnin çalışma saatlerini görün içler acısı çift vardiyalar....
  • Vallahi yazık bu D ekibine iki seferdir mahvoldular Mesayi bile yazılmadı yazık
  • tk personelleri servislerine bindi değişimlerini yaptı. limanda çift vardiya kalan TGS ekipleri!!! Onlar yolcuların kahırlarını çekti. ahlde zamanında yoğun bir kar vardı orada da tgs çekmişti çileyi,,,TK prim almıştı hatırlarsanız. THY yönetimine sesleniyorum buradan...TK personeline prim dağıtın. %85 zam değil %285 zam yapın. Onlar herşeyi hak ediyor.
  • operasyonda ve taşeronda çalışan herkes işe geldi bazi birimler hariç. ofise dönmek zoruna giden evden çalışma meraklıları istifa edin bence. gerçekten bu konuda oldukça haksızlık oldu.
  • Kardeş bize çift vardiya yaptırıp tk ya uzaktan çalışmak nedir ya!!! tgs yi ezin ezin her işi yapan tgs uzaktan çalışan tk yazık yazık kul hakkı yemeyin artık yazıktır günahtır ya ahireti var bunun ya!!! Hakkım size haram zıkkım olsun ya!!
  • Bu insanların hakkını nasıl ödeyeceksiniz bakalım 16 saat çalış durmak yok hadi hadi hakkımı helal etmiyorum insanlar ah ve beddua ile çalşyr
  • Uçaklarda uçağa bu karĺi havada daha yakın fırçanın içinde çalışanı görmedim helal olsun bu operasyonda yemin ederim can dayanmaz
  • Evden çalışma isteyenler için devam edilmeli . Her zaman gerekli bir evde çalışma ekibi gerekmektedir.Onerimdir lütfen değerlendirme alınması.Saygilar
  • Vardiya servisinin gelebildiği yolu memur servisi nasıl, neden gelemiyor? Hadi bir şekilde gelemiyor diyelim, memurlar neden o gün vardiya servisiyle gelip aynı saatlerde çalıştırılmıyor? Bir önceki yağışta vardiya servisini memura beklettiğiniz için 2 gün evimize gidemedik. Kar yağar tatil, yağmur yağar tatil, deprem olur tatil, rüzgar eser tatil, nem olur tatil. Memura yağan kar vardiyalıya yağmıyor çünkü.
  • Olan hep d ekibine oluyor arkadaş a ekibi izinli biz 16 saat çalışalım mesai yazilmasin verin bizim mesaiyi arkadas

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan aksamaları minimuma indirmek amacıyla personele yönelik bir açıklama yaptı.

İşte THY'den yapılan açıklama;

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,
İstanbul'da yaşanan olağanüstü hava koşullarında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar için teşekkür ederiz.
Hava koşullarının olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla;
• 12 Mart Cumartesi günü gece vardiyasında (22:30 — 07:00) çalışacak arkadaşlarımız uzaktan çalışma gerçekleştireceklerdir ve servisler hizmet vermeyecektir,
• Şuanda yerleşkemizde görevlerinin başında bulunan çalışma arkadaşlarımızın yerleşke dışına çıkmamaları ve yöneticileriyle irtibat halinde olmaları gerekmektedir. ilgili birimlerimiz tarafından arkadaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar devam etmektedir.
• 13 Mart Pazar günü sabah vardiyası (06:30 — 15:00) planlandığı şekilde uygulanacaktır,
• Cumartesi ve Pazar günleri görevli olan tüm hamile ve engelli çalışma arkadaşlarımızın bu günlerde uzaktan çalışma yapacaklardır. Her türlü soru ve görüşleriniz için Personel ilişkileri Şefliği mail grupları ile iletişime geçebilirsiniz.

THY'den personele duyuru

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Xxxx ~ 2 yıl önce
Kar operasyonuymus saw harekat/ramp ve yhmnin çalışma saatlerini görün içler acısı çift vardiyalar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs D ekibi ~ 2 yıl önce
Vallahi yazık bu D ekibine iki seferdir mahvoldular Mesayi bile yazılmadı yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aliveli ~ 2 yıl önce
tk personelleri servislerine bindi değişimlerini yaptı. limanda çift vardiya kalan TGS ekipleri!!! Onlar yolcuların kahırlarını çekti. ahlde zamanında yoğun bir kar vardı orada da tgs çekmişti çileyi,,,TK prim almıştı hatırlarsanız. THY yönetimine sesleniyorum buradan...TK personeline prim dağıtın. %85 zam değil %285 zam yapın. Onlar herşeyi hak ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operasyon ~ 2 yıl önce
operasyonda ve taşeronda çalışan herkes işe geldi bazi birimler hariç. ofise dönmek zoruna giden evden çalışma meraklıları istifa edin bence. gerçekten bu konuda oldukça haksızlık oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkısh zedeler her daim! ~ 2 yıl önce
Kardeş bize çift vardiya yaptırıp tk ya uzaktan çalışmak nedir ya!!! tgs yi ezin ezin her işi yapan tgs uzaktan çalışan tk yazık yazık kul hakkı yemeyin artık yazıktır günahtır ya ahireti var bunun ya!!! Hakkım size haram zıkkım olsun ya!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY çok mesuliyetli i ş yapıyor. ~ 2 yıl önce
THY tüm yükü taşıyan Sti sorumluluk THY'de.
Tgs cekiciler kargo ~ 2 yıl önce
Bu insanların hakkını nasıl ödeyeceksiniz bakalım 16 saat çalış durmak yok hadi hadi hakkımı helal etmiyorum insanlar ah ve beddua ile çalşyr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizeci ~ 2 yıl önce
Yeter artık alıştınız bu nedir mesai mesai özel hayat aile kalmadı Bıktık ya bıktık
Tgs uçak altı ~ 2 yıl önce
Uçaklarda uçağa bu karĺi havada daha yakın fırçanın içinde çalışanı görmedim helal olsun bu operasyonda yemin ederim can dayanmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi niyetli THY Yönetimi. ~ 2 yıl önce
Evden çalışma isteyenler için devam edilmeli . Her zaman gerekli bir evde çalışma ekibi gerekmektedir.Onerimdir lütfen değerlendirme alınması.Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 2 yıl önce
Şimdi zor tabi 2 yıl sonra yattığın yerden kalkıp işe gitmek,karda kışta mücadele edenleri elinde kahve izlemek keyifliydi.. Neyse her türlü çalışmıyorsun ister evden çalış ister yerinde çalış. Dinleyin bu ağlayanı saygılar!!!
Haydar ~ 2 yıl önce
Vardiya servisinin gelebildiği yolu memur servisi nasıl, neden gelemiyor? Hadi bir şekilde gelemiyor diyelim, memurlar neden o gün vardiya servisiyle gelip aynı saatlerde çalıştırılmıyor? Bir önceki yağışta vardiya servisini memura beklettiğiniz için 2 gün evimize gidemedik. Kar yağar tatil, yağmur yağar tatil, deprem olur tatil, rüzgar eser tatil, nem olur tatil. Memura yağan kar vardiyalıya yağmıyor çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
8-5 Lere ~ 2 yıl önce
8-5 Lee beklendu diye 15 saat yolda hayatımda gördüğüm en rezil günü yaşadım..su yok WC yok yemek vb zaten girmiyorum. O 8-5 kere hakkım helal değil. Ertesi gün serviste yok biz ne şartlar da uyuduk diye soylendiler. Adam mahsur kaldı ofisleri gasp ettiler uyudular birde soylendiler
Harekat tgs ~ 2 yıl önce
Olan hep d ekibine oluyor arkadaş a ekibi izinli biz 16 saat çalışalım mesai yazilmasin verin bizim mesaiyi arkadas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp ~ 2 yıl önce
Mesailer yatıyor rahat ol
Hangi mesai? ~ 2 yıl önce
Bir önceki Kar operasyonunda 16 saat mesai yaptık, erp’den talep girdik, onaylandı ancak 8 saat yattı, 24saat kesintisiz çalışmaya sadece 8 saat mesai alabildik, ne diyelim şirketimizin canı sağolsun
Harekat muzıoo ~ 2 yıl önce
Kardeş sen hayırdır ya pazar öğle gece vardiyasına gelen kim d ekibimi A geldi A zaten gram çalışıyorsunuz her haltınızı biz temizliyoruz ayık olun!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000