24 Ocak 2022, Pazartesi 23:15:12

THY Teknik'ten personele duyuru

Türk Hava Yolları (THY) Teknik İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle personele yönelik bir duyuru yayınladı.
  • BU SIYASAL ISLAMCI BADEMLERIN ANLAMADIGI SU. MEMUR DA INSAN TEKNISYEN DE INSAN. HATTA SANA PARA KAZANDIRAN ASIL KESIM UCAK TEKNISYENLERI. SEN BIRILERINE EVINE ERKENDEN GIT DIYORSUN DIGERLERINE ISE ISYERINDE UYU SABAHA ALLAH KERIM DIYORSUN.NE YEMEK VAR NE AMIR VAR NE BIR DUZEN.MEMURUN CANI CAN DA BENIMKI PATLICAN MI? RESMEN REZILLIK. KRIZ YONETIMI SIFIR. GELISMIS BIR ULKEDE SU OLAY YASANSA BIRAK UBB BASKANINI GENEL MUDURU FALAN revızyonun CAYCISI BILE DEGISIRDI.
  • THY sınıfta kaldın çalışan emekçilerin güvenliğini ne yazıkki sağlayamadın memur arkadaşlar senin de işciler üvey evlat mı acaba.
  • Çalışma falan göremedik insanları kendi haline bıraktınız gece boyu bir kumanya dahi veremediniz bu yağışın olacağı belli idi memurlara erken çıkış verip teknisyene devam edin dediniz operasyon durmuşken insanları buraya getirmenin mantığı ne idi ? dışarıda göz gözü görmüyor birinin başına iş kazası gelse ne bir doktor vardı ne ulaşım insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
  • Gündüz 12de yemekhanede yemek yedik, şu an saat 00.45 ve içinde sözde kaşar olan bayat bir ekmek geldi kumanya olarak. Başka söyleyecek şey yok, widen your world :)
  • Bence yollar güvenli olana kadar uzaktan çalışma olmalıdır.herkesin can sağlığı önemli

Türk Hava Yolları (THY) Teknik İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle personele yönelik bir duyuru yayınladı. 

THY Teknik'ten yapılan açıklamada bu gece ve yarın yapılacak çalışma sistemine değinildi. Bazı birimler uzaktan çalışma yapacakken, görev başında olan personelin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yapıldığı belirtildi. 

İşte THY'nin açıklaması;

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız;

İstanbul’da yaşanan olağanüstü hava koşullarında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar için teşekkür ederiz.

Hava koşullarını olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla;

- ISL ve IST lokasyonlarında görev yapan çalışma arkadaşlarımız;

• 24 Ocak Pazartesi günü gece vardiyasında (22:30 — 07:00) çalışacak arkadaşlarımız uzaktan çalışma gerçekleştireceklerdir ve servisler hizmet vermeyecektir,

• 25 Ocak Salı günü Sabah vardiyasında (06:30 — 15:00) çalışacak arkadaşlarımızın evden çıkmadan önce duyuruları takip etmeleri ve yayınlanacak duyuruya göre hareket etmeleri gerekmektedir,

• Şuanda yerleşkelerimizde görevlerinin başında bulunan çalışma arkadaşlarımızın yerleşke dışına çıkmamaları ve yöneticileriyle irtibat halinde olmaları gerekmektedir. İlgili birimlerimiz tarafından arkadaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar devam etmektedir,

• 25 Ocak Salı günü normal çalışma düzeninde çalışılan birimlerde uzaktan çalışma gerçekleştirilecektir ve servisler hizmet veremeyecektir.

- Sabiha Gökçen (SAW) lokasyonunda görev yapan çalışma arkadaşlarımız;

• 24 Ocak Pazartesi günü (15:30 — 24:00) akşam vardiyasında çalışan personelimiz için mesai çıkış saati 23:00 olarak planlanmaktadır.

• 24 Ocak Pazartesi günü gece vardiyasında (23:00 — 07:00) çalışacak arkadaşlarımız uzaktan çalışma gerçekleştireceklerdir.

• 25 Ocak Salı günü Sabah vardiyasında (07:00 — 16:00) çalışacak arkadaşlarımızın evden çıkmadan önce duyuruları duyuruları takip etmeleri ve yayınlanacak duyuruya göre hareket etmeleri gerekmektedir.

THY Teknik'ten personele duyuru

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

PATLICAN ~ 2 yıl önce
BU SIYASAL ISLAMCI BADEMLERIN ANLAMADIGI SU. MEMUR DA INSAN TEKNISYEN DE INSAN. HATTA SANA PARA KAZANDIRAN ASIL KESIM UCAK TEKNISYENLERI. SEN BIRILERINE EVINE ERKENDEN GIT DIYORSUN DIGERLERINE ISE ISYERINDE UYU SABAHA ALLAH KERIM DIYORSUN.NE YEMEK VAR NE AMIR VAR NE BIR DUZEN.MEMURUN CANI CAN DA BENIMKI PATLICAN MI? RESMEN REZILLIK. KRIZ YONETIMI SIFIR. GELISMIS BIR ULKEDE SU OLAY YASANSA BIRAK UBB BASKANINI GENEL MUDURU FALAN revızyonun CAYCISI BILE DEGISIRDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY li bir anne ~ 2 yıl önce
THY sınıfta kaldın çalışan emekçilerin güvenliğini ne yazıkki sağlayamadın memur arkadaşlar senin de işciler üvey evlat mı acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 2 yıl önce
Çalışma falan göremedik insanları kendi haline bıraktınız gece boyu bir kumanya dahi veremediniz bu yağışın olacağı belli idi memurlara erken çıkış verip teknisyene devam edin dediniz operasyon durmuşken insanları buraya getirmenin mantığı ne idi ? dışarıda göz gözü görmüyor birinin başına iş kazası gelse ne bir doktor vardı ne ulaşım insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 2 yıl önce
Keşke bunu yazarken hekimliğe ,bir bilene sorup veya dâhili telefondan bile olsa teyit edip yazsaydınız. Doktor sağlık personeli olarak bu zor günde biz burada görevimizin başındaydık. Bu tüm lokasyonlar için geçerli bir durumdu.
Teknik ~ 2 yıl önce
C/D bölgesinde hekim sağlık çalışanı vardı da bir biz mi görmedik normal zamanda bile kafanıza göre gelip gidiyorsunuz sen ne anlatıyorsun
Haydar ~ 2 yıl önce
Gündüz 12de yemekhanede yemek yedik, şu an saat 00.45 ve içinde sözde kaşar olan bayat bir ekmek geldi kumanya olarak. Başka söyleyecek şey yok, widen your world :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy memur ~ 2 yıl önce
Bence yollar güvenli olana kadar uzaktan çalışma olmalıdır.herkesin can sağlığı önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evden calismak ~ 2 yıl önce
Olur mu oyle evden calismak pilotlar aglar sonra

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000