21 Mayıs 2018, Pazartesi 09:19:50

THY'den MVP'ye 1 milyon mil

Türk Hava Yolları sponsorluğundaki Euroleague finali Fenerbahçe Doğuş ile Real Madrid arasında oynandı. Zafer, 85-80'lik skorla Real Madrid'in oldu. Real Madrid’li basketbolcu Luka Doncic de Türk Hava Yolları’nın avantajlı Yolcu Sadakat Programı Miles & Smiles’tan 1.000.000 seyahat milinin sahibi oldu.
  • sagdaki hindistanli veya pakiye benziyor
  • Herkese paralar miller degirmenin kaynagi var madem doco ya hicbisey
  • 25 haziranda haricilerin ismini vereceğim. Az kaldı.

Belgrad, Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2018’in Şampiyonu Real Madrid’in zaferine ev sahipliği yaptı.

Dün akşam binlerce taraftarın akınına uğrayan Štark Arena'daki heyecan dolu finali, güçlü rakibi Fenerbahçe Doğuş İstanbul’a karşı 85-80’lik skorla kazanan İspanyol temsilcisi Real Madrid, adını Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2018’in şampiyonluğuna yazdırırken, EuroLeague kupasını da 10. kez müzesine götürmeye hak kazandı.

Avrupa'nın küresel ölçekteki en büyük basketbol organizasyonu olan, Turkish Airlines EuroLeague’in final serisi Final Four, geçtiğimiz üç gün boyunca Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da büyük bir heyecana neden oldu.

18 Mayıs Cuma günü oynanan yarı final müsabakaları ile finalistlerin belirlendiği turnuva, lig sıralamasındaki 3.lük için bugün saat 17.00’de karşılaşan Zalgiris Kaunas ve CSKA Moskova’nın mücadelesine sahne oldu. Rakibini 77-79’luk skorla mağlup eden Zalgiris Kaunas, turnuvada adını 3.lüğe yazdırdı.

2017-2018 sezonunun şampiyonu Real Madrid ise, bugün saat 20.00’de başlayan büyük mücadele sonrasında, rakibi Fenerbahçe Doğuş İstanbul’u, 85-80’lik skorla mağlup ederek, Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda düzenlenen şampiyonanın kazanan takımı oldu. Fenerbahçe Doğuş İstanbul ise, bu sezonun en iyi 2. takımı olarak adını lig sıralamasına kaydetti.

Final maçının periyod sonuçları ise şu şekilde sıralandı;

1.     Periyod: FB 17-21 RM

2.     Periyod: FB 40-38 RM

3.     Periyod: FB 55-63 RM

4.     Periyod: FB 80-85 RM

Final maçını yorumlayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı, İlker Aycı, öncelikle Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2018’in Şampiyonu Real Madrid’i gösterdiği büyük başarıdan dolayı kutladığını belirterek, sözlerine şu şekilde devam etti; “Bugün, yoğun bir lig takvimi sonrası başarısını şampiyonlukla taçlandıran Real Madrid ile turnuva boyunca sergilediği göz dolduran performansla izleyicisine büyük bir coşku yaşatan Fenerbahçe Doğuş İstanbul’un güzel oyununa tüm dünyadan yüzbinlerle birlikte tanıklık ettik. Her iki takıma ve tabii ki geçtiğimiz üç gün süresince basketbolseverlerin heyecanını doruğa çıkaran diğer iki takımımız; CSKA Moskova ve Zalgiris Kaunas’a da, bizi böylesi muhteşem bir şölene ortak ettikleri için teşekkür ediyorum. Bununla birlikte, misafirperverliğiyle organizasyonumuza kapılarını açan güzel şehir Belgrad’a da bu noktada ayrıca teşekkür etmek istiyorum; final serisi boyunca burada çok güzel ağırlandık ve şimdi de keyifli bir organizasyona imza atmış olmanın verdiği mutlulukla güzel bir şekilde ayrılıyoruz.” dedi.

Turnuva kapsamında, 19 Mayıs Cumartesi akşamı Sırbistan Sarayı'nda düzenlenen ödül töreninde; Panathinaikos Superfoods Athens’ten Nick Calathes, CSKA Moskova’dan Nando De Colo, Real Madrid’den Luka Doncic, KIROLBET Baskonia Vitoria Gasteiz’dan Tornike Shengelia ve Fenerbahçe Doğuş İstanbul’dan Jan Vesely, 2017-18 sezonunun yıldız oyuncuları olarak ilân edildi. Sezonun MVP (Most Valuable Player-En Değerli Oyuncu)’si seçilen Real Madrid’li Luka Doncic ise, Türk Hava Yolları’nın avantajlı Yolcu Sadakat Programı Miles & Smiles’tan 1.000.000 seyahat milinin sahibi oldu.

Geçtiğimiz yıl ile birlikte toplamda iki kez, Türk Hava Yolları'nın transfer merkezi İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenen Final Four'u, bu yıl evinde ağırlayan Sırbistan’ın başkenti Belgrad, başarılı bir ev sahipliğiyle tüm basketbolseverlerden tam not aldı. Şehre seyahat eden kalabalık taraftar kitlelerinin yanı sıra, dünyanın dört bir yanındaki yüz binlerce izleyici; 175 ülkede, 32’den fazla yayıncı aracılığıyla bu heyecan dolu şölene ortak oldu.

Dünyanın en fazla ülke ve enternasyonal destinasyonuna uçarak farklı toplum ve kültürleri birbirine bağlayan havayolu şirketi, Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen bu Final Four ile bayrak taşıyıcı havayolu, küresel düzlemde birçok spor dalı ve sporsevere sağladığı ayrıcalıklı destek anlayışını bir adım daha öteye taşıdı. Global markanın sahip olduğu kreatif ruh ile örtüşen bir dizi etkinlik, turnuva süresince taraftarların beğenisine sunuldu. Bunlardan bazısı, 2012 yılında Türk Hava Yolları’nın desteğiyle oluşturulan, EuroLeague'in kurumsal sosyal sorumluluk programı, OneTeam tarafından yürütülen proje ve girişimlere de devam niteliği taşımakta.

EuroLeague Basketball, 2000 yılında Avrupa'nın en önemli basketbol turnuvası olarak kuruldu. 2010 yılında ise, Türk Hava Yolları ile dünya çapında ses getiren büyük bir iş birliğine giden organizasyon, 2010 yılından beri “Turkish Airlines EuroLeague Basketball” ismiyle varlık gösterirken, şampiyonanın final serisi ise “Turkish Airlines EuroLeague Final Four” olarak düzenlenmekte. Türk Hava Yolları ve EuroLeague Basketball’un bu büyük iş birliği 2020 yılına kadar devam edecek.

THY'den MVP'ye 1 milyon mil

Yorumlar

HavacilikmeraKlisi ~ 6 yıl önce
sagdaki hindistanli veya pakiye benziyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talat ~ 6 yıl önce
Herkese paralar miller degirmenin kaynagi var madem doco ya hicbisey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik adan ~ 6 yıl önce
25 haziranda haricilerin ismini vereceğim. Az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000