15 Kasım 2018, Perşembe 16:54:26

THY'den Miles&Smiles üyelerine önemli uyarı

Türk Hava Yolları'nın yolcu sadakat programı Miles&Smiles üyesi müşterilerine önemli bir duyuru yapıldı. Peki, müşterilere yapılan duyuruda ne denildi? İşte ayrıntılar...
  • 20000mil için 20000₺ lik bilet yani ortalama eu 25 kez gidiş /dönüş bilet alacaksınız.Sonuçta diyelim kullanacaksınız ,öyle her uçuşu seçemezsiniz ,buyurduklarını seçtiniz bilet 850₺ mil kullanırsan 650₺ tax ₺ vereceksin .Pgs vs zaten 650₺ Yok milim yanmasın shopandmiles ten uydurma birşey alayım .İnternet sitelerinde kargo dahil 100₺ olan ürün burada 150₺ karşılığı mil ayrıca kargo(kargoda piyasadan yüksek ) Sürekli seyahat eden ,parasını şirketinin ödediği satış elemanları dışında kimseye faydası yok .
  • Online Check-in yapılamayacak sanırım.
  • Hiçbir işe yaramayan, Fuzuli bir sistem. 1230 TL'lik bileğe 1180 TL alan vergisi diyen, sıfır değerde ürün.....
  • Gerçek hayatta ne işimize yarayacak?

Türk Hava Yolları'nın (THY) yolcu sadakat programı Miles&Smiles üyesi müşterilerine önemli bir duyuru yapıldı

Miles&Smiles üyelerine gönderilen yazıda, 17-19 Kasım 2018 tarihleri arasında sistemde yapılack iyileştirme çalışmaları kapsamında hizmetin kesintiye uğrayacağı için bu tarhilerde işlem yapılmaması uyarısında bulunuldu.

Müşterilere söz konusu tarihlerde üyelik hesaplarına erişimin mümkün olmayacağı iletildi.

İşte Miles&Smiles üyelerine gönderilen o mesaj:

"Değerli üyemiz,
Seyahat deneyiminizi mükemmelleştirmek adına Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles'in altyapısı yenileniyor. Sistemde yapacağımız geliştirmeler nedeniyle, 17-19 Kasım tarihleri arasında üyelik hesaplarına erişim mümkün olamayacağı gibi, satış ofisi, acente ve çağrı merkezi kanallarında da işlemler kesintiye uğrayacaktır. Olası bir mağduriyetin önüne geçmek için ödül bilet düzenleme, upgrade, alışverişler ve benzeri işlemlerinizi bu tarih aralığı dışında gerçekleştirmenizi önemle rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Miles & Smiles"

THY'den Miles&Smiles üyelerine önemli uyarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Laf olsun diye ~ 5 yıl önce
20000mil için 20000₺ lik bilet yani ortalama eu 25 kez gidiş /dönüş bilet alacaksınız.Sonuçta diyelim kullanacaksınız ,öyle her uçuşu seçemezsiniz ,buyurduklarını seçtiniz bilet 850₺ mil kullanırsan 650₺ tax ₺ vereceksin .Pgs vs zaten 650₺ Yok milim yanmasın shopandmiles ten uydurma birşey alayım .İnternet sitelerinde kargo dahil 100₺ olan ürün burada 150₺ karşılığı mil ayrıca kargo(kargoda piyasadan yüksek ) Sürekli seyahat eden ,parasını şirketinin ödediği satış elemanları dışında kimseye faydası yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Online Check-in yapılamayacak sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mali ~ 5 yıl önce
Hiçbir işe yaramayan, Fuzuli bir sistem. 1230 TL'lik bileğe 1180 TL alan vergisi diyen, sıfır değerde ürün.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mil Profesörü ~ 5 yıl önce
Gerçek hayatta ne işimize yarayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miles & Smiles ~ 5 yıl önce
MILES&SMILES yeni gelecek güncellemeler ================================ * Millerle, sadece star alliance üyesi diğer havayollarının seferlerinden bilet kesilmesi. * Millerle, TK & star alliance uçuşları bağlantılı veya kombine ödül bilet kesilmesi. * Mil biletlerinin farklı sınıflarda kombine edilebilmesi (örnek, gidiş business - dönüş ekonomi) * Bir kısmı uçulmuş ödül biletin geriye kalanının mil ve vergi iadesi. * Bebeklere %10 mille, çocuklara %30 mille (en az 1000mil) ödül bilet kesilmesi. (Amerika kısmi vergili, amerika harici vergisiz.) * Bu işlemlerin web sitesi, call center, satış ofisi üzerinden yapılabilmesi. * Bu işlemleri acentalarında yapabilmesi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000