26 Mart 2020, Perşembe 14:38:10

THY'den mecburi durdurma kararı

Birçok ülkenin uluslarası uçuşları askıya almasının ardından, Rusya da tüm uluslararası uçuşları durdurma kararı aldığını duyurdu. THY de bu karar üzerinde Rusya uçuşlarını zorunlu olarak durdurmak zorunda kaldı.
  • Cezayirliler hala limanda mi malum biz ucretsizdeyiz
  • Umalimda bu süre 2 ayı geçmez yoksa bir tek havayolu değil dünya çok buyuk bir batağa saplanacak
  • Bitti...buraya kadarmıs
  • THY yoneticileri New York a cargo ile beraber ucsunlar. Buyrun New York ta cok Corona virus vardir, yiyin icin, bedava. Afiyet olsun.
  • Kuveyt'te yaşayan Türkleri kimse almıyor haftalardır Bir de kendimizi parçalıyoruz bizi Türkiye alın diye ve şu anda turistice burada bize lerimiz bitmiş her gün 200 TL cezaya giriyoruz karşımızda elçiliği bile bulamıyoruz
  • Arkadaşım bugün Washington'a uçtu kabin amiri !
  • Corona virus, Amerika da en cok New York ta. Corgo dahil tum ucuslarin New York a durdurulmasi gerekmektedir. Durum cok ciddi. Baska eyalete gidin. Montana, North Dakota, Alaska, Chicago, Illinois.
  • İç hat meydanlara bak uçuş istiyorlar diyor. Sen öyle san herkes tedirgin.
  • dükkanı kapattık beyler
  • New York virüsün başkenti ilan edilmişken bu neyin sefer devamı Allah aşkına durdurun tamamen!!!!!

Dünya genelinde yayılmaya devam eden Covid-19 pandemisi nedeniyle, salgına karşı alınan önlemler arttırılmaya devam ediyor.  Birçok ülkenin uluslarası uçuşları askıya almasının ardından, Rusya da tüm uluslararası uçuşları durdurma kararı aldığını duyurdu. Rus hükümetinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, korona virüs salgını nedeniyle, 27 Mart tarihinden itibaren tüm uluslararası uçuşların iptal edileceği bildirildi.

THY'DEN MECBURİ İPTAL

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı geçtiğimiz hafta sonu katıldığı bir televizyon programında, 27 Mart'tan sonra THY'nin sefer düzenleyeceği 5 yurt dışı noktasından birinin Moskova olacağını açıklamıştı. Ancak beklenmedik bu gelişme üzerine THY de bu geceden itibaren Moskova uçuşlarını da mecburen askıya almak zorunda kalacak.

Aycı, Türk Hava Yolları'nın iç hat uçuşlarının yanı sıra Moskova, Adis Ababa, New York, Washington, Hong Kong seferlerinin dışındaki tüm yurt dışı uçuşlarını durdurulacağını ifade etmişti.

©AirportHaber.com

THY'den mecburi durdurma kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Cezayirlilere ne oldu ~ 4 yıl önce
Cezayirliler hala limanda mi malum biz ucretsizdeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 4 yıl önce
aynen kardesim insanlik disi bir goruntu bebeklerin bezi bitmis hamile kadinlar yerlerde yatiyor kac gindur dus alamiyorlar yazik bu insanlara turkiyenin gozunu seveyim 10 vatandasi icin ucak kaldirdi
Sevket gulyapi ~ 4 yıl önce
Canim kardesim oncelikle gecmis olsun ama sizi bu hale sokan sirkete degil o sirkete bu imkani veren devlete yaziklar olsun
. ~ 4 yıl önce
Umalimda bu süre 2 ayı geçmez yoksa bir tek havayolu değil dünya çok buyuk bir batağa saplanacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vall ~ 4 yıl önce
Bitti...buraya kadarmıs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
New York. Corona virus ~ 4 yıl önce
THY yoneticileri New York a cargo ile beraber ucsunlar. Buyrun New York ta cok Corona virus vardir, yiyin icin, bedava. Afiyet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 4 yıl önce
Kuveyt'te yaşayan Türkleri kimse almıyor haftalardır Bir de kendimizi parçalıyoruz bizi Türkiye alın diye ve şu anda turistice burada bize lerimiz bitmiş her gün 200 TL cezaya giriyoruz karşımızda elçiliği bile bulamıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cansu ~ 4 yıl önce
Arkadaşım bugün Washington'a uçtu kabin amiri !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suat ~ 4 yıl önce
İyi yapmış
New York ~ 4 yıl önce
Corona virus, Amerika da en cok New York ta. Corgo dahil tum ucuslarin New York a durdurulmasi gerekmektedir. Durum cok ciddi. Baska eyalete gidin. Montana, North Dakota, Alaska, Chicago, Illinois.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 4 yıl önce
İç hat meydanlara bak uçuş istiyorlar diyor. Sen öyle san herkes tedirgin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 4 yıl önce
Şuan iki tarafi düşünmemiz gerekiyor önce sağlık herzaman. Ama newyork uçuşlarını durdurmak şuan için evet çok kötü olur.
purser ~ 4 yıl önce
dükkanı kapattık beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asla ~ 4 yıl önce
Dükkan kapanmaz
Yazık ~ 4 yıl önce
New York virüsün başkenti ilan edilmişken bu neyin sefer devamı Allah aşkına durdurun tamamen!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000