20 Mayıs 2017, Cumartesi 17:44:25

THY'den laptop için özel banko

Türk Hava Yolları, ABD uçuşlarında yolcularına dağıttığı laptoplar için özel banko açtı.
  • Tabiki business yolcusunun farkı olacak. Adam PARA VERİYOR PARA. Sen ucuza uçmak için 20 tane site gezip kuruşun hesabını yaparken adam ŞAK diye yapıştırıyor 5 katı parayı. Ben o adamın laptop ını başımda taşırım başımda. Paran yok ekonomi faresisin bide vip hizmet istiyorsun. Beleşe yemek yiğebildiğine şükret gafil. Evde en ucuz diş macununu gıdım gıdım kullanan adama colgate veriyoruz hala zırlıyor. Hayatında ıyku göz bandı görmemiş çomar business yolcusuna laf söylüyor. Varsa paran al biletini yaşa ayrıcalığını aslanlar. Havlamayın sayın business yolcularına, rahatsız etmeyin kalite müşteriyi. S.U.
  • Istanbulda ucaga binerken business her zaman ayri yazilmali, business yolcusu gec gelince diger insanlarin arkasina gecmek durumunda yoksa kaba sekilde onlari kesmek zorunda kaliyor bunun kim farkinda
  • Business yolcular hala cihaz vermek için sırada bekliyor. Bu uygulaya geçilmedi daha !
  • Economy ucularina nolucak teslim noktalari Economy ler icin neden yapilmiyor? Illa business mi ucmamiz icap ediyor? Bu yorumun öneme alinmasini arz ediyorum
  • laptoplar toplanacak diye emir verir, para uğruna boyun büker eyy bile diyemezsin...
  • Bostonda da olacak bu kolaylık?
  • Bravo Cenk kardeşim, kriz böyle fırsata çevirilir işte... EWR'den haber var mı?

Türk Hava Yolları, ABD tarafından getirilen 'laptop yasağı'na karşı 6 Mayıs 2017 tarihinden itibaren business sınıfı yolcuları için uçuş sırasında kullanılmak üzere dizüstü bilgisayar dağıtımı uygulaması başlatmıştı.

Müşterilerin mağduriyetini ortadan kaldırılmak için başlatılan bu uygulama sonrası THY, şimdide uçaktan inen business sınıfı yolcularının işini kolaylaştırmak amacıyla New York JFK Havalimanı'nda özel banko açtı.

Uçakta THY'nin temin ettiği dizüstü bilgisayarları  kullanan yolcular seyahat sonrasında kendi laptopları bu bankolardan teslim alacak.

THY'nin bu bankoları business class yolcuların ekonomi sınıfı yolcularıyla aynı kuyrukta beklemek istemedikleri için koyduğu belirtildi.

THY'den laptop için özel banko

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Business yolcusu ~ 7 yıl önce
Tabiki business yolcusunun farkı olacak. Adam PARA VERİYOR PARA. Sen ucuza uçmak için 20 tane site gezip kuruşun hesabını yaparken adam ŞAK diye yapıştırıyor 5 katı parayı. Ben o adamın laptop ını başımda taşırım başımda. Paran yok ekonomi faresisin bide vip hizmet istiyorsun. Beleşe yemek yiğebildiğine şükret gafil. Evde en ucuz diş macununu gıdım gıdım kullanan adama colgate veriyoruz hala zırlıyor. Hayatında ıyku göz bandı görmemiş çomar business yolcusuna laf söylüyor. Varsa paran al biletini yaşa ayrıcalığını aslanlar. Havlamayın sayın business yolcularına, rahatsız etmeyin kalite müşteriyi. S.U.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nefret? ~ 7 yıl önce
bu nefret ile umarim thy'de calismiyorsunuzdur
Business ~ 7 yıl önce
Istanbulda ucaga binerken business her zaman ayri yazilmali, business yolcusu gec gelince diger insanlarin arkasina gecmek durumunda yoksa kaba sekilde onlari kesmek zorunda kaliyor bunun kim farkinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fake Haber ~ 7 yıl önce
Business yolcular hala cihaz vermek için sırada bekliyor. Bu uygulaya geçilmedi daha !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Economy? ~ 7 yıl önce
Economy ucularina nolucak teslim noktalari Economy ler icin neden yapilmiyor? Illa business mi ucmamiz icap ediyor? Bu yorumun öneme alinmasini arz ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Yorumunuz öneme alınmıştır. İyi günler dileriz :)))))
LH ~ 7 yıl önce
2 sıra var. Kör müsün?
amerikalı ~ 7 yıl önce
laptoplar toplanacak diye emir verir, para uğruna boyun büker eyy bile diyemezsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Logan ~ 7 yıl önce
Bostonda da olacak bu kolaylık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen devam ~ 7 yıl önce
Bravo Cenk kardeşim, kriz böyle fırsata çevirilir işte... EWR'den haber var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen devam ! ~ 7 yıl önce
sen de yaladığın kardeşin gibi kul hakkı yiyen torpillilerdensin demek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000