20 Eylül 2021, Pazartesi 14:21:06

THY'den iç hat seferleriyle ilgili önemli karar

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süredir iç hatlarda yapılamayan ikramlar Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarında yeniden başlıyor.
  • Yesinler nolmuş, canları sağolsun
  • Burada sallayan arkadaşlar hepiniz fossunuz. Tek yaptığınız şey ağlamak, eylem desen asla yemez. Yıllardır o gitti bu gitti maaş azaldı diye ağlıyorsunuz, ne yaptınız? Yaptığınız tek şey buradan doğru ağlamak. Gelin isyan edelim, iş yavaşlatalım, eylem yapalım desek ardınıza baka baka kaçarsınız. O yüzden size bu kaşar kabin başganı bu çakal genel müdür vs müstehak. AĞLAMAYIN BUNLARIN TEK SORUMLUSU SİZSİNSİZ!
  • Konuyla bir alakası yok ama tgs şefleri çift maaş almaya devam ediyor.. kabinin maaşı yerlerde kokpitin maası yerlerde tgs memuru maası yerlerde uçak altı yerlerde yav neden birlik olamıyoruz neden?
  • YÖNETİM İLE İLGİLİDE BİR ANKET YAPILSA ŞEREFİNİZ GURURUNUZ YER Mİ BÖYLE BİR ANKET YAPMAYA.
  • Yolcuya yaptıgınız gibi kabin ve kokpite de anket sunup sonucları dikkate alsanız hakettikleri ücreti verseniz hatta ankete de gerek yok siz ne istediklerini biliyosunuz da işinize gelmiyorrr ama cok aricaksınız bu insanları
  • candy crash oynaman için vakit kalmııyor ..
  • iç hatlarda bir tane sandviç yesem ne yemesem ne? su vs verseler yeter.
  • karidesin helali yokmu?
  • kac tl istiyon?
  • 4000 tl fena degil. tsk cvp icin

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süredir iç hatlarda yapılamayan ikramlar Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarında yeniden başlıyor.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından yapılan duyuruyla yurt içi uçuşlarda 22 Eylül 2021 tarihinden itibaren ikramlara başlanacağı belirtildi.

Ekşi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Çarşamba gününden itibaren  iç hatlarımızda özlenen ikramlarımızı vermeye başlıyoruz. Afiyet olsun"

Bilal Ekşi geçtiğimiz hafta twitter hesabından başlattığı ankette "İç hatlarda uçak içi ikram servisine başlamamız hakkında görüşünüz nedir?" diye sormuştu. Ankette 9 binden fazla kişi oy kullanırken, yüzde 67,7'lik oranla "İkram verilsin" seçeneği ön plana çıkmıştı.

THY Haziran ayından itibaren dış hat uçuşlarında ikram hizmetini başlatmıştı.

THY'den iç hat seferleriyle ilgili önemli karar

Yorumlar Tüm Yorumlar (122)

Km ~ 2 yıl önce
Yesinler nolmuş, canları sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOŞ ~ 2 yıl önce
Burada sallayan arkadaşlar hepiniz fossunuz. Tek yaptığınız şey ağlamak, eylem desen asla yemez. Yıllardır o gitti bu gitti maaş azaldı diye ağlıyorsunuz, ne yaptınız? Yaptığınız tek şey buradan doğru ağlamak. Gelin isyan edelim, iş yavaşlatalım, eylem yapalım desek ardınıza baka baka kaçarsınız. O yüzden size bu kaşar kabin başganı bu çakal genel müdür vs müstehak. AĞLAMAYIN BUNLARIN TEK SORUMLUSU SİZSİNSİZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEDEN BİRLİK OLAMIYORUZ ~ 2 yıl önce
Konuyla bir alakası yok ama tgs şefleri çift maaş almaya devam ediyor.. kabinin maaşı yerlerde kokpitin maası yerlerde tgs memuru maası yerlerde uçak altı yerlerde yav neden birlik olamıyoruz neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK-TGS ~ 2 yıl önce
YÖNETİM İLE İLGİLİDE BİR ANKET YAPILSA ŞEREFİNİZ GURURUNUZ YER Mİ BÖYLE BİR ANKET YAPMAYA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 2 yıl önce
Yolcuya yaptıgınız gibi kabin ve kokpite de anket sunup sonucları dikkate alsanız hakettikleri ücreti verseniz hatta ankete de gerek yok siz ne istediklerini biliyosunuz da işinize gelmiyorrr ama cok aricaksınız bu insanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın ~ 2 yıl önce
candy crash oynaman için vakit kalmııyor ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen de haklısın. ~ 2 yıl önce
Ekibin tek işinin uçakta olduğunu düşünen senin gibiler bari yorum yapmasa ne güzel olur. 4 gündür uçmuyorum, saçma sapan bir eğitim programı içinde sırf iş akdimiz fes edilmesin diye günde 4 saat uykuyla ders çalışıyor çocuklarımın yüzünü göremiyorum. Bunun yanında sırtımızda taşıdığımız onca gereksiz müdürlüğün ve şefliğin bize dayattığı saçma sapan iş yükleri var ki onlara değinmiyorum bile. Ama sen, ekibin tek işinin kabinde olduğunu düşünmeye devam et. Ama lütfen kendi kendine devam et.
w ~ 2 yıl önce
iç hatlarda bir tane sandviç yesem ne yemesem ne? su vs verseler yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp ~ 2 yıl önce
karidesin helali yokmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rere ~ 2 yıl önce
kac tl istiyon?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caliskan ~ 2 yıl önce
4000 tl fena degil. tsk cvp icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000