30 Mayıs 2018, Çarşamba 15:04:27

THY'den Çin seferleri konusunda önemli hamle

Dünyanın en büyük ekonomilerinden ve ihracatçılarından biri olan Çin ile Türkiye arasındaki sefer sayılarının artışı için önemli bir görüşme yapıldı.
  • Adamlar Thy'ye slot vermiyor, Türk vatandaşlarına vize vermiyor, oraya mal satmak neredeyse imkansız Bilal efendi de sözde 500 bin turist geleceğinin hayalini kuruyor. Varyag rezaletini de unutmayalım ayrıca.
  • Guzel !

Dünyanın en büyük ekonomilerinden ve ihracatçılarından biri olan Çin ile Türkiye arasındaki sefer sayılarının artışı için önemli bir görüşme yapıldı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Çin'in Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang'ı makamında ağırladı.

Özellikle Çinli bir havayolu şirketinin Türkiye'ye sefer düzenlememesi nedeniyle iki ülke arasındaki tek köprü konumundaki Türk Hava Yolları açısından verimli geçtiği öğrenilen görüşme sonrası Bilal Ekşi, Büyükelçi Hongyang'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

THY Genel Müdürü tarafından yapılan açıklamada, "Çin'in Ankara Büyükelçisi Sn. Yu Hongyang ile THY'nin Çin'e olan seferleri ve talepleri hakkında faydalı bir görüşme yaptık" ifadeleri kullanıldı.

2018 HEDEFİ 500 BİN ÇİNLİ TURİST

Öte yandan geçtiğimi günlerde Türkiye-Çin arasındaki seferler hakkında açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 2017 yılında Çin’den gelen 250 bin turist sayısını bu yıl 500 bine ulaştıracaklarını söylemişti.

©AirportHaber.com

THY'den Çin seferleri konusunda önemli hamle

Yorumlar

Havagazı ~ 6 yıl önce
Adamlar Thy'ye slot vermiyor, Türk vatandaşlarına vize vermiyor, oraya mal satmak neredeyse imkansız Bilal efendi de sözde 500 bin turist geleceğinin hayalini kuruyor. Varyag rezaletini de unutmayalım ayrıca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel ~ 6 yıl önce
Guzel !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000