21 Temmuz 2017, Cuma 16:41:42

THY'den Bodrum'a ek sefer

Bodrum’da yaşanan depremin ardından harekete geçen Türk Hava Yollar ı(THY), artan yolcu talebini karşılamak için Bodrum’a ek sefer düzenledi.
  • Şaşırdık mı? HAYIR !
  • Bırakın geniş gövdeyi biletler kac para ondan bahsedin!
  • 342 tl ye bilet olmamalı, deprem, yangın, afet vs durumlarda bilet fiyatları makul bir seviyede sabitlenmeli
  • Umarım yanılıyorumdur ama havaalaninda ne olaylar oluyordur,yolcular bir an önce bilet alabilmek ve oradan kaçabilmek için çalışanlara ne küfürler hakaretler ediyordur allah bilir !
  • Biletler ucretsiz degisiklik yapilsa olmazmiydi ey THY

Bodrum’da yaşanan depremin ardından harekete geçen Türk Hava Yolları(THY), artan yolcu talebini karşılamak için Bodrum’a ek sefer düzenledi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün gece saat 01.31’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeden ayrılmak isteyen tatilcilerin yoğun talebini karşılamak için harekete geçen Türk Hava Yolları, bölgedeki tarifeli uçuş ağına özel olarak ek sefer koydu. Akşam saatlerinde dar gövdeli bir uçakla gerçekleştirilmesi planlanan tarifeli bir seferin de uçak tipi değiştirilerek geniş gövdeli ve yolcu kapasitesi yüksek bir uçakla gerçekleştirilmesi planlandı.

Bayrak taşıyıcı havayolu şirketi THY, yolcu talebini karşılamak için TK4910 sefer sayılı İstanbul- Bodrum ve TK4911 sefer sayılı Bodrum-İstanbul ek seferini koydu. Ek seferle İstanbul’dan saat 19.00’da havalanacak TK4910 sefer sayılı uçak, saat 21.00’de TK4911 sefer sayıyla Bodrum’dan İstanbul’a gelmek üzere yeniden havalanacak.

Öte yandan, saat 21.50’de İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Bodrum’a gerçekleştirilmesi planlanan TK2526 sefer sayılı tarifeli seferin de uçak tipini değiştirilerek yolcu sayısını arttırabilmek amacıyla geniş gövdeli bir uçağı sefere yönlendirildi.

THY'den Bodrum'a ek sefer

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Günah Şehri Bodrum ~ 7 yıl önce
Şaşırdık mı? HAYIR !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 7 yıl önce
Bırakın geniş gövdeyi biletler kac para ondan bahsedin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
342 tl ye bilet olmamalı, deprem, yangın, afet vs durumlarda bilet fiyatları makul bir seviyede sabitlenmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjv ~ 7 yıl önce
Umarım yanılıyorumdur ama havaalaninda ne olaylar oluyordur,yolcular bir an önce bilet alabilmek ve oradan kaçabilmek için çalışanlara ne küfürler hakaretler ediyordur allah bilir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magdur ~ 7 yıl önce
Biletler ucretsiz degisiklik yapilsa olmazmiydi ey THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000