03 Ağustos 2017, Perşembe 13:50:35

THY'den bebekli ailelere büyük hizmet

Türk Hava Yolları ile, bebekli aileler artık daha rahat seyahat edecek.
  • 3 veya en fazla 5 tane taşeron personelle yapılan bebek puseti değiştirme işinin nasıl yapıldıgını bir bilseler bunu çıkaranlar siz önce bir onu düzeltinde...
  • Sevgili memur arkadaslar calisin calisin calisin oyle yan gelip yatayim ucak keske ferry falan olsa demek yok
  • Ucakta su bebekli ve 13 yas alti cocugu olan aileri bir yerde biriktirin arkadas.. kafamizi patlatmasinlar. zaten dunyada 7 milyar adam var halen cocuk cocuk.. zaten dunyaninda sizin kaninizdan cok degerli bir cocuga ihtiyaci vardiya..:-)))
  • Bunlar zaten yoktur 0-2 yaş bebekli ananın çantasında.
  • Öncelikle ucak kapılarında dakikalarca bebek arabalarını beklemeyelim.Artık temizlik görevlileri ile bebek arabası bekliyoruz üstüne yinede gelmiyor rezil oluyoruz.Beş karış suratla getirilen ve önümüze atılıp gidilen bebek arabalarini kafamıza atsanız daha iyi(o da getirirlerse).Yöneticilerin bunlardan haberi var mı acaba?
  • Uzun uçuşlarda cruise'da koridor tarafındaki koltuklara ana kucağı montajı yapılabiliyor mu, iyi olur hani 10 saat ...
  • Kesin örgütcü bunlar
  • gercekten hosuma gitti cok ince dusunulmus modern bir fikir tebrikler paraben sls gibi maddeleri bile dusunmussunuz
  • Business class olur anca
  • Hepsi neysede şampuanla naapcaklar acaba uçakta? Tuvalette bebeğini mı yıkayacak kadın

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi THY, uzun hat uçuşlarında seyahat edecek bebekli yolcularını özel hazırladığı seyahat kiti ile daha konforlu bir uçuşa davet ediyor.

Yolcularının uçuş konforunu ve memnuniyetini daima ön planda tutan ve uçuş boyunca kendilerini daha rahat hissetmeleri için çalışan Türk Hava Yolları, mükemmel bir seyahat deneyimi için yeni fikirler geliştirmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda, 0-2 yaş arası bebeklerin ve ailelerinin ihtiyaçları incelenerek hazırlanan Bebek Seyahat Kiti, Ağustos ayı itibariyle kıtalar arası uçuşlarda seyahat eden bebekli yolculara sunulmaya başlandı.

Özel olarak tasarlanan bir çanta ile hazırlanan Bebek Seyahat Kitinin içerisinde; alt değiştirme örtüsü, tek kullanımlık mama önlüğü, pişik kremi, bebek losyonu, bebek şampuanı, yenidoğan ıslak pamuk mendili ve göğüs pedi yer alıyor. Paraben, alkol, boya, SLS ve SLES (zararlı kimyasallar) içermeyen ürünler, bebek cildinin hassasiyeti göz önünde bulundurularak üretildi.

THY'den bebekli ailelere büyük hizmet

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

PUSETÇİLER ~ 7 yıl önce
3 veya en fazla 5 tane taşeron personelle yapılan bebek puseti değiştirme işinin nasıl yapıldıgını bir bilseler bunu çıkaranlar siz önce bir onu düzeltinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
infantino ~ 7 yıl önce
Sevgili memur arkadaslar calisin calisin calisin oyle yan gelip yatayim ucak keske ferry falan olsa demek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferry ~ 7 yıl önce
Aferin sana bir kelime daha öğrenmişssin..alkışşş
cocuk cocuk ~ 7 yıl önce
Ucakta su bebekli ve 13 yas alti cocugu olan aileri bir yerde biriktirin arkadas.. kafamizi patlatmasinlar. zaten dunyada 7 milyar adam var halen cocuk cocuk.. zaten dunyaninda sizin kaninizdan cok degerli bir cocuga ihtiyaci vardiya..:-)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu arkadaş ~ 7 yıl önce
Bu arkadaş 18 yaşında geldi dünyaya
Öl ozaman ~ 7 yıl önce
Zaten israfsın
Sami ~ 7 yıl önce
O değil de,sen sakın çocuk yapma.Senin kafanda biri daha gelirse dünyaya o zaman yazık olur insanlara.
Sen de cocuktun ~ 7 yıl önce
Dunya boyle arkadasim,sen cocuk olmadin,aglamadin sizlamadin.Allah cc hepimizi ve seni islah etsin aman evlenim cocuk sahibi olayim deme.Sanki paketlenmis gelmissin dunyaya,yazik....
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Bunlar zaten yoktur 0-2 yaş bebekli ananın çantasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bebek Arabası ~ 7 yıl önce
Öncelikle ucak kapılarında dakikalarca bebek arabalarını beklemeyelim.Artık temizlik görevlileri ile bebek arabası bekliyoruz üstüne yinede gelmiyor rezil oluyoruz.Beş karış suratla getirilen ve önümüze atılıp gidilen bebek arabalarini kafamıza atsanız daha iyi(o da getirirlerse).Yöneticilerin bunlardan haberi var mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xXx ~ 7 yıl önce
Sen de arabanı her yere götürme o zaman
Bg ~ 7 yıl önce
El kadar bebege tank gibi bebek arabalari alırsanız, kafanıza fırlatırlar tabi. Bazi bebek arabalari var, icine ben binsem sigarim yani. Sonra da bebek arabam niye kapiya gelmedi. Adam senin gulle gibi bebek arabani tasimis getirmis, neymis kafamiza firlatmis. Bence hicbir araba cikmasin, sonra korukte inen yolcularin onunde kalabalık yaratmaktan baska bir sey degil. Cobus ta da illa acilicak o bebek arabalari bebek icinde gidecek. İki dakka acmayiver, milleti otobuste sıkıştırıp rahatsiz edecegine
Montaj ~ 7 yıl önce
Uzun uçuşlarda cruise'da koridor tarafındaki koltuklara ana kucağı montajı yapılabiliyor mu, iyi olur hani 10 saat ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin ~ 7 yıl önce
Kesin örgütcü bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok ince ~ 7 yıl önce
gercekten hosuma gitti cok ince dusunulmus modern bir fikir tebrikler paraben sls gibi maddeleri bile dusunmussunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 7 yıl önce
bebeklere yönelik olan ürünlerde paraben ve kimyasallar zaten izin verilmez . bu her yerde böyledir.
xx ~ 7 yıl önce
Business class olur anca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canga ~ 7 yıl önce
Hepsi neysede şampuanla naapcaklar acaba uçakta? Tuvalette bebeğini mı yıkayacak kadın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklamlar ~ 7 yıl önce
Cok Haklisin, bence bunlar firmlarla anlasmali olan tanitim amacli promosyon urunlerdir, thy bundan ayrica para kazandigini dusunmuyor degilim hani.
Empati ~ 7 yıl önce
Birde hepsinin erkek mankenlerden olustugunu dusunun o zaman karsi cins neler yazardi acaba, ama oda yakinda olur eminim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000